andre Postat Martie 31, 2013 Partajează Postat Martie 31, 2013 Salutare tuturor! Dupa mai multi ani de Suzuki Samurai, a venit vremea sa schimb sineu acaretul de teren. Defender 90 din 2005 :- 102kw ( 140 cp) -TC,ABS - ac,scaune incalzite,parbriz incalzit electric,inchidere centralizata,geamuri electrice,alarma I-am montat:-bara fata,directie,scut directie si amortizor Terrafirma -chit suspensie Procomp+5cm -jenti 8j/16 cu cauciucuri BFG KM2 255/85/16 -toliu T Max PEW 9500 1 OFFROAD CLUB SIBIU Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andre Postat Martie 31, 2013 Autor Partajează Postat Martie 31, 2013 Re: Hop si eu Am tot cautat ceva informatii despre motorul acesta montat pe defender ,dar nu am gasit nimic pana acum, poate ma ajutati voi cu ceva informatii. OFFROAD CLUB SIBIU Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alexey86 Postat Martie 31, 2013 Partajează Postat Martie 31, 2013 (editat) Re: Hop si eu Frumos acaretul, sa-l stapanesti sanatos. Te asteptam sa ne spui cate ceva si aici: http://www.lroc.ro Editat Martie 31, 2013 de Alexey86 Cu stima, Alexey. Nissan Patrol Y61 SWB - Pif http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
old school Postat Martie 31, 2013 Partajează Postat Martie 31, 2013 Re: Hop si eu Am tot cautat ceva informatii despre motorul acesta montat pe defender ,dar nu am gasit nimic pana acum, poate ma ajutati voi cu ceva informatii. Daca masina ta are motorul ce echipeaza in mod normal Defenderu' din 2005, (TD5, probabil cu codul 15P), puterea de fabrica e 122 cai. De unde stii ca are 140 de cai, ai facut un test de putere sau scrie in CIV? Pune o poza cu el si zi-ne codul motor, apoi ne-om lamuri ! Land Defender 90 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Martie 31, 2013 Partajează Postat Martie 31, 2013 Re: Hop si eu VREAU SI EU ROTI D'ALEA!!!!! Tu de ce ai roti d'alea si eu nu????? In alta ordine de idei, s-o stapanesti sanatos! Cica e de rahat masina, asa zic aietii de pe forum! :ha: Tu sa nu-i crezi, ca am si eu una si e belea! TC-ul sa-ti mearga, ca-n rest... Iar motorul tau poate fi de maximum 120HP daca e de 2.500cc! Bafta si noroi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andre Postat Aprilie 1, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 1, 2013 Re: Hop si eu Si eu stiam ca toate Defenderele au 120 cp, dar asta are trecut si in civ 102 kw. ( masina merge de rupe). OFFROAD CLUB SIBIU Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andre Postat Aprilie 1, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 1, 2013 Re: Hop si eu Inainte sa cumpar masina,am verificat-o( ca si VIN) la reprezentanta din Cluj. Raspunsul celor de la reprezentanta a fost ca pe un numar limitat s-a montat softul de la Discovery 2 si pe Defender,dar atat ,mai multe nu au putut sa-mi spuna! OFFROAD CLUB SIBIU Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Aprilie 1, 2013 Partajează Postat Aprilie 1, 2013 (editat) Re: Hop si eu Hehe, frumos 90-ul, si deja cu accesorii. Sa-l noroiesti cu placere. S-auzim de bine Editat Aprilie 1, 2013 de Astral SA IL = SA-L :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nick67 Postat Aprilie 24, 2013 Partajează Postat Aprilie 24, 2013 Re: Hop si eu Nu te vedem si noi la Sambata de Sus?Ca doar ai juma de ora de mers. http://lroc.ro/index.php/forum/55-actiuni-ale-clubului/3134-intalnirea-anuala-a-pasionatilor-land-rover-2013-24-26-mai-organizare?limit=20&start=580#9524 VW Typ 3, 1966 LR Go Beyond Tough Phone IP68 http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andre Postat Aprilie 24, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 24, 2013 Re: Hop si eu Din pacate de data asta nu va pot onora cu prezenta,dar de la anu facem tot posibilu! Oricum mersi de invitatie si distractie placuta!! OFFROAD CLUB SIBIU Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Aprilie 25, 2013 Partajează Postat Aprilie 25, 2013 Re: Hop si eu Sa-l calaresti sanatos! Se inmultesc Defenderele.......:banana Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andre Postat Aprilie 27, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 27, 2013 Re: Hop si eu Mersi OFFROAD CLUB SIBIU Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nae rx 4 Postat Aprilie 27, 2013 Partajează Postat Aprilie 27, 2013 (editat) Re: Hop si eu VREAU SI EU ROTI D'ALEA!!!!! Tu de ce ai roti d'alea si eu nu????? In alta ordine de idei, s-o stapanesti sanatos! Cica e de rahat masina, asa zic aietii de pe forum! :ha: Tu sa nu-i crezi, ca am si eu una si e belea! TC-ul sa-ti mearga, ca-n rest... Iar motorul tau poate fi de maximum 120HP daca e de 2.500cc! Bafta si noroi! bine ai venit s o stapanesti sanatos :h5 Editat Aprilie 27, 2013 de nae rx 4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kibitz Postat Aprilie 28, 2013 Partajează Postat Aprilie 28, 2013 Re: Hop si eu Felicitari! Banuiesc ca samuraiul a ramas pe maini bune (in familie). Apropos, iesiti pe undeva perioada asta? As veni si eu cu patrolul la dezmortit puntile. Sorin aka v1tara aka Sorin (__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v [__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andre Postat Aprilie 29, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 29, 2013 Re: Hop si eu Felicitari! Banuiesc ca samuraiul a ramas pe maini bune (in familie). Apropos, iesiti pe undeva perioada asta? As veni si eu cu patrolul la dezmortit puntile. Sorin Salut! Noi iesim in fiecare duminica. Probabil luni ( a doua zi de pasti) iesim din nou,la ora 10 in parcarea Kaufland. OFFROAD CLUB SIBIU Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kibitz Postat Aprilie 30, 2013 Partajează Postat Aprilie 30, 2013 Re: Hop si eu Multumesc! Iti mai scriu pe PM ca sa nu poluez discutia. aka v1tara aka Sorin (__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v [__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
edy_M Postat Mai 14, 2013 Partajează Postat Mai 14, 2013 (editat) Re: Hop si eu Faina magaoaia! Sa-l calaresti cu placere! Editat Mai 14, 2013 de edy_M :club: :j [fulgu] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andre Postat Mai 14, 2013 Autor Partajează Postat Mai 14, 2013 Re: Hop si eu Faina magaoaia! Sa-l calaresti cu placere! Mersi Marius! OFFROAD CLUB SIBIU Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patroler Postat Iunie 16, 2013 Partajează Postat Iunie 16, 2013 Re: Hop si eu Frumoasa masina!Felicitari si bafta multa!!! Viva 4x4!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andre Postat Ianuarie 20, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2014 Re: Hop si eu Sa mai trezim un pic postul cu niste poze! OFFROAD CLUB SIBIU Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kibitz Postat Ianuarie 20, 2014 Partajează Postat Ianuarie 20, 2014 Re: Hop si eu Ooo, Prima poza imi plcace cel mai mult! F. Faina! Ai facut si ceva modificari pe la ea? Da-ne si tu mai multe detalii.:rsp Sorin aka v1tara aka Sorin (__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v [__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate