Yonutz Postat Martie 27, 2013 Partajează Postat Martie 27, 2013 (editat) Am pus mana de ceva timp pe un program destul de complex de identificat coduri de original la fiarele noastre. Am facut aici un topic ptr ca poate exista doritori ... Codul de piesa dupa seria de sasiu ...este cel setat by default din fabrica pe seria respectiva. Daca exista modificari constructive ulterioare este posibil ca sa dam rateu cu codul respectiv. :wink: Cine are nevoie de un cod de original ...la orice fel de Nissan ... -trebuie seria de sasiu -trebuie piesa ptr care aveti nevoie de cod. Raspund in limita timpului disponibil. Stima, Ionut Editat Martie 27, 2013 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marx5 Postat Martie 28, 2013 Partajează Postat Martie 28, 2013 Re: Identificator coduri pe original la Y60 este cumva vorba de nissan4u.com?sau ceva mai nou ! Transsylvania Off Road Club "ELEFANTUL" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 28, 2013 Autor Partajează Postat Martie 28, 2013 Re: Identificator coduri pe original la Y60 Nu, nu ...ceva pe suport semi-online ... :wink: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marx5 Postat Martie 28, 2013 Partajează Postat Martie 28, 2013 Re: Identificator coduri pe original la Y60 am inteles,fara serie de caroserie nu merge?caut de exemplu un robinet de la caldura patrol R 2.8 td 1988 si nu gasesc un cod original! mercy Transsylvania Off Road Club "ELEFANTUL" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 28, 2013 Autor Partajează Postat Martie 28, 2013 Re: Identificator coduri pe original la Y60 am inteles,fara serie de caroserie nu merge?caut de exemplu un robinet de la caldura patrol R 2.8 td 1988 si nu gasesc un cod original! mercy Benzina sau diesel? R28 sau RD28 ? Diesel sau turbodiesel? Ce model de masina exact? consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marx5 Postat Martie 29, 2013 Partajează Postat Martie 29, 2013 Re: Identificator coduri pe original la Y60 Masina este Nissan Patrol an 1988 rd28 motorul Transsylvania Off Road Club "ELEFANTUL" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 16, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 16, 2013 Re: Identificator coduri pe original la Y60 Imi trebuie seria de sasiu ... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate