dude Postat Aprilie 4, 2013 Partajează Postat Aprilie 4, 2013 Salut. Am incercat sa dau jos galeria de admisie de la Y60 RD28T desuruband cele 7 suruburi care o leaga de chiulasa in partea de sus, surubul care o leaga de teava care leaga turbina de filtrul de aer si galeria de admisie de turbina. Totusi nu se desface. Am vazut ca mai sunt niste suruburi intre galeria de admisie si cea de evacuare care par sa tina ambele galerii. Trebuie desfacute si acelea? Daca da, va rog sfatuiti-ma cum/din ce pozitie. Multumesc anticipat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Aprilie 4, 2013 Partajează Postat Aprilie 4, 2013 Re: Demontare galerie admisie Patrol Y60 RD28T Pozitia .. cu burta pe aripa - tre' sa slabesti si pe cele de la ciocurile de jos . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
martinchiuloasa Postat Aprilie 4, 2013 Partajează Postat Aprilie 4, 2013 Re: Demontare galerie admisie Patrol Y60 RD28T Corect,trebuiesc desfacute si surupurile de jos si cele de sus,cele de jos strang amundoua galeri,succes Martinica Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dude Postat Aprilie 5, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 5, 2013 Re: Demontare galerie admisie Patrol Y60 RD28T Multumesc mult pentru sfaturi. Vad eu cum ajung si la suruburile de jos. Am vazut ca galeria de evacuare are o protectie termica. Aia trebuie data jos sau ar trebui sa pot desface suruburile fara sa o dau jos? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
martinchiuloasa Postat Aprilie 11, 2013 Partajează Postat Aprilie 11, 2013 Re: Demontare galerie admisie Patrol Y60 RD28T Multumesc mult pentru sfaturi. Vad eu cum ajung si la suruburile de jos. Am vazut ca galeria de evacuare are o protectie termica. Aia trebuie data jos sau ar trebui sa pot desface suruburile fara sa o dau jos? Se demonteaza si protectia termica Martinica Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate