adrian.costache2 Postat Februarie 21, 2013 Partajează Postat Februarie 21, 2013 Salutare, Mi-am inaltat Vitara cu 3 cm body lift si cu 5 cm prin prleungirea suspensiei. I-am pus anvelope BFG 235/75/15 pe jantele ei vechi, de tabla. De atunci am o mare problema, cand iau maxim de volan cauciucul atinge de sasiu pe interior(deja se vede si pe cauciuc urma, de sasiu nu mai vorbesc). Am crezut ca rezolv cu geometria dar nu a mers, este la fel. Este foarte greu ptr ca nu pot parca, lua viraje, intoarce... Cine a mai avut aceasta problema sau cine stie ce as putea sa-i fac? Multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raduwastaken Postat Februarie 21, 2013 Partajează Postat Februarie 21, 2013 Re: Rotile din fata ating sasiul trebuie sa scoti mai in exterior rotie. ori cu alte jante cu et negativ, ori cu flanse distantiere LR Discovery 2 TD5 2002 Suzuki Samurai 1.3i 1996 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
luckgil Postat Februarie 21, 2013 Partajează Postat Februarie 21, 2013 Re: Rotile din fata ating sasiul A mea Vitara e inaltata la fel cu SL de 5 si BL de 3 si tot 235/75R15 am pe ea Insa Turbo Ranger si aceeasi problema am avut-o. Solutia ce-a mai simpla este jante de ARO din alea JR care sunt si mai late putin si sta cauciucul mai bine pe janta - 7J si au si ET negativ destul cat sa nu mai atinga decat cateodata cand masina flexeaza mult si este si curba la maxim - deci nesemnificativ. Vezi ca daca schimbi jentile cu de astea de ARO - JR trebuie sa schimbi si piulitele la roti. Din cate tin minte alea de Dacie vechi pentru jante de aliaj se potrivesc perfect. Spor Suzuki Vitara '92 1.6 8V metaltop putin gadilata, Aprilia Pegaso '97 plus inca ceva utilaje de sosea Jeep Cherokee 2001 4.0 automatic + GPL sevential putin gadilata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soxxxxxxxxxx2003 Postat Martie 4, 2013 Partajează Postat Martie 4, 2013 Re: Rotile din fata ating sasiul vezi ca exista un surub pt limitarea cursei. te duci la o vulcanizare mai buna si aia stiu ei ce sa iti faca. eu asa am rezolvat problema. spor la treeaba. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nnightwolf Postat Martie 4, 2013 Partajează Postat Martie 4, 2013 Re: Rotile din fata ating sasiul Ai pus si camber-bolts-urile cand ai facut inaltarea? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate