nstionut Postat Martie 30, 2013 Partajează Postat Martie 30, 2013 Ma poate ajuta si pe mine cineva....am aceeasi problema ca in link-ul de ma jos si sunt in necunostinta de cauza. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mike_D Postat Martie 30, 2013 Partajează Postat Martie 30, 2013 (editat) Re: nelamurire gc 2.7 crd.... Care sunt simptomele? Buna idee mi-ai dat,si eu trebuie sa verific asta,ar fi o posibilitate,cuplajul electro-magnetic(acelasi principiu ca la compresorul de a/c).Eu trebuie sa schimb rulmentul la a mea,pe langa zgomotul foarte mare care-l face,ar un joc demential de mare. Da cureaua de transmisie jos,si verifica pompa la rece,in primul rand la capitolul rulment,apoi,la cuplajul acela...nu stiu ce sa zic,mai intrebi pretenii,daca au avut probleme la asa ceva. Uite un link,poate e de ajutor: http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=106982&page=3 Si mi-am mai amintit o chestie,ia uite-te ce erori zice ca ai,daca e P 1648 cred ca de la aia este. Editat Martie 30, 2013 de Mike_D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nstionut Postat Martie 31, 2013 Autor Partajează Postat Martie 31, 2013 Re: nelamurire gc 2.7 crd.... simptomele sunt exact ca cele din film....iar cateodata mai face aa si la relanti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nstionut Postat Aprilie 5, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 5, 2013 Re: nelamurire gc 2.7 crd.... Chiar nu a patin nimeni asa ceva? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate