GabrielRad Postat Martie 8, 2013 Partajează Postat Martie 8, 2013 (editat) Salut. De curand in curtea mea a ajuns un Samurai 1.3-carburator din 88 pe care am vrut sa-l reconditionez cat de cat si sa-l vand mai departe. Mesterind la el m-am hotarat sa-l pastrez pentru mine cu scopul folosirii lui atat pe oras (casa - munca) cat si pentru iesiri in teren. Masina este inmatriculata pe Timisoara, dar in curand va primi numere de Cluj pe care le va pastra mult si bine. Pentru inceput i-as prezenta "minusurile" care nu sunt deloc putine. - Masina a fost "reconditionata", adica fostul proprietar banuiesc ca a luat cateva galeti de terosol si le-a aruncat pe masina. Totul a fost acoperit de boabe de orez, de la plastic pana la metal. - Pe spate foile de arc sunt diferite, stanga are 4 foi dreapta are 6 din care 2 sunt principale si prinse una peste alta. - Pe fata foile de arc sunt de alta masina, prinderile sunt deplasate cu vreo 5 cm catre bara fata. - Telescoapele sunt slabe. - In interior lipsesc toate plasticele si mochetele, fetele pe usi sunt diferite (una neagra alta negru cu gri). - Nu functioneaza ceasurile de bord. - Puntea fata facea urat ( am schimbat planetara stanga, dar tot se mai aude ceva la viraje maxime si banuiesc ca e din fuzeta). - Farurile sunt ingalbenite de timp. - Carburatorul este unul de dacie. - Are ceva probleme la alimentare, probabil in rezervor este mizerie si se formeaza dop. Am facut 50 km cu 2 opriri pentru a sufla in furtunul care intra in pompa de benzina. Usor, usor in timpul liber si cu ajutorul finantelor care astept sa apara o sa-i aduc unele modificari. Bullbarul trebuie neaparat dat jos si inlocuit cu unul mai fin pentru ca asta nu-mi place absoult deloc. Flansele distantiere pentru roti, cerceii pentru inaltare din arcuri, bucsele pentru inaltarea caroseriei si pragurile asteapta cuminti sa-si primeasca locul pe masina. Momentan sunt in dubii cu cu alegerea incaltarilor, probabil jantele v-or fi unele intoarse cu anvelope pana-n 265.70.15 Probabil mai sunt multe de spus, dar cam atat imi vine acum in minte. Editat Martie 8, 2013 de GabrielRad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Barza Postat Martie 8, 2013 Partajează Postat Martie 8, 2013 Re: Alt Samurai la Cluj Sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea....sa te poarte prin noroaie.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cj01Fiz Postat Martie 9, 2013 Partajează Postat Martie 9, 2013 Re: Alt Samurai la Cluj uhhh... chiar asa... la cat mai multe noroaiee cu eaa !! :D si cat mai multe iesiri impreuna !! Spor la treaba !! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Martie 16, 2013 Partajează Postat Martie 16, 2013 Re: Alt Samurai la Cluj Welcome home ! Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Martie 17, 2013 Partajează Postat Martie 17, 2013 Re: Alt Samurai la Cluj arata foarte bine in teroson -deci nu e un minus lasa deocamdata in pace carburatorul de dacie -decat unn carburator de samurai prost sau imposibil de reglat mai bine unu de dacie reglat bine , multa lume a ales solutia asta si e ok. spor la treaba . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GabrielRad Postat Martie 18, 2013 Autor Partajează Postat Martie 18, 2013 Re: Alt Samurai la Cluj Multam fain. Saptamana asta sper sa imi fac timp de ea, pana acum am tinut-o in hala pe butuci in asteptarea unor roti mai serioase. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Martie 27, 2013 Partajează Postat Martie 27, 2013 Re: Alt Samurai la Cluj Stiu pe cineva care repara/regleaza carburatorul de Samurai si il face ca nou ! La cel original ma refer. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ak47apache Postat Martie 27, 2013 Partajează Postat Martie 27, 2013 Re: Alt Samurai la Cluj Stiu pe cineva care repara/regleaza carburatorul de Samurai si il face ca nou ! La cel original ma refer. daca se poate o informatie in sensul acesta, multi am fi foarte recunoscatori :tk Samurai '88 - in (vesnice) pregatiri :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GabrielRad Postat Martie 27, 2013 Autor Partajează Postat Martie 27, 2013 Re: Alt Samurai la Cluj Stiu pe cineva care repara/regleaza carburatorul de Samurai si il face ca nou ! La cel original ma refer. Trec la injectie, las carburatorul la o parte. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Martie 29, 2013 Partajează Postat Martie 29, 2013 Re: Alt Samurai la Cluj Buna alegere, scapi de consum, si obtii performate mai bune. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate