ARTHUNTER Postat Mai 14, 2013 Partajează Postat Mai 14, 2013 Re: Jeep la timpul viitor... Buna seara ! @hdragos: predecesor = cel dinainte de, stramosul. Asa cum folosesti tu termenul, este incorect. Wrangler va suferi doar câteva modificari minore legate de protecța pietonilor, care oricum n-au ce căuta pe-acolo pe unde circulă mașinile. Vestea aia de la atar e de anul trecut, motorul italian diesel exista din 2007 pe Wrangler, bluetooth, climă și pilot automat nu au ce căuta pe o masină de teren serioasă, iar ceea ce se intampla în Australia nu ma intereseaza deloc, că pe mine guvernul roman mă f*te cu legi idioate, împreuna cu cretinii de la comunitate... Cum arată o mașina inginerită în bătaie de joc se vede pe Cherokee-ul prezentat la început, care e un mix de Kuga, Grandis si Grand Cherokee fonf care a supt o lămâie acră de tot, mama lor de idioți și cine i-a mai lăsat să-și facă de cap la planșetă. Parcă ar fi din lumea lui Barbie și a lui Ken, așa arată hidoșenia aia. Numai Ssangyong Actyon și Pontiac Aztec îl mai egalează la urâțenie... Dragoș Mare dreptate iti dau.....totusi ''blushtutzul'' este necesar la 4ori4,pt a se conecta la smart si a se asculta manele....sa moare dusmanii''...:))) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ARTHUNTER Postat Mai 14, 2013 Partajează Postat Mai 14, 2013 Re: Jeep la timpul viitor... Nici eu nu doresc acest lucru,iar corectiile sunt bine venite,recunosc caci nu urmaresc indeaproape evolutia Defender pt ca nu ma intereseaza in mod special,dar "gura lumii"spune ca acest an va inceta fabricarea,ca o fi adevar sau nu doar timpul ne raspunde. Am inteles ca @aka bullbar ar fi luat ultimul sau printre ultimile defender din showroom caci altele nu mai vin. Inchid si eu suiectul pe tema Defender. Revenind la Jeep,noi astia europenii cu toate tampeniile astea de norme nu face altceva decat sa fim neinteresanti pt producatorii dinafara uniunii,practic asta se si dorewste,doar ca este cu dus si intors,pt ca si lor li se va inchide portile la un moment dat,sa tot vuit decenii de randul ca piata trebuie sa fie comuna si globala si acum europenii bat in retragere caci vad ca nu le-a iesit pasenta,ei vroiau sa vand ei peste tot in lume dar nimeni sa nu vanda la ei,ete teapa. Sunt foarte multi producatori americani care la prima norma care le este impusa de catre UE pur si simplu ne spun "te pup pa pa" cu zambetul pe buze,in curand vor face acelasi lucru si tarile asiatice. noi suntem prea amarati ca sa fi intrat in rahatul asta de UE,noi trerbuia sa ne vedem de ale noastra sa putem importa si exporta orice la oricine. Toate aceste porcarii face ca masini precum Wrangler sa coste mult la vanzare in romania si sa nu poti opta pt un kit,in america clientul are posibilitatea sa isi cumpere masina incomplecta(nu stiu exact denumirea)adica fara roti,suspensie,anumite parti din caroserie,chiar si fara punti,dupa care isi construieste masina cu ce vrea,pentru ca in state Wrangler este considerat o masina lde construit pt ca asa si este iar industria after market pe marginea Wrangler si Jeep este una importanta chiar la nivel national. Referitor la modelul prezentat in toppic eu tot cred ca este o gluma proasta si ca nu va iesi asemenea ciudatenie urata pe poarta fabricii,sau va fi doar pentru piata asiatica(china,india) caci Jeep a mai facut un astfel de model dedicat doar pentru piata chinezeasca,daca nu gresesc tot Cherokee era. ASTA PT CA AVEM NISTE CRETINI LA RAR CARE SUNT MAI DESPEPTI DECAT NEAMTUL,AMERICANU SI JAPONEZUL LA UN LOC!!Se ei macar nu stiu pe unde se ''pisha'' gaina.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ipampu Postat Mai 14, 2013 Partajează Postat Mai 14, 2013 Re: Jeep la timpul viitor... Pro sau Contra? Daca in '41 nu aveai alta optiune cand venea vorba de un 4x4 acum o ai. Asa cum spune si articolul de mai sus depinde pana la urma de ceea ce-ti doresti de la tine si/sau de la o masina. Sa auzim de bine si de Moab din cand in cand vorbim de Jeep! Ionut 2009 JKU, 2.8 CRD, NSG370, Rapoarte 3:73, Blocant Spate, Fox 2.0 & JKS 2.5", ARB Deluxe, Warn M8000, ASFIR 4x4, 9X17 MickeyThomson II, GY Duractrac http://www.jeepromania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate