semaca Postat Aprilie 6, 2013 Partajează Postat Aprilie 6, 2013 Re: Toyota LC KZJ78, 3.0TD - "Printesa" Desi vin, la o aruncatura de bat, dupa postarea celui mai latin dintre latini,:grin: iti doresc din toata inima sa te bucuri de noua ta achizitie, asa cum m-as bucura si eu....n-o vinzi??? Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Milan Postat Aprilie 6, 2013 Partajează Postat Aprilie 6, 2013 Re: Toyota LC KZJ78, 3.0TD - "Printesa" Ma bucur mult pentru tine.Chiar meritai masina asta.S-o stapanesti sanatos. 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Aprilie 6, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 6, 2013 (editat) Re: Toyota LC KZJ78, 3.0TD - "Printesa" Desi vin, la o aruncatura de bat, dupa postarea celui mai latin dintre latini,:grin: iti doresc din toata inima sa te bucuri de noua ta achizitie, asa cum m-as bucura si eu....n-o vinzi??? Doar pe cea din semnatura.....:wink: De-abia ieri am apucat sa-i fac primele pozele cu starea actuala si ce mi-a sarit in ochi e......culoarea ! In pozele de mai jos, pare bleumarin, dar in realitate este....verde ! "Unii"....sa nu dam nume, si-au bagat nasu` sa inspecteze ce era de inspectat.......:ha: Cine ghiceste al cui este posteriorul din poza de mai jos, ii dau o BRRC ! Interior : Compartiment motor : Editat Aprilie 6, 2013 de Astral REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Aprilie 6, 2013 Partajează Postat Aprilie 6, 2013 Re: Toyota LC KZJ78, 3.0TD - "Printesa" ha,ha, ha!!! dupa calcatura mi se parea ca este Matache!!! dar, dupa ce am vazut si restul de poze mi s-a confirmat!!! Sa dai berea!!! Raspuns final: Matache!!! Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Aprilie 6, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 6, 2013 Re: Toyota LC KZJ78, 3.0TD - "Printesa" Fi-ti-ar osu` tau, mirosi de la o posta cand e rost de-o bericioaica.......:ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Aprilie 7, 2013 Partajează Postat Aprilie 7, 2013 Re: Toyota LC KZJ78, 3.0TD - "Printesa" Frumos utilajul:wink: Cred ca deja cochetezi cu ideea de expeditii.Te si vad miine poimiine prin AFRICA sau pe drum spre CHINA. Sa fie intr-un ceas bun si plin de bucurii! 1 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gaganul Postat Aprilie 8, 2013 Partajează Postat Aprilie 8, 2013 Re: Toyota LC KZJ78, 3.0TD - "Printesa" S-o stapanesti sănătos sa te bucuri de ea. 1 MITSUBISHI DE FAMILIE Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Aprilie 8, 2013 Partajează Postat Aprilie 8, 2013 Re: Toyota LC KZJ78, 3.0TD - "Printesa" Bravo ai facut o alegere buna ! Sa te duca pe drumul cel bun :3994858278::lr:2830912117::tr:1100643094::1100643094::1100643094: tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trenu Postat Aprilie 9, 2013 Partajează Postat Aprilie 9, 2013 Re: Toyota LC KZJ78, 3.0TD - "Printesa" Foarte foarte frumos ! Aer conditionat !!! - ce zici stoiane ? :)))) Nenea Astral, iti doresc sa-ti aduca numai bucurii masina asta, sa te duca unde doresti si mai ales iti doresc tie sanatate sa poti sa-ti indeplinesti visele cu masina asta :) 1 EX - Toyota LJ70 - Marocanca bruneta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
l_stoian79 Postat Aprilie 9, 2013 Partajează Postat Aprilie 9, 2013 (editat) Re: Toyota LC KZJ78, 3.0TD - "Printesa" .... ce zici stoiane ? :)))) .... nu zic nimic ca imi musc buza de invidie :sc tz-o trebuit sa mai invarti si tu cutitu in rana... si mai are si blocant...acuma chiar ma roade pizma :cr Editat Aprilie 9, 2013 de l_stoian79 "Explore.Dream.Discover."-Mark Twain cele mai bune lucruri din viata mea: http://picasaweb.google.com/olivia.iris.stoian :n1 "my precioussssss" :jp1: http://picasaweb.google.com/stoian.l.m :bannana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
woodoo Postat Aprilie 9, 2013 Partajează Postat Aprilie 9, 2013 Re: Toyota LC KZJ78, 3.0TD - "Printesa" Felicitari pentru achizitie si sa te poarte cat mai multe mile!!! 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Aprilie 9, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 9, 2013 Re: Toyota LC KZJ78, 3.0TD - "Printesa" nu zic nimic ca imi musc buza de invidie :sc tz-o trebuit sa mai invarti si tu cutitu in rana... si mai are si blocant...acuma chiar ma roade pizma :cr ....Adauga si scaunele cu amortizor.....stii tu de care......:ha:.........si bancheta spate fractionabila.......:ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Aprilie 9, 2013 Partajează Postat Aprilie 9, 2013 Re: Toyota LC KZJ78, 3.0TD - "Printesa" Sa nu uitam ca au suport lombar electric vestitele scaune! :old Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RazvaNic Postat Aprilie 9, 2013 Partajează Postat Aprilie 9, 2013 Re: Toyota LC KZJ78, 3.0TD - "Printesa" Salut , foarte frumoasa sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea , vroiam sa te intreb daca mai are scaunele spate (ultimile 2) ,am si eu una din 1995 , si vroiam sa te intreb daca blocantul e de fabrica sau este pus , multumesc frumos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Aprilie 9, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 9, 2013 Re: Toyota LC KZJ78, 3.0TD - "Printesa" Da, are si al treilea rand de scaune, iar blocantul este cel original. REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Aprilie 9, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 9, 2013 Re: Toyota LC KZJ78, 3.0TD - "Printesa" Sa nu uitam ca au suport lombar electric vestitele scaune! :old Si care stiu ca l-ai probat si functioneaza.......:h5 Se aude, Stoiane...? :ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RazvaNic Postat Aprilie 9, 2013 Partajează Postat Aprilie 9, 2013 Re: Toyota LC KZJ78, 3.0TD - "Printesa" Marfa , kit ul de inaltare era pe masina? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Aprilie 9, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 9, 2013 Re: Toyota LC KZJ78, 3.0TD - "Printesa" Marfa , kit ul de inaltare era pe masina? Da, atat body-lift-ul de 5cm, cat si suspensia Dobinson, au fost puse de englez......bulgarul de care am luat-o nu i-a dat decat motorina si....talpă !!! :ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RazvaNic Postat Aprilie 9, 2013 Partajează Postat Aprilie 9, 2013 Re: Toyota LC KZJ78, 3.0TD - "Printesa" Foarte frumoasa , pot sa mi permit sa te intreb cat a costat sau este confidential? Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Aprilie 9, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 9, 2013 Re: Toyota LC KZJ78, 3.0TD - "Printesa" Foarte frumoasa , pot sa mi permit sa te intreb cat a costat sau este confidential? Multumesc 3400 euro....fix. REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RazvaNic Postat Aprilie 9, 2013 Partajează Postat Aprilie 9, 2013 Re: Toyota LC KZJ78, 3.0TD - "Printesa" WOOW , foarte foarte foarte bun pretul , crede ma este chilipir , mega bun pretul , am crezut ca ai dat pe 7000 mii , felicitari Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Aprilie 9, 2013 Partajează Postat Aprilie 9, 2013 Re: Toyota LC KZJ78, 3.0TD - "Printesa" O lauzi de parca vrei s-o vinzi. Nu uita ca are volanul pe partea gresita. Asteptam sa o vedem cu cortul montat si accesoriile. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Aprilie 9, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 9, 2013 Re: Toyota LC KZJ78, 3.0TD - "Printesa" O lauzi de parca vrei s-o vinzi. Nu uita ca are volanul pe partea gresita. Asteptam sa o vedem cu cortul montat si accesoriile. Atarule, baga un ochi pe mobile.ce-vrei-tu sa vezi cate sunt si ce preturi se cer pentru masinile astea, fie si cu volanul pe partea gresita...... Cu cutia automata, pana si mie mi-a trecut angoasa cu volanul pus la copilot.......:wink: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RazvaNic Postat Aprilie 9, 2013 Partajează Postat Aprilie 9, 2013 (editat) Re: Toyota LC KZJ78, 3.0TD - "Printesa" SUnt extre de rare , iar in japonia au niste preturi nebune , de asta am fost surpins de pretul cu care ai cumparat masina, zi-mi te rog la bulgari au tret o ca si utilitara N1 sau autoturism M1 , mersi Editat Noiembrie 28, 2014 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Aprilie 9, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 9, 2013 Re: Toyota LC KZJ78, 3.0TD - "Printesa" In poza de mai jos se afla raspunsul la intrebarea ta.....:wink: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate