Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Rotile din fata ating sasiul

adrian.costache2

Postări Recomandate

Salutare,

Mi-am inaltat Vitara cu 3 cm body lift si cu 5 cm prin prleungirea suspensiei. I-am pus anvelope BFG 235/75/15 pe jantele ei vechi, de tabla. De atunci am o mare problema, cand iau maxim de volan cauciucul atinge de sasiu pe interior(deja se vede si pe cauciuc urma, de sasiu nu mai vorbesc). Am crezut ca rezolv cu geometria dar nu a mers, este la fel. Este foarte greu ptr ca nu pot parca, lua viraje, intoarce...

Cine a mai avut aceasta problema sau cine stie ce as putea sa-i fac?

Multumesc!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Rotile din fata ating sasiul

A mea Vitara e inaltata la fel cu SL de 5 si BL de 3 si tot 235/75R15 am pe ea Insa Turbo Ranger si aceeasi problema am avut-o. Solutia ce-a mai simpla este jante de ARO din alea JR care sunt si mai late putin si sta cauciucul mai bine pe janta - 7J si au si ET negativ destul cat sa nu mai atinga decat cateodata cand masina flexeaza mult si este si curba la maxim - deci nesemnificativ.

Vezi ca daca schimbi jentile cu de astea de ARO - JR trebuie sa schimbi si piulitele la roti. Din cate tin minte alea de Dacie vechi pentru jante de aliaj se potrivesc perfect.

Spor

Suzuki Vitara '92 1.6 8V metaltop putin gadilata,

Aprilia Pegaso '97 plus inca ceva utilaje de sosea

Jeep Cherokee 2001 4.0 automatic + GPL sevential putin gadilata

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 2 săptămâni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare