Max Postat Aprilie 10, 2013 Partajează Postat Aprilie 10, 2013 Considerati ca BMW X3 sunt masinile potrivite pentru activitatea SMURD-ului? Daca le-au primit cadou e ok dar daca le-au cumparat atunci mi se pare deplasat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Aprilie 10, 2013 Partajează Postat Aprilie 10, 2013 Re: Masini pentru SMURD Salut in Bucuresti la spitalul de Urgenta Floreasca sunt si cateva LR Discovery. X3 ca masina de intervenit rapid in oras pentru acordarea primului ajutor zic ca este ok.De ce pentru ca este nevoie de o masina nici prea mica nici prea mare care sa fuga, sa aiba multe sisteme de siguranta, sa aiba tractiune integrala. Si la ce numere au mai mult ca sigur sunt primite cadou. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Aprilie 10, 2013 Partajează Postat Aprilie 10, 2013 Re: Masini pentru SMURD Intr-adevar, dupa numere sunt cadou de la dealer. Au si niste sprinter cabina cu 4x4 modificate in chestie mare pt 'calamitati' and stuff, tot la floreasca. dragute si cu MTuri. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Aprilie 10, 2013 Partajează Postat Aprilie 10, 2013 Re: Masini pentru SMURD Salut in Bucuresti la spitalul de Urgenta Floreasca sunt si cateva LR Discovery. . Nu sunt cateva ci doar 2. LR Discovery 3. Masini cu utilitate speciala inmatriculate la ISU Dealu Spirii. Sunt cumparate. Am ajutat pe unul cu o pana odata, de acolo stiu. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cotizo Postat Aprilie 10, 2013 Partajează Postat Aprilie 10, 2013 Re: Masini pentru SMURD Calul de dar nu se cauta la dinti, zic eu, dar in principiu, un X3 e de fitze. O masina de medic ar trebui sa aiba capabilitati tot-teren, dar sa fie si rapida. Eu am luat un Forrester pe care l-am echipat medical la Deltamed, a iesit la jumatate din cat au dat cei de la Salvamont pe un Landcruiser ( scopurile fiind usor diferite). Din pacate, dupa ce am plecat de la Smurd, pompierii au facut din ea masina de plimbat sefii. Alte centre au luat masini mai mari - dupa parerea mea isi pierd din agilitate, Forrester-ul mi s-a parut un compromis onorabil, putea ajunge cu 200/h in sprijinul unei ambulante smurd de tip B, care fara un medic e cvasiinutila si putea intra in locuri inaccesibile ambulantelor. Pacat ca acest sistem a ajuns o masina de facut imagine pentru inventatorul ei si o vaca de muls pentru MAI. Niciodata nu esti destul de paranoic... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 10, 2013 Partajează Postat Aprilie 10, 2013 Re: Masini pentru SMURD Eu am vazut la Smurd Mures niste ML-uri ... dar dalea cu jante pe douazeci sau nouaspe...m-am apropiat de masina ...si in loc de MT-uri sau macar M+S ...au vazut niste anvelope de viteza... poate s-or baga la drift anul asta ...cine stie ...:grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cotizo Postat Aprilie 10, 2013 Partajează Postat Aprilie 10, 2013 Re: Masini pentru SMURD Parerea mea este ca si ambulantele trebuiau sa aiba alt caiet de sarcini pentru o tara ca a noastra - cele luate de la mercedes au mai fost cum au fost, in schimb VW sunt saptamanal prin service. Pe rural neasfaltat, iarna, poti sa uiti... Dar nah, astea sunt chestii negociate intre baieti destepti care stau in umbra hiper-populara a lui Arafat. Ca doar nu se dau X3-uri, sau ML-uri din senin... Niciodata nu esti destul de paranoic... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Darius Postat Aprilie 12, 2013 Partajează Postat Aprilie 12, 2013 Re: Masini pentru SMURD Sunt cadou de la Automobile Bavaria... Deci, bogdaproste, zic! :grin: "Umblati cu bine!" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 12, 2013 Partajează Postat Aprilie 12, 2013 Re: Masini pentru SMURD Am si eu o intrebare: chiar folosesc ML-urile la interventii? Sau sunt doar asa de fitze? La Tg. Mures la spital saptamana asta ...a coborat dintruna un nene frumos imbracat la costum ...si nu prea parea a fi tocmai medic smurd ...sau poate asa se face acu asistenta la costum si cravata ...cine stie ... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipri778 Postat Aprilie 12, 2013 Partajează Postat Aprilie 12, 2013 Re: Masini pentru SMURD S-ar putea sa fie primite de la Politie. Din cele confiscate. Probabil nu au mai schimbat jantele si cauciucurile. don't worry, be happy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
caregrup Postat Aprilie 12, 2013 Partajează Postat Aprilie 12, 2013 Re: Masini pentru SMURD Frumoase dar inutile din puctul meu de vedere... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat Aprilie 13, 2013 Partajează Postat Aprilie 13, 2013 Re: Masini pentru SMURD daca sunt primite poate sa le vanda si fac rost de bani sa isi ia ceva conform necesitatiilor din teren mi se pare inacceptabil ML si X3 .Daca vrea viteza si cu orice pret de ce nu o motocicleta.cu un rucsac in spate...si esti sifur ca in ambuteiaje esti primul printre randuri.Cred ca roicum e o piatra de moara legata de bugetul smurd-ului stiut fiind faptul ca service-ul nu e gratis.Tara bananiera....auzi le-au rpimit gratis....nu e gratis nimic nicaieri..e un fel de ati asigura clientul ca vine la tine sa le reparare. Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Aprilie 13, 2013 Partajează Postat Aprilie 13, 2013 Re: Masini pentru SMURD Stiu ca la BMW in general acum daca iei o masina ai intretinere si revizii gratis vro 5 ani. Si oricum masina e mult mai scumpa decat intretinerea, deci cumva tot au primit ceva. SMURD nu intervine numai in offroad, ci prepondernet pe asfalt. Pentru ca majoritatea oamenilor merg pe asfalt, si acolo fac accidente. Aici un X3 e mult peste un Defender de exemplu, asa ca exista si o oarecare utilitate. Si vorba aia, calul de dar nu se cauta la dinti. Ca ajung tot felul de sefi sa se plimbe cu ele, aici e tipic romanesc... In fine, noi sa fim sanatosi ca boala vine repede. 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Aprilie 13, 2013 Partajează Postat Aprilie 13, 2013 Re: Masini pentru SMURD Sunt moca.... http://adevarul.ro/life-style/auto/automobile-bavaria-pus-dispozitia-smurd-doua-autospeciale-bmw-x3-1_5162ec6c00f5182b859926aa/index.html "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
JURJUT OVIDIU Postat Aprilie 13, 2013 Partajează Postat Aprilie 13, 2013 Re: Masini pentru SMURD La Oradea au un dodge, tot un suv nu stiu exact modelul, dar e folosit din plin de obicei in sprijinul ambulantei sprinter. parerea mea ca se misca bine cu el, se deplaseaza mult mai vioi decat serviciul de ambulanta. asa ca daca tot sunt moca... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate