Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Toyota LC KZJ78, 3.0TD - "Printesa"

Astral

Postări Recomandate

• Răspunsuri 114
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: Toyota LC KZJ78, 3.0TD - "Printesa"

Am crezut ca daca ai cumparat masina de la un bulgar este si inmatriculata scuze , in v5 de anglia cum e trecuta , la nu este scris nimica , si prima inmatriculare in anglia este in 2001

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

"Printesa" chiar este o printesa ..... se uita in oglinzi electrice (care chiar functioneaza) are incalzire chiar si pentru scaunele din spate......

Ah era sa uit cand se plictiseste in "casa" poate chiar sa iasa pe trapa imensa care si ea este electrica si ghiciti ce? FUNCTIONEAZA.......

O asteptam la colt de strada pentru o tura....

Succes Astrale

Link spre comentariu

Asta e topic de facut ciuda.

Gata, am vazut, unora le-a placut, altii au balit.

Unii te invidiaza.

E timpul sa inchizi topicul cu laudatul si sa deschizi repede unul cu ce faci la ea.

Asta daca nu o vinzi. :ha::ha:

"Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford
Link spre comentariu

Chiar nu am apucat sa-i fac nimic pentru ca ba a plouat, ba a fost frig......:cn

Primele chestii care trebuiesc facute sunt cele care se vad in pozele de mai jos :

- schimbat simering flansa cutie de transfer

771905234_IMG_0703(Custom).thumb.JPG.bf4944fb021e61e4a16665abf5f456e0.JPG

- schimbat garnitura capac

1124871333_IMG_0696(Custom).thumb.JPG.9e0f4af50a36c85edd14fa3b6152a816.JPG

- schimbat simering pompa servo

1090430611_IMG_0704(Custom).thumb.JPG.1e8d08681c40c0a6de0ad98f857a1694.JPG

Link spre comentariu

Reglaj lombar, oglinzi electrice, "care chiar functioneaza" ... vorbiti de parca n-ati fi obisnuiti cu marca asta de masina. Pai normal ca functioneaza tot, ca e de pe vremea cand se fabricau masini si mai e si Toyota pe deasupra.

Da nenea Astral, asta cu scaunele cu suspensie si cu bancheta fractionabila... e drept in inima... :))

Link spre comentariu

Asta cu "are si reglaj lombar", "are si oglinzi electrice care chiar funchioneaza" imi aduce aminte de un filmulet misto.

Ala cu : "vai, dar ce audi minunat, are si clima bizonica....: :ha::ha::ha:

• Like 1
Link spre comentariu

Acum ai unde sa iti montezi dusul, cada, incalzitorul de apa, patul, cortul direct in Africa pleci.Sa o stapanesti sanatos.

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

Link spre comentariu

Asta cu "are si reglaj lombar", "are si oglinzi electrice care chiar funchioneaza" imi aduce aminte de un filmulet misto.

Ala cu : "vai, dar ce audi minunat, are si clima bizonica....: :ha::ha::ha:

Dar vai... incredibil... dar oare a cui o fi masina asta? :ha::ha::ha:

Link spre comentariu

Sa o stapinesti sanatos si sa te poarte pe unde vrea cardanu tau.

In februarie am gasit una in Belgia e drept cu volanul pe partea potrivita si tot automata la pretul de....14000 E.Am inghitit in sec si nici nu am mai intrebat de anul de fabricatie sau nr. de kilometri.

Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita.
Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Bravo Astrale!!!

S-o stapanesti sanatos!

Auzi, dar tu cand ai luat-o, nu ai vazut ca are volanul pe partea gresita? Si verdele ala... este un pic cam inchis...

In rest, masina pare ok :wink:

Aaaa si este un pic cam lunga :ha:

Viata e scurta si plina de KKT

Samurai 2002

Link spre comentariu

Chiar nu am apucat sa-i fac nimic pentru ca ba a plouat, ba a fost frig......:cn

Primele chestii care trebuiesc facute sunt cele care se vad in pozele de mai jos :

..........

Mai ploua si e frig la Bucuresti?

Sau da cu furtuna si vant puternic in buzunare?

Ai facut ceva sau ai aruncat masina aici la misto si gata, ai si tu 4x4?!

Editat de Astral
Link spre comentariu

Mda....ce altceva putea sa zica unul cu jeep si care lucreaza la lr ?!?? :ha:

S-au schimbat toate cele 4 cruci cardanice,

s-au inlocuit simeringurile alea dintre cutia de transfer si cardan,

s-a schimbat garnitura de la capacul culbutorilor,

s-a constatat ca scurgerea de la pompa de servo se datoreaza tot unui simering, deci pompa e ok,

s-a achizitionat bara spate de la GABI DIACONU (singurul la care gasesti orice, oricand pentru Toyota.....Multumesc, GABI !),

s-a inlocuit si lampa stop dreapta spate cu una nou-nouta.......

Mai sunt cateva mici detalii si o voi aduce si pe Printesa in starea de confort si functionalitate a Lebadoaicei negre.....

Multumit, d-nul Atar....? Sau vrei si ceva poze.....? Chiar n-am apucat sa-i mai fac nici una.....

Editat de Astral
Link spre comentariu

• 4 luni mai târziu...

Noutati ? :grin:

Vezi ceasul ala de pe bord intr-una din pozele initiale ? Eh ! L-am dat jos ! :ha:

.

.

.

.

.

Chestia cu ceasul ala de pe bord chiar nu e gluma pentru ca din cauza acelui ceas s-au facut si desfacut si inlocuit/reparat o gramada de repere, am si ceva poze, dar inca n-am apucat sa le postez si sa povestesc......

Link spre comentariu

• 2 ani mai târziu...

Mi-am facut timp si am gasit si pozele facute la vremea respectiva si am zis sa actualizez topicul :

- am igienizat mocheta (data jos, batuta ca pe covor, aspirata, spalata...) cu care ocazie am putut constata starea foarte buna a podelei

Imagine0579.thumb.jpg.f8944ae71588bdd2dbbbfd1fb357526f.jpg Imagine0578.thumb.jpg.a4ce74eab6e1c30c0685b665c828949a.jpg Imagine0577.thumb.jpg.cbacbe941236c39fade1774eb2dbbb0c.jpg

Imagine0576.thumb.jpg.cb368034c932bfa9d1539809d8dde5e6.jpg Imagine0575.thumb.jpg.bc29ee6a79ec52efe1af80225a39ab67.jpg Imagine0574.thumb.jpg.a97fdaefeadc1448ce40d85981c10f6c.jpg

Imagine0573.thumb.jpg.b60086a785ee541069c8fb53836e0526.jpg Imagine0572.thumb.jpg.e95432723d5044b2395280a67cd962a2.jpg

Link spre comentariu

Martinica aka martinchiulOasa este un baiat foarte bun si un mecanic si mai bun, doar ca banuiesc ca a cedat nervos si dupa ce mi-a facut cele descrise mai sus, a abandonat lucrarea, mi-a tinut masina in curte vreo doua luni fara sa se mai atinga de ea si, evident, am apelat (la cine altcineva..?) la Gabi Diaconu caruia ii multumesc pentru rabdarea, priceperea si pasiunea pe care o pune atunci cand repara o masina.

Multumesc mult, Gabi Diaconu !

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare