Liviu-San Postat Martie 7, 2013 Partajează Postat Martie 7, 2013 Va salut! Fimul meu are un Jimny din 2010,cred ca este ultimul model.M-ar interesa daca exista pt ea,un deflector de aer pentru capota.Din ce am cautat eu pe net,n-am vazut ca ar exista. Va multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
revo Postat Martie 7, 2013 Partajează Postat Martie 7, 2013 Re: Paravant capota jimny Exista,am avut la Jimny dar nu mai stiu de unde l-am cumparat, o firma de prin Ardeal parca Suzuki Jimny , Ironman suspension Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Martie 7, 2013 Autor Partajează Postat Martie 7, 2013 Re: Paravant capota jimny Aha,exact de ce are nevoie!Ms mult,daca iti amintesti spune-mi si mie.Banuiesc ca era o firma de tunning:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PinkHelmet Postat Martie 8, 2013 Partajează Postat Martie 8, 2013 Re: Paravant capota jimny Eu am asa ceva pe masina; cred ca este marca EGR si l-am luat de pe net de la un magazin paravant.ro parca. Out of my mind. Back in 5' ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mita31 Postat Martie 8, 2013 Partajează Postat Martie 8, 2013 Re: Paravant capota jimny Foarte intersant. Am urmarit, si chiar am cautat pe net, nu am mai gasit nicio poza cu un jimny cu deflector de aer pentru capota, ca cel prezentat anterior. Nici in Australia, USA, U.K., am cautat si in China - nimic. Polonezii de la HEKO nu fac decat pentru alte modele dar fac deflectoare pentru geamurile portierelor. Informatia ta Pink Helmet, e partial corecta cu o mica ajustare. Nu au. Am sunat acum la ei, desi pe site daca filtrezi dupa marca, se afiseaza doar deflectorul pentru suzuki grand vitara. Sunt marca EGR, intr-adevar, mai intrasem si eu pe acest site, au zis ca nu si ca nici nu se stie daca mai pot aduce. A ramas sa-mi noteze numarul (sanchi) si sa ma sune ei, daca si cand vor putea. Acum cautam dupa EGR, poate mai vinde si altcineva.:h5 P.S. Pune si tu poze cu masina, close-up cu capota, daca poti. Numai bine, All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mita31 Postat Martie 8, 2013 Partajează Postat Martie 8, 2013 Re: Paravant capota jimny Nici n-am dat bine "Trimite" mesajului anterior si a sunat telefonul. Era un domn, care s-a prezentat respectuos, suna din partea site-ului mai sus amintit, si mi-a spus ca din pacate au dat comanda pentru marfa si aceasta e deja pe drum. Dar daca ma intereseaza, la urmatorul transport (care a zis el ca va avea loc intr-o luna, maxim o luna si jumatate, poate sa imi aduca si o sa ma sune atunci, sa vada daca mai sunt interesat). Asa ca daca nu arde si mai e cineva interesat pana atunci, ne strangem, ne numaram si ii spunem sa aduca pentru toti. E bine ca mai sunt si firme din astea care se respecta, nici nu ma asteptam. Numai bine, All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PinkHelmet Postat Martie 8, 2013 Partajează Postat Martie 8, 2013 Re: Paravant capota jimny Out of my mind. Back in 5' ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Martie 8, 2013 Autor Partajează Postat Martie 8, 2013 Re: Paravant capota jimny Nici n-am dat bine "Trimite" mesajului anterior si a sunat telefonul. Era un domn, care s-a prezentat respectuos, suna din partea site-ului mai sus amintit, si mi-a spus ca din pacate au dat comanda pentru marfa si aceasta e deja pe drum. Dar daca ma intereseaza, la urmatorul transport (care a zis el ca va avea loc intr-o luna, maxim o luna si jumatate, poate sa imi aduca si o sa ma sune atunci, sa vada daca mai sunt interesat). Asa ca daca nu arde si mai e cineva interesat pana atunci, ne strangem, ne numaram si ii spunem sa aduca pentru toti. E bine ca mai sunt si firme din astea care se respecta, nici nu ma asteptam. Numai bine, La ce banuti ti-a spus?Ms! Eu o sa-i spun oricum ca se gaseste macar... Tinem legatura! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
unde Postat Martie 11, 2013 Partajează Postat Martie 11, 2013 Re: Paravant capota jimny Dar daca ma intereseaza, la urmatorul transport (care a zis el ca va avea loc intr-o luna, maxim o luna si jumatate, poate sa imi aduca si o sa ma sune atunci, sa vada daca mai sunt interesat). Asa ca daca nu arde si mai e cineva interesat pana atunci, ne strangem, ne numaram si ii spunem sa aduca pentru toti. In principiu vreau si eu, dar sa vedem cit e "halatul". Suzuki Jimny 1.3i 2004 "There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
revo Postat Martie 11, 2013 Partajează Postat Martie 11, 2013 Re: Paravant capota jimny Eu am dat aprox. 400 lei ,acum 2 ani si ceva Suzuki Jimny , Ironman suspension Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mita31 Postat Martie 12, 2013 Partajează Postat Martie 12, 2013 Re: Paravant capota jimny La ce banuti ti-a spus?Ms! Eu o sa-i spun oricum ca se gaseste macar... Tinem legatura! Nu am intrebat pretul, dar daca cel de Suzuki Grand Vitara este 240 lei, ma gandesc ca tot p-acolo ar trebui sa coste. Da-le un telefon, eventual. Numai bine, All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate