Andrei.T Postat Martie 8, 2013 Partajează Postat Martie 8, 2013 Salut, Azi mi-am pus MRL-uri pe al meu Terrano.(MRL-uri?Zic bine?Am atasat poze cu cupla fixa care o avea masina in mod normal si cu ce i-am pus eu.) Problema e urmatoarea,dupa ce le-am montat,cand cuplez 4x4,in viraj trosneste foarte tare pe stanga. MRL-urile le-am montat singur si le-am uns cu vaselina.Sa il fi pus gresit pe cel de pe stanga?Sau e stricat? Chestia e ca le am tot de pe un Terrano identic cu asta si nu facea asa. Nu mai semnez. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marinionescu Postat Martie 8, 2013 Partajează Postat Martie 8, 2013 Re: MRL Nissan trosneste. Poate planetara trosneste . Cine nu stie, si nu stie ca nu stie, e adormit, trezeste-l. Cine nu stie, si stie ca nu stie, e invatacel, ajuta-l. Cine stie, si stie ca stie, e invatat, insoteste-l. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolfman Postat Martie 8, 2013 Partajează Postat Martie 8, 2013 Re: MRL Nissan trosneste. Nu stiu cum e la MRL-urile OEM, dar la AVM este interzisa ungerea cu vaselina si daca totusi o faci, pierzi garantia. Incearca sa dai jos MRL-ul cu pricina, spala-l bine, sterge-l la fel de bine, unge-l cu niste ulei (motor sau transmisie) si pune-l la loc. Vezi daca mai trozneste. Ma gandesc ca daca ai pus prea multa vaselina acel pinion de blocare nu face cursa pana la capat si sare peste ceea ce duce intr-un final la distrugerea lui. "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat Martie 9, 2013 Partajează Postat Martie 9, 2013 Re: MRL Nissan trosneste. Daca virajul l-ai executat pe asfalt, e posibil sa trosneasca planetara, grupul, nu doar MRL-ul.Asa ca nu face experiente cu ea in 4x4 pe asfalt. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei.T Postat Martie 9, 2013 Autor Partajează Postat Martie 9, 2013 Re: MRL Nissan trosneste. Nu cred ca planetara trosneste,are burduful spart de ceva timp dar nu facea asa,si in iarna chiar am fortat-o in 4x4 la "cerculete" fara sa faca niciun zgomot. Acum am testat-o pe asfalt intr-adevar. O sa-i scot vaselina si o sa-i pun ulei si daca face tot asa ii schimb si planetara si daca face tot asa ii pun inapoi cuplele fixe :)). Nu mai semnez. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate