Bobinator Postat Mai 22, 2008 Partajează Postat Mai 22, 2008 "Saluatare si bine v-am gasit dragii mei !" ca sa citez formatia mea preferata! Am fost redirectionat catre acest forum si sincer mi se pare unul foarte bun pentru specificul lui! Dar cam atat cu gargara : Ma numesc Catalin , am 28 de ani , profesie inginer constructor , Bucuresti. Posed din iarna un Terrano II din 95 2.4 i benzina , lung, rosu , cu ceva echipari , de care sunt extrem de incantat si as vrea sa-l mai imbunatatesc! Sunt pasionat de pescuit la crap si mai nou am inceput sa invat cate ceva si despre hobby-ul offroad care e destul de contagios! Mi-ar face placere daca ar fi cineva de acord sa ma ia la iesiri sa vad pe viu care e treaba ! B.B.B. -BIG BAD BUG! T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bobinator Postat Mai 26, 2008 Autor Partajează Postat Mai 26, 2008 Re: Salutare! poza B.B.B. -BIG BAD BUG! T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bobinator Postat Mai 26, 2008 Autor Partajează Postat Mai 26, 2008 Re: Salutare! lateral B.B.B. -BIG BAD BUG! T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate