XTM Postat Martie 14, 2013 Partajează Postat Martie 14, 2013 Buna. Am un Suzuki samurai 413 an 1991. Astazi nu a mai vrut s aintre pe 4x4 Low nici cum. Recent a fost inaltata cu un kit de inaltare de cariserie de 5cm sa aibe legatura? era nevoie de vreo modificare la schimbator sau la reductor sau e o coincidenta si sa stricat ceva? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat Martie 14, 2013 Partajează Postat Martie 14, 2013 Re: Problema Reductor Suzuki Samurai 413 Buna seara ! Sunt sanse mari ca datorita body-lift-ului (care nu este solutia corecta...), maneta reductorului sa nu reuseasca sa-si faca cursa pana la capat. Deci, nu poti selecta pozitia dorita a manetei, si probabil va trebui marita fanta in care se plimba maneta sau manipulata chiar maneta in sine. Dragos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
XTM Postat Martie 14, 2013 Autor Partajează Postat Martie 14, 2013 Re: Problema Reductor Suzuki Samurai 413 da deci am impresia ca nu face cursa bine cain 4x4 hi intra ok si merge ma gandeam ca daca are ceva stricat apai nu intra deloc. De ce nu ar fi solutia corecta? pot aparea probleme de vreun fel? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat Martie 14, 2013 Partajează Postat Martie 14, 2013 Re: Problema Reductor Suzuki Samurai 413 Buna seara ! Faptul ca sunt impotriva body-liftului este strict parerea mea, si nu vreau sa te influentez. Dar deja ai o problema datorata lui, nu-i asa ? Deasemenea, coloana volanului este fixa in caroserie, dar caseta de directie este pe sasiu, mai sunt fire, tevi, furtune care vin de pe sasiu si merg la caroserie, poate sunt la limita ca lungime, etc. Dragos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
XTM Postat Martie 14, 2013 Autor Partajează Postat Martie 14, 2013 Re: Problema Reductor Suzuki Samurai 413 am luat in calcul firele si furtunele pe care le-am rezolvat la reductor nu m-am gandit o sa incerc sa tai umpic din caroserie. mersi de sfat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Bucuras Postat Martie 14, 2013 Partajează Postat Martie 14, 2013 Re: Problema Reductor Suzuki Samurai 413 salut Eu zic sa nu tai din caroserie pt ca nu mai etansaza burduful de pe maneta,..poti prelungi maneta cu cat ai inaltat caroseria,...prelungitorul trebuie sudat cat mai aproape de iesirea manetei din cutia de transfer. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KlaudiuMS Postat Martie 15, 2013 Partajează Postat Martie 15, 2013 Re: Problema Reductor Suzuki Samurai 413 Am avut si eu acceasi problema ,tot asa am si eu inaltat +5cm, la mine problema a fost o furca a reductorului,care a fost rupta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate