Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Navigatie GC 2004 - informatii

dac

Postări Recomandate

Rugaminte: ceva informatii despre un sistem de navigatie de fabrica pentru GC model 2004, are cineva, functioneaza pe Romania, are cineva un CD? M-ar ajuta sa stiu daca se poate folosi!

Multumesc

Editat de dac
Cit mai aproape de imposibil !
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Navigatie GC 2004 - informatii

Atentie mare,la modelul 99-04 se potriveste doar ultima navigatie din link,restul sunt pentru modelul dupa 2005.

Este un chit chinezesc il gasiti pe ebay la ~1400 lei.

Are Vitalies,montat pe masina, zice ca-i super multumit, ca merge navigatia ok plus restul de functii care-s foarte multe, port USB si SD card.

Am fugit de el pt ca daca crapa.....garantia insemana retur China.....si am auzit pareri 50-50 de la diversi care au avut scule gen.

Si eu am cochetat cu ideea,si dupa ce am vazut/pipait la cineva,am luat altceva pt ecranul mai mare si firma dedicata.M-am considerat prea sarac sa fac incercari,chiar daca altii au reusit si-s multumiti.

Vezi ca este un topic pe Jeepforum.com parca, baietii de peste ocean se pling ca nu vad nimic cind bate soarele, plus alte chestiii.unii sunt nemultumiti de cum se aude, altii foarte incintati de functii.

PS pretul din link este mai mult decit ok, acum 2 luni nu am gasit adus sub 2000 lei.

Eu am dat pe Alpine, dupa ce l-am pipait si incercat in magazin 1700lei cu montaj si chit montaj 1Din plus factura si garantie 2 ani

Bafta.

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

Si eu vreau navi,chestia aia dedicata as fi vrut-o chiar de pe un 2004(adica sa fie de la jeep,nu chinateck),sau daca nu,un dvd retractabil,ceva marca mai serioasa.

Link spre comentariu

Eu nu am vazut chestie dedicata pt anii 99-04,dar eu sunt nou in jeep GC, poate nu stiu eu bine.

In alta ordine de idei,un Gps mare, Igo sau ceva gen pt calatorii este ideal,sculele dedicate chiar gen BMW ,MB nu sunt asa reusite si hartile....sa nu mai vorbim.Asata chinezesc, merge cu Igo parca....dar ecranul este mic...in sfirsit,fiecare dupa pofte si posibilitati.

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Link spre comentariu

Alpine D106R. cel mai mic pret ~1900 plus chit antena 2 mufe 50 lei,chit instalare suport prindere 1Din GC -are spatiu 1,5Din-170lei, montaj 200lei,mufe sa nu taie originalul care are un snop de fire 200lei.nu stiu ce altceva....total cred 2400lei.Am platit 1700lei tot pachetul dupa 4 vizite la magazin, butonat si discuat intr-un final cu patronul....

Ai foto la topicul dedicat.

Ramii fara comenzile pe volan.Se intelege cu statia masinii,ai de facut reglaje la greu, eu unu nu i-am dat de cap,mi-au facut reglajele a doua zi ei:ha: . daca vrei suuper performata-nu-i cazul meu-atunci trebuie sa investesti in boxe noi.

Eu sunt multumit,mai ales ca daca bate soarele vezi oricum in monitor si-l poti regla cu alt unghi.

Poate exista si o varianta mai buna,dar eu sunt multumit 90%. dupa ce-mi vine si chitul de mufe pt USB/hard extern atunci o sa fiu multumit 100%,sa nu mai stau cu DVD-uri cu muzica, cu filme,pui hardul sau USB in torpedou si gata, ai tot ce-ti trebuie.

Link spre comentariu

Multam,

Suna frumos!:grin::grin:

Dar cred ca e mult prea mult decit pot eu avea rabdare!:grin::grin::grin:

Am crezut ca exista o varianta mai scurta si , sincer, nu as renunta la comenzile de pe volan.

Oricum, multumesc tare mult!!!

Editat de dac
Cit mai aproape de imposibil !
Link spre comentariu

Ma bucur ca am fost de folos.Sa stii ca nu-i mare brinza,jur.La mine a fost cadou de 1 martie pt nevasta.

Acum,adevarat ca a fost dupa gustul meu,dar recunosc ca intra in categoria bani investiti prost.Asta clar.

Eu am pus Alpine pt ca cassul original nu mai mergea....si la dezmembrari mi-a cerut unul 150E pe unul...aveam o mare gaura in bord....si am cedat nevos dupa 2 luni de privit in gaura:ha:

Link spre comentariu

ptr modelele wj nu am gasit nimic dedicat de la jEEP!!!. Nici nu cred ca au oferit asa ceva la timpul acela.

A mea e full si are si o navigatie care arata ca si "dedicata", adica arata ca si cum ar fi din fabrica. e un vdo dayton ms 500 daca nu ma insel. Ca si design arata ok dar ca tehnologie e mult depasita.

Deaceea solutia lui RZV e mult mai ok si chiar si cea chinezeasca e destul de ok.

Se gaseste fff usor undeva la 310 dolari cu tot cu transport. Treb doar sa cauti un pic.

Desi recomand ptr cei ce vor o solutie mai ieftina... un smartphone cu android cu Navigon instalat care , cel; putin in opinia mea, e cel mau performant soft de gps.

Cu un suport de atasat de parbriz ai navigatie si tel in masina.

Acum fiecare dupa posibilitati :)

CREDENDO VIDES
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare