teo pes Postat Februarie 27, 2013 Partajează Postat Februarie 27, 2013 (editat) ma enervau la culme stergatoarele de ceva timp ba mergeau ba nu mergeau normal ....mai mult se chinuiau sa mearga si ?!!....le am dat jos ..cu totul si am demontat motorul : lagarele rotorului -otel unsoare kanci bratele si cele 2 axe : lagare de otel unsoare tot k... oringurile de etansare mancate seibi elastice tot k... dupa spalare curatare ungere merg de dau sa sara de pe parbriz din cauza lagarelor de otel operatiunea trebuie efectuata periodic daca avem strungar si fabricam lagarele din bronz sau teflon .....dupa o gresare din cand in cand nu cred ca ar mai da probleme Editat Februarie 27, 2013 de teo pes VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Februarie 27, 2013 Partajează Postat Februarie 27, 2013 Re: stergatoare parbriz Salut Teo! Ce sistem de lubrifiere ai folosit la motor? Ma gandeam sa folosesc un spray de vaselina cu teflon pt axele bratelor si vaselina siliconica la motor,pt ca este mai putin vascoasa. Si la mine merg mai greu,decat prima oara.M-am gandit ca o fi de la baterie,dar la motor nu m-am gandit.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Februarie 28, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 28, 2013 (editat) Re: stergatoare parbriz mi am facut un amestec pentru mulinete sa reziste la apa si temperatura o vaselina ce se foloseste la pompele de apa industriale + siliconica ,si duralube de transmisie ,pana devine ca smantana daca pulverizezi ungi excesiv carbunii aduna praf si ancraseaza sau flameaza Editat Februarie 28, 2013 de teo pes VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate