Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Masa faruri Niva

BogdanAWD

Postări Recomandate

Salut,

Am incercat sa caut pe forum insa din pacate nu am gasit nimic pe urmatoarea tema: am un far care nu lumineaza suficient, pare ca masa este de vina. Stiu ca trebuie teoretic curatat surubul de masa din caroserie pentru farul respectiv. Stiti cumva daca este accesibil fara a da masca respectiv farul jos, eventual prin spatele aripii? Sau eventual ar putea fi si alte cauze decat masa daca intensitatea este scazuta?

Multumesc

Bogdan

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Masa faruri Niva

Salut,

Am incercat sa caut pe forum insa din pacate nu am gasit nimic pe urmatoarea tema: am un far care nu lumineaza suficient, pare ca masa este de vina. Stiu ca trebuie teoretic curatat surubul de masa din caroserie pentru farul respectiv. Stiti cumva daca este accesibil fara a da masca respectiv farul jos, eventual prin spatele aripii? Sau eventual ar putea fi si alte cauze decat masa daca intensitatea este scazuta?

Multumesc

Bogdan

oricum o invarti tot trebuie sa dai masca aia de plastic jos

pe la roata adica sa dai oala jos nu e o treaba ai mai mult de lucru si mult mai multe suruburi de desfacut asa ca cel mai bine da masca jos verifica becul sa fie ok,verifica mufa de conexiune si eventual curata cu sprei de contacte si apoi verifica masa de la far eventual releul de lumini ...etc

Link spre comentariu

Re: Masa faruri Niva

si dupa ce rezolvi toata treaba , baga o pensula in ,,unsoare" facuta cu niscavai ulei de transmisie si smotoceste bine si oala si farul , poate pui si ceva ulei in el daca inca nu a ruginit oglinda

VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare