Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Anvelope Silverstone - preturi aberante

Max

Postări Recomandate

Re: Anvelope Silverstone - preturi aberante

se produc multe tipuri de anvelope...aici ai dreptate, insa cu profil SIMEX, Bogger, TSL... in special cu profile agresive de MUD Extrem si pe dimensiuni mari...din pacate NU se produc, nu ma refer la M/T-uri uzuale...de ex. cele de la BFG sau Federal sunt niste M/T-uri "light"

... iar singurii furnizori pe care ne bazam sunt cei de la Interco si Silverstone si ar mai fi un modelele de la Mikey Thompson - Baja / Maxxis Trepador ( dar mai slabute ).

in alta ordine de ideei, oricum sunt o groaza de pb. cu legislatia EU...si multi producatori care evita piata EU...ca se complica degeaba cu noi...

Laur, ceva nu se pupa. Din SUA si Canada sunt importate anvelope garla, inclusiv cu profil MT. De ce acestea ar avea certificat Clear Oil si cele mai agrsive nu ? Conditiile de fabricatie au aceleasi standarde.

Rubicon 2.8
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Laur, ceva nu se pupa. Din SUA si Canada sunt importate anvelope garla, inclusiv cu profil MT. De ce acestea ar avea certificat Clear Oil si cele mai agrsive nu ? Conditiile de fabricatie au aceleasi standarde.

EU impune printre altele si Certificat Clear Oil la importul acestor anvelope ( adica sa fie certificat faptul ca in procesul de productie se recicleaza uleiuri industriale sau ce o fi ele.... ) ori INTERCO nu "recicleaza" uleiuri in procesul de fabricatie si au dat un comunicat oficial la sf anului 2010 ca nici nu au de gand sa "recicleze uleiuri industriale" in procesul lor tehnologic... cam asta este povestea

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

EU impune printre altele si Certificat Clear Oil la importul acestor anvelope ( adica sa fie certificat faptul ca in procesul de productie se recicleaza uleiuri industriale sau ce o fi ele.... ) ori INTERCO nu "recicleaza" uleiuri in procesul de fabricatie si au dat un comunicat oficial la sf anului 2010 ca nici nu au de gand sa "recicleze uleiuri industriale" in procesul lor tehnologic... cam asta este povestea

Niste jegosi si unii si altii, in concluzie. Si aia ca nu au de gand si astia ca nu accepta. Oricum, parerea mea ca mult mai jegosi si mai abuzivi sunt UE, in acest caz. Solutia o sa vina cand cineva destept si cu ceva bani o sa cumpere o licenta SIMEX pentru modelul TREKKER II si o sa le faca in China. Sau poate le va face FEDERAL sau alt producator. S-ar putea face si in Romania, intr-o fabrica cu capital exclusiv romanesc dar cine s-o faca, cand la noi se vinde sau se taie pentru fier vechi totul.

Daca va amintiti anevopele romanesti Victoria si Danubiana, erau foarte bune si rezistente in timp. Un exemplu elocvent in acest sens ar fi anvelopele folosite de vehiculele militare care si azi le au in dotare, chiar daca au trecut din proprietatea unitatilor militare in proprietatea diverselor persoane juridice sau fizice. Pe multe dintre aceste vehicule, inca sunt anvelope care au 20-30+ de ani si inca merg.

Rusii, baieti destepti, fac inca anvelope bune, dar nu stiu daca au reprezentare in segmentul MT, oricum produc mult pentru piata interna si se cam pisa pe UE cu bolta, asa in general.

Numai bine,

L.E.: Sa pun si un scurt filmulet despre anvelope si vehiculele rusesti pe care acestea le echipeaza. Trecol se numeste firma producatoare. Pacat ca nu produc si niste MT-uri mai agresive, dar cu aceleasi calitati, in rest.

Editat de mita31
All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! lllllll
Link spre comentariu

@cotizo nu mai merge nici pe Moldova treaba cu adusul.Un camion plin cu anvelope nu trece asa usor.Ca iei tu sau eu in portbagaj 4-5 bucati este altceva.Discutia se refera la cantitati mari.

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

Link spre comentariu

Exact cum a spus Yonutz mai sus si cum ma asteptam si eu (dupa ce am vazut profilul si adancimea lui) se comporta ca niste MT-uri putin mai agresive in noroi, deci destul de departe de profilul extrem. Dar sa privim partea buna, arata bine pe masina :ha:. Poate o sa revina Drakus cu ceva impresii mai detaliate evntual poze/filme daca a facut.

"Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva

incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda."

Link spre comentariu

... intrebare de 100 puncte ? ... nu e cumva mai ieftin daca emigram in state de exemplu ?

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

... intrebare de 100 puncte ? ... nu e cumva mai ieftin daca emigram in state de exemplu ?

Laurica, n-ai vrea sa fii tu primul ? Castigi si punctele si ne povestesti si noua !

Rubicon 2.8
Link spre comentariu

Au venit gumele,prima impresie super ok pe asfalt(avind in vedere ca ultimii 3 ani am mers cu silverstone) nu zgomot nu vibratii,in teren ud insa............................ dar totusi mai bine decat BFG semnificativ mai ok,se incarca repede in noroi ,e si normal,neavand distanta mare intre crampoane , adincimea pe laterala a acestora,si forma concava pe coama gen agricole cum e silverstone ,insa daca sunt invartite corespunzator ofera o surpriza placuta.Una peste alta cred ca e cel mai bun compromis asfalt teren ,mt,ce se pot gasi la noi la un pret decent.

PS sunt neresapate,si foarte usoare,au venit si niste silverstone si incredibil ,desi e mult mai lat este mai usor decat silverstone.

Cand se usuca terenul o sa va zic si impresiile pe uscat.Toate cele bune....:cl

Editat de Astral
  • Like 1

Imi place sa stiu totul despre noii mei prieteni, dar nimic despre cei vechi.:grin::grin::grin:

2xToyota lj73,bmw320,honda fireblade,honda quad 140cp home made,barca quicksilver 410sl ,husqwarna 450.

Link spre comentariu

Au venit gumele,prima impresie super ok pe asfalt(avind in vedere ca ultimii 3 ani am mers cu silverstone) nu zgomot nu vibratii,in teren ud insa............................ dar totusi mai bine decat BFG semnificativ mai ok,se incarca repede in noroi ,e si normal,neavand distanta mare intre crampoane , adincimea pe laterala a acestora,si forma concava pe coama gen agricole cum e silverstone ,insa daca sunt invartite corespunzator ofera o surpriza placuta.Una peste alta cred ca e cel mai bun compromis asfalt teren ,mt,ce se pot gasi la noi la un pret decent.

PS sunt neresapate,si foarte usoare,au venit si niste silverstone si incredibil ,desi e mult mai lat este mai usor decat silverstone.

Cand se usuca terenul o sa va zic si impresiile pe uscat.Toate cele bune....:cl

daca-s mai usoare ca simexu' de la silverstone e marfa, si daca intr-adevar sunt peste MT-urile gen BFG sau Couragia chiar sunt meserie :grin:

cand ai timp pune te rog niste poze clare cu profilul/rotile pe masina, ca de pe site-uri toate arata super :ha:

si inca ceva, daca tot zici ca nu vibreaza si merg bine pe asfalt, te rog zi-ne si noua daca s-au echilibrat bine si usor (adica nu cu un kil de plumb)

LE: ce diametru real in cm au puse pe janta (aici sa ne zici si ce J ai la jante)

Editat de ak47apache
Samurai '88 - in (vesnice) pregatiri :grin:
Link spre comentariu

@DRAKUS: ceva pareri prospete? poze, cum sunt in teren?

"Explore.Dream.Discover."-Mark Twain

cele mai bune lucruri din viata mea: http://picasaweb.google.com/olivia.iris.stoian :n1

"my precioussssss" :jp1: http://picasaweb.google.com/stoian.l.m :bannana

Link spre comentariu

:less

A zis omul ca asteapta sa se usuce pamatul. Maine ploua iar in toata tara, aveti si voi putina rabdare ... :grin:

@Dracus ziceai mai sus: "Una peste alta cred ca e cel mai bun compromis asfalt teren ,mt, ce se pot gasi la noi la un pret decent."

1. - Unde "la noi", de unde le-ai luat?

2. - Au si dimensiuni mai mici? De exemplu 215/75/15. Ca eu marturisesc sincer ca m-ar tenta, la ce review le-ai facut mai sus. Hai cu pozele. :h5

Numai bine!

All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! lllllll
Link spre comentariu

Fara nici o intentie de a face reclama sau anti reclama dar preturi foarte bune la anvelope de offroad se regasesc in Polonia .

Caz concret de la un magazin online de unde am cumparat :

SILVERSTONE MT-117 - 35 x 10,5 - 16 : 930 lei iar daca le poti cumpara pe o firma inregistrata in scopuri de tva pentru import export ( eu asa mi-am luat) le poti lua fara tva (22%) deci : 760 lei / bucata.

Singura problema e transportul , curierul fiind scump dar in ziua de azi nu e asa de dificil de a lansa un anunt pe bursa transportatorilor iar cu 100 -200 lei maxim rezolvi si problema asta.

Succes la cumparaturi.

- G 300 TD - W460 - '90
Link spre comentariu

Promit ca maine pun poze,sunt puse pe jante de 8 cu et -20.

Imi place sa stiu totul despre noii mei prieteni, dar nimic despre cei vechi.:grin::grin::grin:

2xToyota lj73,bmw320,honda fireblade,honda quad 140cp home made,barca quicksilver 410sl ,husqwarna 450.

Link spre comentariu

Aaaa,sunt de la Delta Grup din Popesti Leordeni,pret pe siteul lor 750 iar daca aveti vre un amic cu vulcanizare de are contract cu ei pretul e de 690 lei.

Link spre comentariu

Promit ca maine pun poze,sunt puse pe jante de 8 cu et -20.

multzam!

si nu uita :grin: :

- zi-ne si noua daca s-au echilibrat bine si usor (adica nu cu un kil de plumb)

- ce diametru real au puse pe jantele de 8j (la fel am si eu si sunt curios comparativ cu resapatele mele profil simex)

Link spre comentariu

Hai sa incerc cu poze....

1166793217_ponz259.JPG.59a6d71a5123afdbd5cc314f71d41aeb.JPG

1355930685_poz259.JPG.0db2e514643636720e1be5643355e5cc.JPG

218037811_poz2592.JPG.cd00b0f49cbe27b94a4d6b857dffdbe6.JPG

Link spre comentariu

Scuze pt imaginile intoarse da nus ce dreak are sistemul asta de upload....s au echilibrat bine,cel mai mult plumb e pe roata din poza.:wink:

Link spre comentariu

par ok, asa intoarse cum sunt :ha:... pare ca profilul are mai mult de 1.5cm cat zice producatorul, adica arata mai agresive decat se spunea.

daca tu zici ca se comporta mult mai bine decat BFG-urile si se apropie cat de cat de performantele silverstone, pe mine m-ai convins :h5.

greutatea mai mica decat silverstone este iarasi un atu MARE!

cum pare cauciucul? tare, moale? comparativ cu silverstone sau resapatele insa turbo... ma gandesc sa nu se uzeze si astea prea repede pe asfalt.

:tk

Link spre comentariu

Fara nici o intentie de a face reclama sau anti reclama dar preturi foarte bune la anvelope de offroad se regasesc in Polonia .

Caz concret de la un magazin online de unde am cumparat :

SILVERSTONE MT-117 - 35 x 10,5 - 16 : 930 lei iar daca le poti cumpara pe o firma inregistrata in scopuri de tva pentru import export ( eu asa mi-am luat) le poti lua fara tva (22%) deci : 760 lei / bucata.

Singura problema e transportul , curierul fiind scump dar in ziua de azi nu e asa de dificil de a lansa un anunt pe bursa transportatorilor iar cu 100 -200 lei maxim rezolvi si problema asta.

Succes la cumparaturi.

@Bogdan_mb

Imi dai si mie te rog link-ul la site-ul respectiv?! as fi interesat si eu de niste 35X11,5X15 (sau 16 daca altfel nu se poate)

"Destinul alearga dupa noi ca un nebun cu briciul in mana" A. Tarkovski

Nissan Patrol GR Y60 4.2, Nissan Patrol GR Y60 2.8 (deja de piese), Toyota Avensis 2.2D-CAT 177CP

Link spre comentariu

"Minimum Order Quantity: 258 Piece".... naspa!

Nu e relevant...

Eu am avut oarecum tangente cu sistemul asta al lor insa nu s-a concretizat din alte motive.

Dai un e-mail in engleza lui Xin,Xao,Chang sau ce nume or mai avea si iti raspund relativ repede,in jur de 2-3 zile.

Pretul si termenul de livrare vor fi dictate de cantitatea cumparata si de locul unde vor trebui livrate.

Editat de pantzerrow

Azi refuzi sa participi la viata publica.

Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai !

Link spre comentariu

astea sunt de la chinezi http://www.alibaba.com/product-gs/566076744/Simex_95_Off_Tread_Pattern_Design.html

asteptam siteul de la polonezi

Vi le pot trimite pe privat , nu le pun aici in ideea de a nu face reclama.

Referitor la chinezi se poate face import dar calitatea anvelopelor made in china este foarte indoielnica si cred ca o alternativa mai buna sunt cele resapate.

- G 300 TD - W460 - '90
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare