lucica Postat Aprilie 2, 2013 Partajează Postat Aprilie 2, 2013 Dupa multe cautari am intrat in posesia unui GRAND CHEROKEE ZJ an de fabricatie 1997, 4.0 benzina in stare foarte buna. Cam asa arata masina cand a fost cumparata. Patrol 3,3L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucica Postat Aprilie 2, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 2, 2013 Re: GRAND CHEROKEE by lucica si acum arata asa .....:grin: sper sa va placa... cateva mici detalii: SUSPENSIE ROVGH COUNTRY 3,5''- cumparat de MACFERO, cu factura si garantie!:grin: AMORTIZOR DIRECTIE PROFIDER-cumparat tot de la D-nul MACFERO, tot cu factura si garantie, din pacate:2dr AUTOBLOCANT SPATE POWER TRAX 100% TROLIU WARN 9,5 XP BRATE SUPERIOARE REGLABILE PLANETARE HD BARA FATA HOME MADE ANVELOPE MAXXIS MUDZILA 31-11,5-15 NOI DISTANTIERE ROTI 3CM STATIE EMISIE-RECEPTIE ALBRECHT 8watt TOATE ULEIURILE SI CONSUMABILELE SCHIMBATE(INCLUSIV ULEI CV, ULEI DIFERENTIALE ETC) Patrol 3,3L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Aprilie 2, 2013 Partajează Postat Aprilie 2, 2013 Re: GRAND CHEROKEE by lucica Bravo pentru achizitie ,suna interesant. Oare ce treaba o sa faca gumele ? ALIN:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucica Postat Aprilie 2, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 2, 2013 Re: GRAND CHEROKEE by lucica Bravo pentru achizitie ,suna interesant. Oare ce treaba o sa faca gumele ? ALIN:h5 gumele au trecut testul cu brio, unde se troliaza Simex-ul, ma troliez si eu:dr1 este un compromis intre sosea si offroad, mult peste MT! Patrol 3,3L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex44 Postat Aprilie 2, 2013 Partajează Postat Aprilie 2, 2013 Re: GRAND CHEROKEE by lucica Faina jucaria sa o stapanesti sanatos! Si acum intrebarile: - ai facut ceva la bieletele antiruliu fata ca nu imi dau seama in poza - daca ai kit de 3,5 nu trebuia sa faci modificari si la bratele inferioare? pentru ca altfel ma gandesc ca se modifica prea mult unghiul la cardan.... - in poza in care e "urcata " de spate nu a mers mai mult pe rampa? din cauza barii antiruliu spate? sau nu ai urcato tu? Ms. Alex Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Aprilie 2, 2013 Partajează Postat Aprilie 2, 2013 (editat) Re: GRAND CHEROKEE by lucica Felicitari. Deja se cam fac 3 saptamani de cand ma chinui si eu sa aduc acasa un ZJ de 4L. Dupa parerea mea este cea mai bine echilibrata optiune on/off road. Acum ceva vreme si eu am cochetat cu ideea unui Rough Country Kit de 3.5, fiind cea mai ieftina optiune de pe piata la acea vreme. Acum 2 ani kitul continea arcuri, bratele si amortizoare, dar bielete numai spate parca. Cred ca la fel si acum. Sunt foarte curios cum se va comporta in timp. LE: si mie imi pare ca nu flexeaza suficient spatele. Uite cum flexa la mine Editat Aprilie 2, 2013 de atar "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucica Postat Aprilie 3, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 3, 2013 Re: GRAND CHEROKEE by lucica bieletele pe fata nu sint montate bratele inferioare sint deja modificate ele venind in chitul de suspensie puntea spate flexeaza chiar mai bine decit cea fata 1 Patrol 3,3L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
luckgil Postat Aprilie 3, 2013 Partajează Postat Aprilie 3, 2013 Re: GRAND CHEROKEE by lucica Masina se comporta admirabil in teren si de fiecare data cand am iesit cu nea Lucica ea ne-a salvat pe toti cand am avut nevoie. Se comporta admirabil ca si capacitati de urcare cu acele cauciucuri - am ramas uimit ca ziceam ca neee simux-ul e simex. Si ca platforma de troliat e iarasi buna avem aici si dovezi(singura treaba ca fiind usoara e nevoie de ancorare cateodata): Suzuki Vitara '92 1.6 8V metaltop putin gadilata, Aprilia Pegaso '97 plus inca ceva utilaje de sosea Jeep Cherokee 2001 4.0 automatic + GPL sevential putin gadilata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Aprilie 3, 2013 Partajează Postat Aprilie 3, 2013 Re: GRAND CHEROKEE by lucica Masina se comporta admirabil in teren si de fiecare data cand am iesit cu nea Lucica ea ne-a salvat pe toti cand am avut nevoie. Se comporta admirabil ca si capacitati de urcare cu acele cauciucuri - am ramas uimit ca ziceam ca neee simux-ul e simex. Si ca platforma de troliat e iarasi buna avem aici si dovezi(singura treaba ca fiind usoara e nevoie de ancorare cateodata): Sa-ti traiasca JEEP-ul nea Lucica!:h5 Frumos arata .:br Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Aprilie 5, 2013 Partajează Postat Aprilie 5, 2013 Re: GRAND CHEROKEE by lucica Deja il vinzi? "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Aprilie 7, 2013 Partajează Postat Aprilie 7, 2013 Re: GRAND CHEROKEE by lucica Poze la cerere , pentru inspiratie ... Regretabil , vopsirea electrostatica mata a fost cel putin nasoala , iarasi ( si a pus capat colaborarii care a avut o istorie corecta si onorabila in trecut ). In viitorul apropiat barele si pragurile vor fi iarasi sablate si vopsite cu negru structurat , iar accesoriile mici - placarile de Al , grilele de stopuri - si roofrackul cu negru mat . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Aprilie 7, 2013 Partajează Postat Aprilie 7, 2013 Re: GRAND CHEROKEE by lucica Cos nene, ne uitam la filme diferite? Citim acelasi topic? Ce legatura au pozele tale si vopsirea ta electrostatica cu ZJ-ul din topicul asta? "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Aprilie 7, 2013 Partajează Postat Aprilie 7, 2013 Re: GRAND CHEROKEE by lucica Simplu , daca stii un singur detaliu - Lucica mi-a cerut , i-am dat ce si cum am convenit impreuna . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate