Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Klez

Klez

Postări Recomandate

Ca sa nu fie Gnok singurul...Si pentru ca sunt roman, imi permit sa fur repede ideea lui de a face un "New Post" cum Pajerica al meu. Momentan e in RK de... 1 luna cred. Am sa postez cateva poze cu el.

De mentionat: Am un Pajero din `85 2.3 D care l-am recarosat cu un Pajero din 83`, 2.3 TD(i). Cel din urma l-am adus din Austria. Merge ok, nu zdrangane ca cel vechi pe care l-am avut pana acuma, in schimb am maaaari probleme cu rugina. Bag niste poze din ciclul "Unde-am fost si unde-am ajuns"

OMU'e inainte de toate!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Klez

Maine dis-de-dimineata incep sa-i fac body-lift-ul. Trebuie sa iau bucshele (de aro) si niste suruburi de vreo 16 cm lungime.

In rest, prietenu` e pe aproape. La fel si bericica :x

Am sa incerc totusi sa postez si niste poze la format mai mic, poate va merge. Sa ne auzim de bine.

OMU'e inainte de toate!
Link spre comentariu

Daca reduci pozele pe la 800x600 ti le ia sigur. Mi-a iesit din prima, am pus 3 la o singura postare. Daca nu ai ceva la indemana, sa reduci rezolutia, ia de pe net irfan view, are in meniu un resample (Ctrl+R) dupa care salvezi sub alt nume sa nu bulesti originalul.

Samurai incepator
Link spre comentariu

Multzam zoltan. Duminica am sa bag vreo 2-3 poze. Azi i-am facut body-lift-ul. 4.5 cm per total. Arata bestial, mai ales dupa ce-i arunc niste vopsea pe el si ii montez troliul si bull-bar-ul. Nu am avut nici o "surpriza". Totul a mers chiar "ca la carte", mai ales ca am lucrat de unu singur. Trebuie totusi sa fac o re-amenajare sub capota ca sa-i pun si bateria auxiliara. Am niste bidoane de apa si balasturile la xenon care stau prea imprastiate. Am sa revin cu vreo 2-3 poze. Daca mai e cineva in pragul de ashi face body-lift la Pajero I, il ajut cu sfaturi cu cea mai mare placere.

PS: Acum imi incap 33"-uri fara comentarii.

PPS: Miercuri/Joi imi ajung si flansele de 80mm ax :grin:

OMU'e inainte de toate!
Link spre comentariu

Si altele... Credeam ca merge numai o poza pe post...

Cand am facut pozele, nu am apucat sa misc mashina dupa lucrare. In seara asta am vazut ca si-a mai dat drumul umpic, a mai coborat, a mai urcat :) .

Luni am sa-i fac ultimele reglaje "la cumpana" si cred ca marti o duc la sudat/vopsit.

OMU'e inainte de toate!
Link spre comentariu

Am facut astazi cativa km cu masina pe asfalt. E oarecum ciudat cu body-lift. Presupun ca o sa ma obishnuiesc in timp. In afara de faptul ca nu mai pot sa spun"Ma duc in masina", am sa spun "Ma sui in mashina", e unpic cam ciudat in curbe. Am cateva curbe pe langa casa care inainte le luam cu 70-85 kmh, acum a trebuit sa incetinesc la 55-60 ca parca aveam morcovi :grin:

Cei care si-au mai facut body-lift si nu au inca flanse sau jante intoarse, cam cu cat e riscul mai mare de rasturnare in curbe? Poate suna ciudat, dar it`s a little bit strange :P.

In seara asta am pus si gumele de vara - 275/60/R15 - Good Year Eagle GT +4 pe jantele de otel. Muuult mai late decat stok-ul de 215/75/R15.

Cam atat pe moment, pun si nishte poze in timpul tinichigiei si paia produsul finit :grin:

Pana data viitoare sa ne auzim de bine. Bafta.

OMU'e inainte de toate!
Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Hai totushi sa imi inviu topicu` :grin: .

Tot bag de 2 saptamani la tinicheala de am innebunit. Multa rugina, dar se putea si mai multa :)

Cei care mai au Pajero I sa mai verifice din cand in cand starea caroseriei de sub triple. Acolo am observat la cele 2 Pajero-uri pe care le am ca e cam cel mai slab punct. Se aduna namolu in continuu si rugina apare imediat prin interior. Cum o etansare perfecta nu se prea poate face in zona aia, e recomandat sa aruncati niste vopsea din cand in cand, eventual niste Terosol.

Si pentru cei care credeau ca in suceava nu sunt epave, nishte poze cu shipwreck:

OMU'e inainte de toate!
Link spre comentariu

Mc, mc. Urmeaza si gumele cat de curand. Insa inainte de gume imi trebuie flanse de 30mm ca sa pot intoarce jantele. Pe spate merg intoarse dar pe fata imi atinge in etriere. Dupa ce ii pun flanse si intorc jantele o sa iasa cam cu 7-10 cm in afara :grin: ... debia astept ziua ITP-ului :ha:

OMU'e inainte de toate!
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare