ALINRIDE Postat Mai 25, 2008 Partajează Postat Mai 25, 2008 noroc la toata lumea,ma cheama Alin Diaconu si dupa cateva BMW-uri am trecut la NISSAN PATROL Y61 din 2001 pe care l-am luat "ingenunchiat"si pe care doream sa-l fac si sa-l dau;dar sincer... imi place tare mult si nu-l voi da decat pe unul mai nou sau doar de doamne fereste.Cand l-am luat avea cauciucuri 225/60/16 fata si 225/70/spate si alea pe sarme(275/75/16),debitmetru era ceva de nedescris(acum unul nou)filtre nu mai vazuse de mult,erau asa ca niste bolovani,bucsi nu mai avea(acum are noi ....dar stock)era murdar si afumat tare,apa nu mai vazuse de la fabricatie,pompa de injectie saraca nu a mai rezistat mult nici ea deci a venit una noua curand si in plus lipsindu-mi bmw i-am mai montat ceva dvd,parktronik speaker,cateva proiectoare,bixenoane de 50w(non streetlegal) un subwoofer cu statia aferenta,ceva stroboscoape .stiu ca nu e prea off road ,dar pe unde am fost eu nu m-a facut de rusine,si sincer sa fiu nu prea imi comvine ca acum la cum e sa-l tavalesc prin padure de aceea sunt cu ochii dupa un samurai.sper sa nu va fi plictisit prea mult cu date despre NT20SYR. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate