Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Petitie timbru mediu!

ARTHUNTER

Postări Recomandate

Re: Petitie timbru mediu!

Cu tot respectul pentru nobila cauza, dar petitii nu mai semnez de nici o culoare pentru ca, pe langa faptul ca NICI UNA nu are NICI O VALOARE pentru nimeni si nimic, se pare ca semnarea unei petitii este o varianta de colectare de adrese de mail VIABILE si care apoi sunt vandute la spammeri pe bani frumosi.....

Si culmea-culmilor, la petitia asta mai sunt si PUBLICE toate adresele celor care au semnat petitia !!! :ha:

Hohohoho......acolo sunt deja 5490 de adrese bune !!!

Orice companie de marketing on-line va face bani frumosi din baza asta de date !!!

Mecanismul e cam asa : am un produs si vreau sa-l fac cunoscut rapid/sa-l vand la cat mai multi cu costuri minime.

Cum fac ? Trimit un mass-mail ! Cui ? La adrese de mai viabile !

De ex :

Daca din 5490 de mail-uri trimise, macar 2000 citesc mail-ul si din care 1000 se decid sa-mi cumpere produsul, o fi bine....?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

5555 acum 1 minut:grin:

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

Am citit adineauri despre aceasta petitie initiata de av. Marius Coltuc :

"Pentru ca petiţia să poată fi înaintată Parlamentului este nevoie de 100.000 de semnături, adunate dintr-un sfert din judeţele ţării, cu un minimum de 5.000 de semnături strânse pe fiecare judeţ. "

http://www.libertatea.ro/detalii/articol/avocatul-marius-coltuc-vrea-elimine-timbrul-mediu-440174.html

Link spre comentariu

si eu am semnat petitia cu toate ca ma indoiesc ca va duce la vreun rezultat,astia nu stiu de discuti si petitii,astia stiu doar de frica furci,dar se pare ca au uitat-o si pe asta asa ca trebuie sa le inprospatam memoria,sunt ferm convins ca fara scandal mare nimic nu se va mai rezolva in tara asta,sunt prea neismtiti si prea lipiti de scaune.

datorita nepasarii lor si a unicului scop de a se inbogatii am ajuns sa ne fie frica sa aratam ca suntem romani in Romania,din p[unctul meu de vedere este picatura care a unplut paharul,dar se pare ca ma insel amarnic si romanul are in continuare un somn foarte adinc si dulce,somn usor Romania.

Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP
Link spre comentariu

si eu am semnat petitia cu toate ca ma indoiesc ca va duce la vreun rezultat,astia nu stiu de discuti si petitii,astia stiu doar de frica furci,dar se pare ca au uitat-o si pe asta asa ca trebuie sa le inprospatam memoria,sunt ferm convins ca fara scandal mare nimic nu se va mai rezolva in tara asta,sunt prea neismtiti si prea lipiti de scaune.

datorita nepasarii lor si a unicului scop de a se inbogatii am ajuns sa ne fie frica sa aratam ca suntem romani in Romania,din p[unctul meu de vedere este picatura care a unplut paharul,dar se pare ca ma insel amarnic si romanul are in continuare un somn foarte adinc si dulce,somn usor Romania.

Iti dau mare dreptate,ne plangem ca,astia ne jupoaie si noi stam in fotoliu la tv,si ne doare la bascheti,tohmai din cauza asta si nemernicii care ne conduc procedeaza asa ,pt ca POPORUL ROMAN NU ARE SANGE IN INSTALATIE

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare