luckgil Postat Februarie 15, 2013 Partajează Postat Februarie 15, 2013 Indraznesc sa pun si eu la intrebare in legatura cu al meu Jeep Cherokee XJ din 2001 cu motor 4.0 L benzina 6 in linie. Asta are EGR - cred ca da. Daca da pe unde e situat? Ar fi cazul sa il obturez si eu? Daca da ce efecte ar avea asupra motorului? De incalzit oricum se incalzeste motorul foarte repede dar asupra puterii, cuplului si mai ales asupra consumului(care e destul de maricel la acest motor)? Multumesc, Lucian Suzuki Vitara '92 1.6 8V metaltop putin gadilata, Aprilia Pegaso '97 plus inca ceva utilaje de sosea Jeep Cherokee 2001 4.0 automatic + GPL sevential putin gadilata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
luckgil Postat Februarie 24, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 24, 2013 Re: EGR - da sau nu? Indraznesc sa pun si eu la intrebare in legatura cu al meu Jeep Cherokee XJ din 2001 cu motor 4.0 L benzina 6 in linie. Asta are EGR - cred ca da. Daca da pe unde e situat? Ar fi cazul sa il obturez si eu? Daca da ce efecte ar avea asupra motorului? De incalzit oricum se incalzeste motorul foarte repede dar asupra puterii, cuplului si mai ales asupra consumului(care e destul de maricel la acest motor)? Multumesc, Lucian Chiar nu stie nimeni sa ma sfatuiasca? Suzuki Vitara '92 1.6 8V metaltop putin gadilata, Aprilia Pegaso '97 plus inca ceva utilaje de sosea Jeep Cherokee 2001 4.0 automatic + GPL sevential putin gadilata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Februarie 24, 2013 Partajează Postat Februarie 24, 2013 Re: EGR - Cherokee XJ, 2001, 4.0 L benzina Ti-am facut un topic dedicat, aici, la Jeep Cherokee unde sunt mai mari sanse sa-l vada si sa-ti raspunda cunoscatorii......:h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trenu Postat Martie 5, 2013 Partajează Postat Martie 5, 2013 Re: EGR - Cherokee XJ, 2001, 4.0 L benzina Nu ai EGR la motorul tau. EX - Toyota LJ70 - Marocanca bruneta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
luckgil Postat Martie 5, 2013 Autor Partajează Postat Martie 5, 2013 Re: EGR - Cherokee XJ, 2001, 4.0 L benzina Multumesc, am scapat de o problema:D Suzuki Vitara '92 1.6 8V metaltop putin gadilata, Aprilia Pegaso '97 plus inca ceva utilaje de sosea Jeep Cherokee 2001 4.0 automatic + GPL sevential putin gadilata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate