Astral Postat Aprilie 4, 2013 Partajează Postat Aprilie 4, 2013 (editat) Multumesc pentru primele urari de bine primite deja, dar as vrea sa incep exprimandu-mi recunostinta mea sincera fata de urmatorii, ordinea enumerarii fiind dictata doar dupa cum "au intrat in scena" si m-au ajutat in achizitonarea noii jucarii . Didone - el e "vinovat" pentru gasirea masinii pe net ! Matake - el si-a dat primul verdictul in alegerea dintre un LJ 78, din Pleven si acest KZJ 78 pe care l-am luat ! Yonutz - pentru prima consiliere cu acte, nebunii, ect Nessum - pentru ca i-am fost "copilot" in deplasarea facuta la Varna pentru vizionarea masinii ! Kmcdany - pentru ca ne-a insotit la Varna ca si turist ! :ha: Asfalttango - pentru consilierea finala privind actele si suportul pentru rezolvarea eventualelor probleme; Martinchiulasa - pentru ca a fost omul cu "drept de veto", din punct de vedere tehnic, la fata locului, asupra achizitiei masinii; Unimog - pentru norocul de a fi deja in Ruse. Va multumesc, prieteni, pentru ca ati fost alaturi de mine in achizitia acestei masini care mi-a facut cateva nopti albe ! Actualmente masina a fost la Grizzly 4x4 Garage unde va fi curatata, coafata si pregatita pentru inmatricularea in BG. Poze, nu le am decat pe cele din anuntul de pe net, urmeaza sa le iau si pe cele facute de Nessum si apoi sa-i mai fac si eu cateva : Editat Septembrie 15, 2013 de Astral 1 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Aprilie 4, 2013 Partajează Postat Aprilie 4, 2013 Re: Toyota KZJ 78 - "Printesa" Ehe... Mare lucru sa ai prieteni care sa te ajute! :B S-o stapanesti sanatos! :wink: 2 Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Aprilie 4, 2013 Partajează Postat Aprilie 4, 2013 Re: Toyota KZJ 78 - "Printesa" S-o stapanesti sanatos si sa te poarte pe unde vrei tu!:h5 Chiar sunt curios cum va arata cand o vei face pe gustul tau:wink: P.S- sa inteleg ca anul trecut ai avut ceva "probleme de spatiu locativ" la MMT?:grin: 1 It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nea fane Postat Aprilie 4, 2013 Partajează Postat Aprilie 4, 2013 Re: Toyota KZJ 78 - "Printesa" Si cind o uzi (speli) ..cu berea aia ?????:banana 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Aprilie 4, 2013 Partajează Postat Aprilie 4, 2013 Re: Toyota KZJ 78 - "Printesa" etete are si blocant :h5 s-o stapanesti sanatos:br Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
l_stoian79 Postat Aprilie 4, 2013 Partajează Postat Aprilie 4, 2013 Re: Toyota KZJ 78 - "Printesa" s-o folosesti cu placere ! :h5 "Explore.Dream.Discover."-Mark Twain cele mai bune lucruri din viata mea: http://picasaweb.google.com/olivia.iris.stoian :n1 "my precioussssss" :jp1: http://picasaweb.google.com/stoian.l.m :bannana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jantorero Postat Aprilie 4, 2013 Partajează Postat Aprilie 4, 2013 Re: Toyota KZJ 78 - "Printesa" S-o stapanesti sanatos! 1 Mai ! dar nu va convine chiar nimic?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Aprilie 4, 2013 Partajează Postat Aprilie 4, 2013 Re: Toyota KZJ 78 - "Printesa" Felicitari , o alegere buna ! Vino sa iti dau un bord , la locul lui :2dr tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Aprilie 4, 2013 Partajează Postat Aprilie 4, 2013 Re: Toyota KZJ 78 - "Printesa" E naspa, nu-mi place :ha: 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Aprilie 4, 2013 Partajează Postat Aprilie 4, 2013 Re: Toyota KZJ 78 - "Printesa" :W to Romania! :1100643094: Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kmcdany Postat Aprilie 4, 2013 Partajează Postat Aprilie 4, 2013 Re: Toyota KZJ 78 - "Printesa" S-o stapaniti sanatosi ..... la multe multe iesiri ca acu ai intrat si u in randul lumii. Pentru "lebada" stam de vorba de marti:1100643094: :cl vin curand Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mac01 Postat Aprilie 4, 2013 Partajează Postat Aprilie 4, 2013 (editat) Re: Toyota KZJ 78 - "Printesa" S-o stapanesti sanatos! Muti volanul la locul lui sau o lasi asa cum a fatat-o masa? Editat Aprilie 4, 2013 de mac01 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Aprilie 4, 2013 Partajează Postat Aprilie 4, 2013 Re: Toyota KZJ 78 - "Printesa" S-o stapanesti sanatos. Sa vede ca ti-ai dorit-o. Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danuzu Postat Aprilie 4, 2013 Partajează Postat Aprilie 4, 2013 Re: Toyota KZJ 78 - "Printesa" Sa o stapanesti sanatos,felicitari ptr alegere !!! Land Rover Discovery 300 Tdi,C.V R380 year 98'' it's not a jeep it's a f**king land rover ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat Aprilie 4, 2013 Partajează Postat Aprilie 4, 2013 Re: Toyota KZJ 78 - "Printesa" Felicitari pentru achizitie. Sa va aduca numai bucurii ''Printesa'' :grin: :h5 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 4, 2013 Partajează Postat Aprilie 4, 2013 Re: Toyota KZJ 78 - "Printesa" Na ...ca acum o ai mai lunga si ceva mai groasa. Sa o stapanesti sanatos si sa te duca pe unde doresti ... Iar Lebadoiu sa ajunga pe maini bune ... :wink: Asteptam ... masa, udatura si dansul! :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
martinchiuloasa Postat Aprilie 4, 2013 Partajează Postat Aprilie 4, 2013 Re: Toyota KZJ 78 - "Printesa" O masina deosebita pentru un om deosebit. Sa o stapanesti sanatos Astrale 1 Martinica Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nomad Postat Aprilie 4, 2013 Partajează Postat Aprilie 4, 2013 Re: Toyota KZJ 78 - "Printesa" Du-te ma!printesa,auzi cum o desmiarda... :wink: Sa fie-ntr-un ceas bun! Life's Too Short To Drive Boring Cars Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Aprilie 5, 2013 Partajează Postat Aprilie 5, 2013 Re: Toyota KZJ 78 - "Printesa" Hahaha, chiar ieri vorbeam de tine ca ti-ar sta bine intr-una mai lunga, ca de ai multe de carat in expeditii, asta fara sa fi stiut de thread. Sa te duca unde doresti tu. S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Aprilie 5, 2013 Partajează Postat Aprilie 5, 2013 Re: Toyota LC KZJ 78, 3.0TD - "Printesa" felicitari! o achizitie buna :br sa te tina si sa mearga ca o toyota :wink: The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
matake70 Postat Aprilie 5, 2013 Partajează Postat Aprilie 5, 2013 Re: Toyota LC KZJ 78, 3.0TD - "Printesa" Sa fii sanatos si sa o stapanesti cu placere !!!!!!!!!:h5 1 FJ40, 4.2, `77 HZJ75, PICK-UP, 4.2D, `96 KZJ78, 3.0TD, `93 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Aprilie 5, 2013 Partajează Postat Aprilie 5, 2013 Re: Toyota LC KZJ 78, 3.0TD - "Printesa" Sanatos stiu ca nu esti si nici nu te inzdravenesti-asta pe la cap :grin:- in rest iti urez sa faci cu ea tot ce-ti doresti si tot ce nu ai reusit sa faci cu cealalta. Am gasit si emoticonul reprezentativ pt situatia ta .....:t1 Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nomad Postat Aprilie 5, 2013 Partajează Postat Aprilie 5, 2013 Re: Toyota LC KZJ 78, 3.0TD - "Printesa" @Astral : "Moda am vazut ca acuma e ca lumea sa-si vanda masinile scurte si sa-si ia lungi......Patrolator, RZV, Yonutz, sunt doar cativa care vad ca au facut rocada........ Ei , bine ! Eu am facut exact pe dos : mi-am luat una scurta !!!" Mesaj editat la 08.11.2010. Gata,acum esti in pas cu moda si tu. 1 Life's Too Short To Drive Boring Cars Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat Aprilie 6, 2013 Partajează Postat Aprilie 6, 2013 Re: Toyota LC KZJ 78, 3.0TD - "Printesa" S-o stapanesti sanatos nene Daniel! multe noroaie fara probleme. Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 6, 2013 Partajează Postat Aprilie 6, 2013 Re: Toyota LC KZJ 78, 3.0TD - "Printesa" @nomad Fiecare si-a luat masina dupa posibilitati si dupa necesitati. Eu spre exemplu acum in curte am acareturi 4x4 scurte. :wink: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate