Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

PROBLEMA INJECTOARE Toyota Hilux 2007

Radu G

Postări Recomandate

Salutare tuturor, am si eu o mare problema.Azi dimineata cand am plecat cu masina Hilux-ul meu 2007 am obsrevat ca nu trage si parca merge in "3 pistoane".Am desfacut pe la motor, si am obsrevat ca pe langa conducta a 2 ce alimenteaza injectorul iese motorina, ulei, fum sigur.Ce poate fi?Am observat ca acea conducta e bagata intr-un manson de cauciuc care era rupt si aproape trecut peste surubul de la conducta.Anormal fata de cum arata la celelalte injectoare.Ma puteti ajuta cu sugestii ce sa fie si de unde as putea cumpara eventualele piese?

Multumesc

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: PROBLEMA INJECTOARE Toyota Hilux 2007

Salutare tuturor, am si eu o mare problema.Azi dimineata cand am plecat cu masina Hilux-ul meu 2007 am obsrevat ca nu trage si parca merge in "3 pistoane".Am desfacut pe la motor, si am obsrevat ca pe langa conducta a 2 ce alimenteaza injectorul iese motorina, ulei, fum sigur.Ce poate fi?Am observat ca acea conducta e bagata intr-un manson de cauciuc care era rupt si aproape trecut peste surubul de la conducta.Anormal fata de cum arata la celelalte injectoare.Ma puteti ajuta cu sugestii ce sa fie si de unde as putea cumpara eventualele piese?

Multumesc

dupa explicatia de mai sus cred ca s-a rupt o "brida " de injector .care tine inectorul in chiluoasa fix ..dar aia poti sa o vezi doar daca dai capacul de la tacheti jos ,

asculta....intreaba... intelege... apoi raspunde ...
Link spre comentariu

Multumesc frumos de raspuns, sti cumva un om priceput la asa ceva aici la noi in oras?Care ar fi motivul defectului?Daca se constata ca asa e trebuie un injector nou..Corect?

Link spre comentariu

Multumesc frumos de raspuns, sti cumva un om priceput la asa ceva aici la noi in oras?Care ar fi motivul defectului?Daca se constata ca asa e trebuie un injector nou..Corect?

daca este cum banuiesc eu injector sarit de la locul lui- birda rupta , atunci cauza este saiba de sub inj pe care sta acesta in chiuloasa , a scapat compresie pelanga saiba si a arunca inj in sus ..

rec este sa se vf dupa care sa se remedieze de cele mai multe ori inj este ok .. trebe "saibe foc" oringuri inj , garntiruri retur inj si bineintels bridele de fixare inj , ar fi bine sa le schimbi pe toate 4 importana este strangere bridei .

Link spre comentariu

• 2 luni mai târziu...

DU-O LA SERVICE CAT MAI REPEDE. Sunt un fost posesor de Hilux 3.0 d4d si am avut aceleasi probleme , intr-un final m-am ales cu un piston gaurit si cu inlocuirea motorului pe banii mei. Du-l sa ii faca investigatii pentru ca a fost facut un recall! Numai bine

Show must go ON:j
Link spre comentariu

sa nu ne impacientam .. ceea ce ai patit "tu" bogdane nu ai patit chiar tu .. cat despre motor pe banii tai complet ..cred ca lucrurile nu stau chiar asa ,putin altfel dupa cate imi amintesc eu .."adevarul este undeva la mijloc tot timpul.".corect" ?

saritul de inj nu are legatura cu ceea ce sustii ca ai patit "tu"...ceea ce ai patit "tu' este din alta cauza ....sau mai bine zis din un cumul de cauze .

:grin:

Link spre comentariu

Cei de la Toyota west motors timisoara au spus ca a fost din cauza ca injectorul nu a mai functionat corect, saiba de la injector s-a topit si el a luat-o razna , motorul a fost inlocuit complet,mai putin capacul de la chiulasa , turbina si baia de ulei, au spus ca inca nu s-au descoperit decat in jur de 4 cazuri de genul acesta in decurs de un an . si nu poate fi defect de fabricatie, costurile pieselor+ in jur de 30 de ore de manopera au costat 29.000 lei RON :) nici un leu mai mult sau mai putin , dupa care am si vandut masina, tin sa mentionez ca avea 124.000 km reali cand s-a intamplat nenorocirea, motorul era iesit din garantie de 2 luni , toate reviziile au fost facute la timp si numai la reprezentata West Motors Toyota Timisoara cu parafa si verificare, dar cand a fost sa fie trasi la raspundere au inceput sa arunce vina ba pe motorina, ba pe conditii de exploatare necorespunzatoare,dar in fine, cand e de rau toata lumea se retrage de la responsabilitati, Tu ai Hilux 2,5 sau 3,0 , pentru ca pe 2,5 nu prea am auzit sa aiba probleme, dar pe Hilux 3,0 si LandCruiser 3,0 au inceput sa apara tot mai multe cazuri , seriile comonrail 2007-2011

Editat de Astral
COMPLET........NU "compleCt" !!!!!!!
Show must go ON:j
Link spre comentariu

nu este foarte corect ceea ce scrieti din cate stiu eu lucrurile stau cam asa :

1 auto nu avea toate rev facute la rep ..(chiar ultima inainte de problema nu era facuta la rep ..fapt ca a dus la neglizarea unei vf foarte importante pe acest tip de motor .)

2 auto fiind iesit din perioada de garantie (si ca si km si ca si ani).toyota A PARTICIPAT CU UN PROCENT SEMNIFICATIV LA REPARATIE , NU STIU CATi PRODUCATORI FAC ASTA

3 din cate stiu nu-s tras nimeni la oparte.. de la reprezentanta , ba chiar ati fost ajutati .in repartia motorului .

4 ati platit undeva la 40%(12000 ron) din repartia toatala , restul suportat de toyota cred ca multi ar dori un motor nou, nout in banii astia ...

pt mine subiectul este inchis ...am dorit doar sa fac cateva precizari pt corectitudinea informatilor plasate pe acest forum .

multumesc

respect

Link spre comentariu

• 9 luni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare