Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

KIA vs VITARA

trucker_dragos

Postări Recomandate

Salut

Intentionez sa-mi cumpar o masina 4x4 pentru pescuit si plimbari pe munte.

M-am orientat si as alege intre Suzuki Vitara si Kia Sportage.

Imi puteti spune ce alegere sa fac in functie de: Fiabilitate, consum, intretinere

Nu ma pricep deloc, nu am mai condus pana acum. Asa ca am nevoie de sfatul vostru.

Cu respect! :tk

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: KIA vs VITARA

Vitara este peste Kia Sportage.

In primul rand pt. ca are reductor.

In al doilea rand...vor vorbi posesorii de veveritze:h5

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

4x4, Way of Life !
Link spre comentariu

Esti pe sectiunea Suzuki ce te astepti sa raspunda lumea :))..... eu votez Vitara

Salut

Da imi dau seama ca majoritatea vor opta spre Vitara, dar astept persoane care stiu ceva si despre Kia si sa-mi spuna dc sa aleg Vitara si nu Kia.

Sa-mi faca o comparatie intre ele.

Am citit foarte mult despre Vitara aici dar despre Kia nu am gasit mare lucru.

Si sincer am vazut Kia Sportage cu motor de 2l benzina la preturi destul de jos, gata inscrise pe RO. In schimb despre Vitara nu pot spune acelasi lucru.

Cu respect.

Link spre comentariu

nici eu nu am stiut ce vreau acum cateva luni. Acum stiu ca daca ar mai trebui sa aleg odata, tot Vitara as lua. E ieftin de intretinut, consum decent. Ca nu o gasesti Vitara buna si ieftina, asta nu face Kia mai buna decat ea.

Link spre comentariu

kia sportage este o masina de oras cu tractiune imntegrala

nu are reductor asa ca la nevoie putere foarte mare nu are,de urcat la munte doar pe un forestier destul de accesibil o sa poti,nu are garda foarte mare la sol

vitara se modifica(inalta)relativ usor

vitara are sasiu,nu este autoprtanta precum kia

se gasesc piese din belsug la vitara ceea ce despre kia nu pot spune

si ar mai fi,motor FOARTE fiabil la vitara,daca primeste ce trebuie nu are MOARTE

suzuki vitara 1.6

yo5PKM

0763630114

Link spre comentariu

kia sportage este o masina de oras cu tractiune imntegrala

nu are reductor asa ca la nevoie putere foarte mare nu are,de urcat la munte doar pe un forestier destul de accesibil o sa poti,nu are garda foarte mare la sol

vitara se modifica(inalta)relativ usor

vitara are sasiu,nu este autoprtanta precum kia

se gasesc piese din belsug la vitara ceea ce despre kia nu pot spune

si ar mai fi,motor FOARTE fiabil la vitara,daca primeste ce trebuie nu are MOARTE

poate te inseli putin : am un sportage 2.0 tdi 2002 1 este pe sasiu 2 are reductor

3 cuplajele la roata sunt warn deci?

Link spre comentariu

/Cu care Grnad Vitara poate fi comparata KIA Sportage? Cu ultima varianta sau cu cu varianta anterioara?

variantele din 1998-2001 td sunt asemanatoare si pentru kia si pentru vitara ....dupa aceea se schimba datele problemei au trecut direct in gama city suv si binenteles vitara este net superioara cam la toate clasele fata de kia

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare