Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Proiect bara ARB-Pajero2

ursuletz_82

Postări Recomandate

Buna ziua,stimati colegi.Am tot sapat forumul si nu am gasit (desi nu contest poate nu am cautat unde trebuia) un proiect de bara tip ARB.Daca gasesc un proiect cu dimensiuni,cote..etc nu vad de ce nu as realiza una in regie proprie.

Materiale sunt,instrumente sunt,oameni sunt.....numai dat in lucru trebuie.

Multumesc,o zi placuta!

In Romania LEGEA E BARIERA:-peste care trec dulaii- pe sub care trec cateii- in fata careia stau PROSTII !
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Proiect bara ARB-Pajero2

Topicul de mai jos era pe pagina #7 a acestei sectiuni......

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?70872-Bara-fata-Pajero-2-8-LWB

Cote/schite nu cred ca vei gasi postate nicaieri......acuma ca ai ceva modele de inspiratie, iti alegi unul si apoi faci sablon din carton......cam asa fac toti care-si fac barele HD custom......

Editat de Astral
Link spre comentariu

@MarianW8-dintre toate asta e cel mai ''roker'',cel mai suparat.Eventual niste proiectoare mici,clasice.Vom mai vedea....

In Romania LEGEA E BARIERA:-peste care trec dulaii- pe sub care trec cateii- in fata careia stau PROSTII !
Link spre comentariu

Inca un amanunt ' ...eu as renunta la culoarea negru , imi pare comun ...nu imi place :ha: , as face o gri inchis/deschis , ii da volum , e mult mai impunatoare si tine la jeg ' .

numai bine

Marian

...magaru' moare de drum lung si prostu' de grija altuia.
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare