trucker_dragos Postat Martie 10, 2013 Partajează Postat Martie 10, 2013 Salut Intentionez sa-mi cumpar o masina 4x4 pentru pescuit si plimbari pe munte. M-am orientat si as alege intre Suzuki Vitara si Kia Sportage. Imi puteti spune ce alegere sa fac in functie de: Fiabilitate, consum, intretinere Nu ma pricep deloc, nu am mai condus pana acum. Asa ca am nevoie de sfatul vostru. Cu respect! :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adi200100 Postat Martie 10, 2013 Partajează Postat Martie 10, 2013 Re: KIA vs VITARA Esti pe sectiunea Suzuki ce te astepti sa raspunda lumea :))..... eu votez Vitara Suzuki Samurai 1.3i 1991 Mai bine ingrasat de bere, decat cocosat de munca !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hiri Postat Martie 10, 2013 Partajează Postat Martie 10, 2013 Re: KIA vs VITARA ..... eu votez Vitara si eu :))) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Martie 10, 2013 Partajează Postat Martie 10, 2013 Re: KIA vs VITARA Vitara este peste Kia Sportage. In primul rand pt. ca are reductor. In al doilea rand...vor vorbi posesorii de veveritze:h5 Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat Martie 10, 2013 Partajează Postat Martie 10, 2013 (editat) Re: KIA vs VITARA +1 Vitara :grin: Ca si fiabilitate va recomand motorul cu 8v Despre consum... gasiti topic unde s-a discutat daca folositi ''Cautare avansata'' Intretinere, ok :wink:. Haideti ca va ajut eu putin :h5: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?46322-Fiabilitatea-la-Suzuki-uri http://forum.club4x4.ro/showthread.php?56068-consum-real-vitara&highlight=consum+vitara http://forum.club4x4.ro/showthread.php?38937-SUZUKI-VITARA-sau-KIA-SPORT-AGE&highlight=kia+sportage+sau+vitara http://forum.club4x4.ro/showthread.php?62722-Costuri-de-intretinere-Suzuki-Vitara-Grand-Vitara&highlight=intretinere+vitara L.E: si despre Sportage: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?59183-Kia-Sportage&highlight=Kia+sportage Bafta ! Editat Martie 10, 2013 de Teodor4x4 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trucker_dragos Postat Martie 10, 2013 Autor Partajează Postat Martie 10, 2013 Re: KIA vs VITARA Esti pe sectiunea Suzuki ce te astepti sa raspunda lumea :))..... eu votez Vitara Salut Da imi dau seama ca majoritatea vor opta spre Vitara, dar astept persoane care stiu ceva si despre Kia si sa-mi spuna dc sa aleg Vitara si nu Kia. Sa-mi faca o comparatie intre ele. Am citit foarte mult despre Vitara aici dar despre Kia nu am gasit mare lucru. Si sincer am vazut Kia Sportage cu motor de 2l benzina la preturi destul de jos, gata inscrise pe RO. In schimb despre Vitara nu pot spune acelasi lucru. Cu respect. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bbs Postat Martie 10, 2013 Partajează Postat Martie 10, 2013 Re: KIA vs VITARA nici eu nu am stiut ce vreau acum cateva luni. Acum stiu ca daca ar mai trebui sa aleg odata, tot Vitara as lua. E ieftin de intretinut, consum decent. Ca nu o gasesti Vitara buna si ieftina, asta nu face Kia mai buna decat ea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Martie 10, 2013 Partajează Postat Martie 10, 2013 Re: KIA vs VITARA kia sportage este o masina de oras cu tractiune imntegrala nu are reductor asa ca la nevoie putere foarte mare nu are,de urcat la munte doar pe un forestier destul de accesibil o sa poti,nu are garda foarte mare la sol vitara se modifica(inalta)relativ usor vitara are sasiu,nu este autoprtanta precum kia se gasesc piese din belsug la vitara ceea ce despre kia nu pot spune si ar mai fi,motor FOARTE fiabil la vitara,daca primeste ce trebuie nu are MOARTE suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Martie 10, 2013 Partajează Postat Martie 10, 2013 Re: KIA vs VITARA kia sportage este o masina de oras cu tractiune imntegrala nu are reductor asa ca la nevoie putere foarte mare nu are,de urcat la munte doar pe un forestier destul de accesibil o sa poti,nu are garda foarte mare la sol vitara se modifica(inalta)relativ usor vitara are sasiu,nu este autoprtanta precum kia se gasesc piese din belsug la vitara ceea ce despre kia nu pot spune si ar mai fi,motor FOARTE fiabil la vitara,daca primeste ce trebuie nu are MOARTE poate te inseli putin : am un sportage 2.0 tdi 2002 1 este pe sasiu 2 are reductor 3 cuplajele la roata sunt warn deci? Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Martie 11, 2013 Partajează Postat Martie 11, 2013 (editat) Re: KIA vs VITARA Kia este Sport Utility Vehicle si asta spune totul. Sportage poate fi comparat cu Grand Vitara ca si ea e SUV. Editat Martie 11, 2013 de LorD'eko Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolf Postat Martie 16, 2013 Partajează Postat Martie 16, 2013 Re: KIA vs VITARA /Cu care Grnad Vitara poate fi comparata KIA Sportage? Cu ultima varianta sau cu cu varianta anterioara? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Martie 20, 2013 Partajează Postat Martie 20, 2013 Re: KIA vs VITARA Doar nu comparam ghena aia de sportage din '99 cu ultima grand vitara..... Oricum vitara e peste kia. :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Martie 21, 2013 Partajează Postat Martie 21, 2013 Re: KIA vs VITARA /Cu care Grnad Vitara poate fi comparata KIA Sportage? Cu ultima varianta sau cu cu varianta anterioara? variantele din 1998-2001 td sunt asemanatoare si pentru kia si pentru vitara ....dupa aceea se schimba datele problemei au trecut direct in gama city suv si binenteles vitara este net superioara cam la toate clasele fata de kia Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate