smeagle Postat Aprilie 13, 2013 Partajează Postat Aprilie 13, 2013 salutare colegi , am vazut pe net o feroza cu motor de bmw m40 dar am vazut si cu motorul de 2,7i de pe urs ... cel cu primul de 1,6 M40 zicea ca se potriveste perfect si ca singurul lucru tre modificat putin ecu sa aiba cuplu mai jos motorul , ce stiti de aceasta operatie ? am un motor de 2 lt benzina de bmw si cred ca feroza ar fi o mica bombita cu acest motor ... dar si cu cel de 1,8 is de 143 de cai la fel ... ... ce stiti merge , se potriveste ca atare mecanic , electric sigur tre ceva modificari dar acolo e mai simplu ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Aprilie 13, 2013 Partajează Postat Aprilie 13, 2013 Re: feroza cu motor de bmw ? Ce ai vazut tu sunt Bertone si unele din ele au avut motoare de Bmw. Feroza de 1.6 iar Rocky de 2.7. Eu am vazut un Rocky cu motor de M3 dar acolo probabil erau mai multe modificari:grin: Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nomad Postat Aprilie 13, 2013 Partajează Postat Aprilie 13, 2013 Re: feroza cu motor de bmw ? S-a mai discutat putin aici : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?71316-Schema-punte-spate-Daihatsu-Rocky-Bertone Life's Too Short To Drive Boring Cars Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
smeagle Postat Aprilie 13, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 13, 2013 Re: feroza cu motor de bmw ? pai si concluzia , se poate si pe feroza , pentru ca omu zicea ca de exemplu ambreiajul era ca la feroza ... ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Aprilie 15, 2013 Partajează Postat Aprilie 15, 2013 (editat) Re: feroza cu motor de bmw ? Nu avem de unde sa stim daca merge sau nu.Teoretic se poate pune orice motor pe orice masina dar tu vrei sa scoti motorul vechi si sa il pui pe cel de BMW fara probabil alte batai de cap.Nu stiu cum se pupa motorul de BMW cu ambreiajul/cutia de la Feroza trebuie studiat si nu avem material.100 si ceva de cai pe Feroza la ce frane are nu este ok...intradevar va fi o bomba.Ar trebui modificate franele conversie la frana pe disc pe spate discuri de frana mai mari etc, etc.Ispita este mare motoare de Bmw sunt pe toate gardurile. Editat Aprilie 15, 2013 de Caphonne Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
peter erno Postat Aprilie 15, 2013 Partajează Postat Aprilie 15, 2013 Re: feroza cu motor de bmw ? La o dezmembrare de la noi este un daihatsu bertone rocky ,cu motor de bmw 2400 cc td. Tot m-am gandit la un proiect tubular si am vrut sa il cumpar asa cum e intreg,am studiat masina din toate partile. Cutia de motor este cuplat cu o placa intermediara ,din aluminiu ,turnat de fabrica,cam 20mm grosime,si electromotorul este montat pe asta. Ma gandesc ca si la feroza bertone trebuie sa existe o placa adaptoare,ar fi culmea sa se pupe unu la unu motorul de 1.6 bmw , de cutia daihatsu. http://modificari4x4.blogspot.ro/ relatii la tel 0723013231 peter.erno@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
smeagle Postat Aprilie 16, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 16, 2013 Re: feroza cu motor de bmw ? da , ideea era mai mult sa am cu ce inlocui motorul de pe feroza in caz ca pica , si ma gandesc aici la un motor de 1,6 - 1,8 de bmw , intrebam si de motoarele mai mari pentru ca vazusem acel bertone pe net , initial nu am crezut ca are loc un motor de 6 in linie , dar se pare ca are ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate