luckgil Postat Mai 22, 2013 Partajează Postat Mai 22, 2013 Re: Plasma vs. Cablu otel Nici una din situatii nu reprezinta un mod corect de montare a troliului-fantei/rolelor! In plus, daca te uiti mai atent, montarea fantei/rolelor sub nivelul troliului iti micsoreaza drastic unghiul de atac:wink: Deci daca e sa pun fanta aia o pun in fata ca e ingusta si nu scade unghiul. La pus sub troliu sigur nu scade unghiul de atac, am facut eu calculele la mine si iese foarte bine. Acolo ce e in poza e ceva pus ca sa se inteleaga ce vreau sa spun. Ce as dori este o argumentare de ce nu este modul corect de montare a rolelor? Suzuki Vitara '92 1.6 8V metaltop putin gadilata, Aprilia Pegaso '97 plus inca ceva utilaje de sosea Jeep Cherokee 2001 4.0 automatic + GPL sevential putin gadilata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Mai 22, 2013 Partajează Postat Mai 22, 2013 Re: Plasma vs. Cablu otel Ce as dori este o argumentare de ce nu este modul corect de montare a rolelor? In mod normal, troliul se recomanda a se monta in asa fel incat cablul/plasma sa vina in prelungirea medianei sasiului masinii. In plus, Vio (Patrolator) spunea si el ca se recomanda ca raza de flexare a cablului ca fie de cel putin 10 ori mai mare decat diametrul cablului. Tu, in desenul ala ai o redirectionare a cablului la 90o fara a avea posibilitatea sa bagi acolo o rola de diametru corespunzator. In ce priveste unghiul de atac: crezi ca o "avansare" a extremitatii din fata a masinii cu 12 cm micsoreaza unghiul de atac cu mai mult decat ar micsora o coborare a aceleiasi extremitati cu 12-14cm? Mi-e teama ca ai gresit undeva la calcule:wink: It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Mai 22, 2013 Partajează Postat Mai 22, 2013 Re: Plasma vs. Cablu otel Ai dreptate Astral (...) Sa incep cu o explicatie ...:bl Daca ai un pic de rabdare si stii un picut engleza, poti afla raspunsul la multe întrebari aici: http://www.masterpull.com/how-to-install-a-synthetic-winch-line/ :h5 1 Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
luckgil Postat Mai 22, 2013 Partajează Postat Mai 22, 2013 Re: Plasma vs. Cablu otel Daca ai un pic de rabdare si stii un picut engleza, poti afla raspunsul la multe întrebari aici: http://www.masterpull.com/how-to-install-a-synthetic-winch-line/ :h5 Multumesc mult Vio super tutorial pentru plasma. Cum capatul de pe tambur trebuie protejat. Cum se infasoara, cum sa fie iesirea sa nu taie plasma. Bila alba la reputatie din partea mea. Daca mai ai vreun tutorial pentru montare troliu si role in diverse pozitii si unghiuri ar fi perfect. Suzuki Vitara '92 1.6 8V metaltop putin gadilata, Aprilia Pegaso '97 plus inca ceva utilaje de sosea Jeep Cherokee 2001 4.0 automatic + GPL sevential putin gadilata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
luckgil Postat Mai 22, 2013 Partajează Postat Mai 22, 2013 Re: Plasma vs. Cablu otel In mod normal, troliul se recomanda a se monta in asa fel incat cablul/plasma sa vina in prelungirea medianei sasiului masinii. In plus, Vio (Patrolator) spunea si el ca se recomanda ca raza de flexare a cablului ca fie de cel putin 10 ori mai mare decat diametrul cablului. Tu, in desenul ala ai o redirectionare a cablului la 90o fara a avea posibilitatea sa bagi acolo o rola de diametru corespunzator. In ce priveste unghiul de atac: crezi ca o "avansare" a extremitatii din fata a masinii cu 12 cm micsoreaza unghiul de atac cu mai mult decat ar micsora o coborare a aceleiasi extremitati cu 12-14cm? Mi-e teama ca ai gresit undeva la calcule:wink: A mea masina nu are sasiu, de aia e si mai usoara dar ingreuneaza lucrurile la montat troliu. Asa ca mediana o sa i-o creez eu prin ranforsare tendoane pana mai spre partea de mijloc a masinii. La mine cum am facut eu calcul de plasare a troliului chiar imi da mai bine cu montat dedesubt decat in fata. Plus ca la cablu de 1 cm grosime inseamna o rola de 8-10 cam diametru care ar avea unde sa intre sub troliu si in spatele rolelor. E ciudat rau botul la Cherokee asta. Suzuki Vitara '92 1.6 8V metaltop putin gadilata, Aprilia Pegaso '97 plus inca ceva utilaje de sosea Jeep Cherokee 2001 4.0 automatic + GPL sevential putin gadilata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Mai 22, 2013 Partajează Postat Mai 22, 2013 Re: Plasma vs. Cablu otel Daca mai ai vreun tutorial pentru montare troliu si role in diverse pozitii si unghiuri ar fi perfect. http://www.winchline.com/cut-winchline.html Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
luckgil Postat Mai 22, 2013 Partajează Postat Mai 22, 2013 Re: Plasma vs. Cablu otel Inca un bun tuturial de folosit plasma dar eu vroiam ceva despre montaj troliu si fanta/role in diverse pozitii, alta decat cea standard - troliu si role in fata lui. PS: momentan eu am cablu de fier. Suzuki Vitara '92 1.6 8V metaltop putin gadilata, Aprilia Pegaso '97 plus inca ceva utilaje de sosea Jeep Cherokee 2001 4.0 automatic + GPL sevential putin gadilata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Mai 23, 2013 Partajează Postat Mai 23, 2013 Re: Plasma vs. Cablu otel Inca un bun tuturial de folosit plasma dar eu vroiam ceva despre montaj troliu si fanta/role in diverse pozitii, alta decat cea standard - troliu si role in fata lui. PS: momentan eu am cablu de fier. Plasma sau otel, fanta sau role, fizica, fortele si unghiurile sînt aceleasi. Orice alt montaj decît cel "standard" este neoptimal. Pur si simplu nu se monteaza altfel. Daca nu ai loc sau nu vrei sa strici "optica" masinii, poti opta pt. varianta troliului interior. Succes! :h5 Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Mai 23, 2013 Autor Partajează Postat Mai 23, 2013 Re: Plasma vs. Cablu otel @Patrolator: In filmuletele postate de tine vad ca ai fanta si presupun ca si plasma, dupa cat de "moale" este. Corect? Sunt atat de multe pareri si atat de diferite, incat cred ca pana la urma le voi testa personal, pe rand, la fel cum am facut cu anvelopele... :ha1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Mai 23, 2013 Partajează Postat Mai 23, 2013 Re: Plasma vs. Cablu otel O întrebare care vad ca nu a apărut nicăieri in topic. @ Optimus Troliul tau are frână pe tambur sau in afara lui? Daca este in tambur, atunci nu este recomandat sa pui plasma deoarece se incalzeste foarte tare si topeste plasma. Bineinteles ca sunt variante pt montarea plasmei si pe astfel de trolii cu diverse protectii. Eu spun sa ramai la cablu de otel si cu o fanta conceputa pentru asta, Warn, superwinch... Si ca sa totul sa fie ok, folosește scripetele si lestul de cablu ori de câte ori trebuie! O mare parte din cei ce au răspuns la întrebări s-au dat mult si s-au dat si in concursuri si au testat pe propria piele calitatea si fiabilitatea rolelor, cablului si plasmei, piticilor si scamelor din trolii. Mai exact, sunt de luat in calcul. Ca orice lucru sa țină si sa nu fie o bomba cu ceas trebuie întreținute si verificate periodic. O ultima întrebare. Cati dintre voi au verificat, curatat si lubrifiat troliu anul asta? i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Mai 23, 2013 Partajează Postat Mai 23, 2013 Re: Plasma vs. Cablu otel @Patrolator: In filmuletele postate de tine vad ca ai fanta si presupun ca si plasma, dupa cat de "moale" este. Corect? Sunt atat de multe pareri si atat de diferite, incat cred ca pana la urma le voi testa personal, pe rand, la fel cum am facut cu anvelopele... :ha1 Da, am plasma si fanta, dar... din plastic :wink:; ...respectiv din POM (C GLD) vezi aici despre material: http://www.ktkgmbh.de/rel/pages/produkte_anwendungen/produkte_a_z/pom_c_gld.php?id=03,03,15,05 Nu merge însa la cablu din otel. Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Mai 23, 2013 Autor Partajează Postat Mai 23, 2013 Re: Plasma vs. Cablu otel @ Patrolator: Multam! Troliul tau are frână pe tambur sau in afara lui? Pai "troliul" meu nu are nimic! :ha1 Acum strang bani, ca tocmai am facut alta investitie la masina. Le iau pe rand. Sper sa-l cumpar cat mai curand. Dar am in vedere un troliu cu frana in afara tamburului. Cu cablu de otel. Ma gandesc sa-i pun plasma din prima... dar nu stiu daca merita, mai ales ca inseamna bani in plus. Cel mai probabil il las cu cablul lui, si ori ii pun o fanta din fonta, ori il las cu role si aia este! :grin: Dupa toate opiniile de aici, ma bate iar gandul sa iau un troliu cu plasma... si rezolv toate hibele elegant. Mai am timp sa ma gandesc, dar deja am ales cele 2 modele dintre care voi cumpara. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blavenstein Postat Mai 24, 2013 Partajează Postat Mai 24, 2013 Re: Plasma vs. Cablu otel "Dai un ban dar stai in fata",daca tot faci investitie atunci merita sa iei troliu cu plasma pt ca ai mai multe avantaje: manevrietate mult mai usoara decat la cablu otel greutate mai mica cu minim 10 kg pe botul masinii rezolvi problema cu fanta Spunea cineva sa montezi troliu in habitaclu si nu mai ai probleme sa se vada troliu iar teava prin care sa treaca plasma sau cablu se poate monta in sasiul din partea dreapta a masinii,eu acum studiez problema pt un prieten Nu este adevarat ca daca ai troliu cu frana pe tambur se topeste plasma!!!!!!!!! eu folosesc trolii cu plasma de multa vreme si majoritatea troliilor au frana pe tambur,plasma este protejata pe capatul de la tambur cu un manson termorezistent,si hai sa fim seriosi,temperatura la care incepe sa se topeasca plasma este de 100-120 grade,lucru care nu cred ca se poate produce la trolieri normale tractari auto profi cu o vechime de peste 18 ani tel 0744621055 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Mai 24, 2013 Autor Partajează Postat Mai 24, 2013 (editat) Re: Plasma vs. Cablu otel Pai asta e marea mea problema: caut sa gandesc strategic, sa nu ma mai ard ca atunci cand am pus amortizoarele Kayaba si AT-urile. Nu zic ca nu sunt bune, dar in practica mea, m-am prins ca am nevoie de mai mult. Daca puneam din prima un kit de suspensie adecvat si MT-uri, salvam niste bani si obtineam mai multa satisfactie. E posibil ca la un moment dat sa-mi pun si o bara HD, si atunci rolele alea de la troliu isi vor gasi locul. Am facut acum un calcul si varianta de troliu cu cablu si role + plasma + fanta duce cu vreo 500 lei mai mult decat varianta de troliu cu plasma de la mama lui. Si raman si cu cablul de otel si rolele, pt orice eventualitate... Cred ca incep sa ma mai luminez... :grin: Editat Mai 24, 2013 de Optimus Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Mai 24, 2013 Partajează Postat Mai 24, 2013 Re: Plasma vs. Cablu otel Acum o sa spui ca-s rau,dar chiar aveai nevoie de atita spectacol, 7 pagini cu posturi si alte chestii cind cu ceva timp in urma, la inceputul topicului toata lumea te sfatuia sa iei direct troliu plasma? :grin: Nu te supara, dar macar este bine ca ai inteles ca un mic efort financiar initial te poate scapa de mult timp si nervi si bani ulterior. Astea de mai sus sunt valabile in cazul in stii ce vrei sa faci,nu sa te schimbi pe parcurs,sau sa te razgindesti. Spor. 1 Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Mai 24, 2013 Autor Partajează Postat Mai 24, 2013 Re: Plasma vs. Cablu otel @ RZV: Nu esti rau. Dar sunt doar 6 pagini si jumatate. Sau erau pana sa postez eu acum... Asta este, daca nu ma pricep, si n-am pus mana niciodata pe un troliu... dar nu ca sa-l mangai... Am recitit acum tot topicul, ca sa fiu sigur, si am gasit si "voturi" pentru cablul de otel, si am primit sfaturi pt cablul de otel si de la altii in discutii directe. Demersul meu a fost de a-mi lamuri in primul rand mie, acest versus, si sa ramana si pt altii. In afara de o singura persoana care a fost cam off-topic, in rest postarile au fost pertinente si la obiect. Ce sa fac, asa functioneza mintea mea... trebuie sa inteleg eu cum sta treaba, inainte sa iau o decizie. Aia cu spectacolul n-am inteles-o, dar sa stii ca mi s-a spus de mai multe ori ca as avea talent artistic. Evident in contexte adecvate. Dar stii cum se zice: show must go on! Eu personal sunt multumit de ce concluzie am tras din acest topic, si tin sa le multumesc celor care si-au exprimat parerea aici. In acelasi timp, le cer scuze si celor pe care i-am plictisit cu aberatiile mele. Promit ca in sezonul viitor voi urmari sa fac un spectacol mult mai captivant astfel incat sa nu se mai plictiseasca nimeni! :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Mai 25, 2013 Partajează Postat Mai 25, 2013 Re: Plasma vs. Cablu otel Domnu , uite aici concluzii pentru sfirsit de stagiune.Ia plasma direct.este tot ce te poate interesa,restul sint doar batai de cap. Pentru stagiunea urmatoare, daca vrei sa asculti prieteneste,o sa urmeze momtajul,nu? Iarasi sfat de pe acum:mergi la unii consacrati :GTC, Traco. Investitia asta,ca o sa fie o investitie fata de un montaj obisnuit, o sa te scuteasca de mult stres, nervi, si stricaciuni.Chiar daca o sa coste probabil dublu fata de alte locatii.... Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Mai 25, 2013 Autor Partajează Postat Mai 25, 2013 Re: Plasma vs. Cablu otel Multumesc pentru sfat! Am ales deja si service-ul unde-l voi monta, este acelasi unde-mi fac si reviziile si alte zorzonele, si apreciez ca mi-ai confirmat ca este un atelier de incredere. :wink: Nu dau nume de troliu sau service ca sa nu se considere reclama. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nomad Postat Mai 25, 2013 Partajează Postat Mai 25, 2013 Re: Plasma vs. Cablu otel Nu dau nume de troliu ca sa nu se considere reclama. Ba eu cred ca ar fi chiar indicat sa ne spui pentru ce marca/model ai optat si pe ce considerent.Nu ai fi nici primul,nici ultimul de aici si repet,mi s-ar parea normal... altminteri,cum vei proceda,ai de gand sa blurezi imaginile cu eticheta marcii in momentul in care vei pune si niste poze?Sau nu aveai de gand sa pui,ci sa lasi totul asa,invaluit in mister ... ? :wink: Life's Too Short To Drive Boring Cars Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Mai 25, 2013 Autor Partajează Postat Mai 25, 2013 (editat) Re: Plasma vs. Cablu otel LOL!!! :ha: Buna ideea cu bluratul! Ca sa moara dusmanii de ciuda! :ha: Am zis ca mai intai sa-l cumpar, sa-l montez, si apoi... Dar nu e nici un secret, pot sa expun rationamentul meu: prin bunavointa unora de pe forum, am aflat ca troliile cu frana in afara tamburului ar fi mai bune, mai fiabile, mai rezistente, astfel ca am ales un astfel de troliu. De asemenea, am observat ca la producatorii consacrati, cele cu frana in tambur intra la gama entry-level si alea cu frana in afara tamburului intra la gama profi-level. In plus, la cele cu frana in afara tamburului poti pune linistit plasma, daca vrei. Observand si referintele unor colegi care si-au montat si utilizat trolii in conditii grele chiar, si respectand avantajul franei in afara tamburului, am ales troliul KINGONE. Probabil cel de 9.5, dar n-ar fi exclus sa fie de 12.0, chiar daca e putin mai lent. Optional, as putea pune plasma pe el, si fie vand cablul, fie il pastrez pt vreo nevoie. Ca "plan B" ar fi troliul T-MAX PEW 9500 cu plasma, despre care iar am citit numai de bine. Deci, asta este concluzia mea personala. Nu fac un clasament al troliilor, n-am folosit niciodata vreun troliu, nu incarc cu valoare nimic in detrimentul a nimic. Pur si simplu asa s-a structurat informatia in mintea mea si a condus la o concluzie. Urmeaza sa ma prind la un moment dat daca am nimerit-o sau nu. Sper ca n-am plictisit pe nimeni. :grin: Editat Mai 25, 2013 de Optimus Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crisguide Postat Iunie 6, 2013 Partajează Postat Iunie 6, 2013 Re: Plasma vs. Cablu otel Da, am plasma si fanta, dar... din plastic :wink:; ...respectiv din POM (C GLD) vezi aici despre material: http://www.ktkgmbh.de/rel/pages/produkte_anwendungen/produkte_a_z/pom_c_gld.php?id=03,03,15,05 Nu merge însa la cablu din otel. Buna seara. M-am uitat pe site-ul indicat mai sus, dar nu stiu germana si nu m-am lamurit complet. Vreau sa intreb, de ce acest material? Ce proprietati are de l-ai alesin locul aluminiului? Ai comandat la ei fanta, sau ai luat o placa si ai prelucrat-o tu? Multumesc anticipat. "Destinul alearga dupa noi ca un nebun cu briciul in mana" A. Tarkovski Nissan Patrol GR Y60 4.2, Nissan Patrol GR Y60 2.8 (deja de piese), Toyota Avensis 2.2D-CAT 177CP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Iunie 7, 2013 Partajează Postat Iunie 7, 2013 (editat) Re: Plasma vs. Cablu otel Buna seara. M-am uitat pe site-ul indicat mai sus, dar nu stiu germana si nu m-am lamurit complet. Vreau sa intreb, de ce acest material? Ce proprietati are de l-ai alesin locul aluminiului? Ai comandat la ei fanta, sau ai luat o placa si ai prelucrat-o tu? Multumesc anticipat. Fanta am confectionat-o singur, iar materialul l-am ales datorita proprietatilor extraordinare la glisare/alunecare (în industrie nu se foloseste mai deloc aluminiul la asa ceva). Traducere proprietati "by Google Translate & Vio:" - Uzură extrem de scăzuta - Stabilitate dimensionala foarte buna - Poate se menține la 50% umiditate de până la 1% apă (la o umiditata a aerului de 50%, poate "acapara" pîna la 1% apa) - Rezistență extremă la uzura - Redus coeficient dinamic de alunecare și a cheltuielilor de energie, astfel, mai puțin pentru tehnică Gelitbewegungen (coeficient dinamic de alunecare redus, si de aceea un consum redus de energie la miscari tehnice de alunecare) - Risipi mici dinamice și statice coeficient plutitoare și, astfel, o alunecare foarte uniformă (pierdere redusa a coeficientilor dinamici si statici, ceea ce face miscarea de alunecare foarte uniforma) - Practic, nici un comportament stick-slip, deoarece coeficientul de alunecare static este mai mic, și este aproape identic cu dinamica coeficientul plutitoare (nu apare fenomenul de stick-slip <http://en.wikipedia.org/wiki/Stick-slip_phenomenon> deoarece coeficientul static de alunecare este mai mic, respectiv aproape identic cu coeficientul dinamic de alunecare) - Are o duritate mare suprafață (are o duritate de suprafata ridicata) Aplicații: inginerie Mecanică (constructii de masini) Echipament de curățare a clădirilor (sisteme industriale de curatare) Industria alimentară Mediul cameră rece (aplicatii la camere frigorifice) Programul de livrare: Grosime (mm) Dimensiuni / Lungime (mm) Culoare farfurii (placi) 6-100 x 1000 max. 3000 negru verde albastru natura tije (bare) 8-200 3000 negru verde albastru natura Proprietățile materialului: Densitate (g / cc) (g/cm³) 1.52 ISO 1183 Interval de temperatură (°C) -50 - +100 Inflamabilitate conform UL94, grosime proba: 3/6 mm HB / HB Rezistență volum, ohm, IEC 60093 1015 Curgere (MPa), DIN EN ISO 50 527 Alunecare coeficient, dinamic 0.24-0.29 Alunecare coeficient, static 0.23-0.24 Tren modulul (MPa), DIN EN ISO 527 2500 În plus fata de aluminiu, "urme" taioase sau rugoase aparute în urma unor actiuni mecanice (contact cu pietre de ex.) se pot remedia (polish-a) în teren cu o bricheta si degetul muiat în scuipat.:wink: Editat Iunie 7, 2013 de Patrolator Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tudor Tanase Postat Iunie 7, 2013 Partajează Postat Iunie 7, 2013 Re: Plasma vs. Cablu otel degetul muiat în scuipat.:wink: ... substanta cunoscuta si sub denumirea stiintifica de "unsoare de maimuta" Scuze :sr, dar nu m-am putut abtine :grin: Deh, amintiri si nostalgii :old Cind uitam sa ne jucam incepem sa imbatrinim... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Iunie 7, 2013 Partajează Postat Iunie 7, 2013 Re: Plasma vs. Cablu otel Da , de maimuta paroasa de pestera muierii ... Scuze , nici eu nu m-am putut abtine ... Fanta din mase plastice pare o solutie buna , dar totusi , numai pentru mediu curat de corpuri abrazive . N-o prea vad fericita in cobinatie cu plasma murdara de noroi de munte . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crisguide Postat Iunie 7, 2013 Partajează Postat Iunie 7, 2013 Re: Plasma vs. Cablu otel Fanta am confectionat-o singur, iar materialul l-am ales datorita proprietatilor extraordinare la glisare/alunecare (în industrie nu se foloseste mai deloc aluminiul la asa ceva). ... În plus fata de aluminiu, "urme" taioase sau rugoase aparute în urma unor actiuni mecanice (contact cu pietre de ex.) se pot remedia (polish-a) în teren cu o bricheta si degetul muiat în scuipat.:wink: Multumesc de raspuns. "Destinul alearga dupa noi ca un nebun cu briciul in mana" A. Tarkovski Nissan Patrol GR Y60 4.2, Nissan Patrol GR Y60 2.8 (deja de piese), Toyota Avensis 2.2D-CAT 177CP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate