Max Postat Aprilie 17, 2013 Partajează Postat Aprilie 17, 2013 (editat) Jeep Grand Cherokee 2013. Go Anywhere, Do Anything .... dar numai tractat de o Toyota Landcruiser de 28 de ani. :grin::grin: Editat Aprilie 17, 2013 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 17, 2013 Partajează Postat Aprilie 17, 2013 Re: Jeep. Go Anywhere, Do Anything Macar asa poate s-au convins si ei ...ce "masini de teren" trebuie sa (nu) recomande clientilor ... :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Aprilie 17, 2013 Partajează Postat Aprilie 17, 2013 Re: Jeep. Go Anywhere, Do Anything ce vrajeli aveti in voi :ha: dar daca Toyota aia era din aceeasi generatie cu Jeep-ul...pe pariu ca le tragea de acolo pe toate un Nissan cu an de fabricatie 1994...de preferat cu motor de 4.2?:ha::ha::ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Aprilie 17, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 17, 2013 Re: Jeep. Go Anywhere, Do Anything ce vrajeli aveti in voi :ha: dar daca Toyota aia era din aceeasi generatie cu Jeep-ul...pe pariu ca le tragea de acolo pe toate un Nissan cu an de fabricatie 1994...de preferat cu motor de 4.2?:ha::ha::ha: Mariuse, limitam discutia la ce avem noi aici nu la ce am putea avea. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nomad Postat Aprilie 17, 2013 Partajează Postat Aprilie 17, 2013 Re: Jeep. Go Anywhere, Do Anything :wink: Foarte faina poza! Parca vad ca o sa apara si prin alte locuri ... Life's Too Short To Drive Boring Cars Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Aprilie 17, 2013 Partajează Postat Aprilie 17, 2013 Re: Jeep. Go Anywhere, Do Anything Pentru asa ceva, Jeep vinde Wrangler-ul. Pt Mall, GC Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Aprilie 18, 2013 Partajează Postat Aprilie 18, 2013 Re: Jeep. Go Anywhere, Do Anything pai de unde sa stie tzestosii aiai ca n-au ce cauta pe acolo cu gumele alea :ha: Max...mi se pare sau ala e Land Cruiser-ul tau:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Aprilie 18, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 18, 2013 Re: Jeep. Go Anywhere, Do Anything ... Max...mi se pare sau ala e Land Cruiser-ul tau:grin: Bineinteles. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabitzu Postat Aprilie 18, 2013 Partajează Postat Aprilie 18, 2013 Re: Jeep. Go Anywhere, Do Anything ce vrajeli aveti in voi :ha: dar daca Toyota aia era din aceeasi generatie cu Jeep-ul...pe pariu ca le tragea de acolo pe toate un Nissan cu an de fabricatie 1994...de preferat cu motor de 4.2?:ha::ha::ha: si daca era si Nissanul din aceeasi generatie, pe ala cine il mai tragea ? si asa mai departe :grin: Jimny VVT, ex Toyota KZJ70 - "cand ma fac mare, imi iau Defender" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Aprilie 18, 2013 Partajează Postat Aprilie 18, 2013 Re: Jeep. Go Anywhere, Do Anything pai ptr mine ultimul Patrol adevarat e Y60 :ha1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Aprilie 18, 2013 Partajează Postat Aprilie 18, 2013 Re: Jeep. Go Anywhere, Do Anything si unde l-ai pescit Max pe destepu ala cu Jeep-ul? nu de alta dar minte multa n-a avut daca s-a dus pe acolo cu masina echipata asa...de mall:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Aprilie 18, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 18, 2013 Re: Jeep. Go Anywhere, Do Anything si unde l-ai pescit Max pe destepu ala cu Jeep-ul? nu de alta dar minte multa n-a avut daca s-a dus pe acolo cu masina echipata asa...de mall:grin: E un partener de-al meu si ne-am dus impreuna acolo. E urcarea catre Creasta Cocosului. Daca era uscat putea urca fara probleme dar acum, dupa iarna asta si o gramada de ploi, si pe loc drept terenul e ca naiba. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Aprilie 18, 2013 Partajează Postat Aprilie 18, 2013 Re: Jeep. Go Anywhere, Do Anything Reclama, sufletul comertului... si daca era si Nissanul din aceeasi generatie, pe ala cine il mai tragea ? si asa mai departe :grin: Asta a fost foarte tare! :ha: E un partener de-al meu si ne-am dus impreuna acolo. Deci tu l-ai momit acolo, numa' ca sa-i faci poza asta! :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 18, 2013 Partajează Postat Aprilie 18, 2013 Re: Jeep. Go Anywhere, Do Anything Si s-a ajuns cum necum la teorema pe care o cam stiam cu totii: doar gaina batrana indiferent de rasa (jeep, toyota, nissan, mitzu etc) ...face ciorba buna! Puicutele astea tinerele ...au tatze mari, craci lungi ...dar atat ...meserie "nu stie si nu poate sa invete" :ha1 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Aprilie 18, 2013 Partajează Postat Aprilie 18, 2013 Re: Jeep. Go Anywhere, Do Anything Ioane...doar tatze mari...craci nu mai au...toate flexeaza cat un X3 :ha1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 18, 2013 Partajează Postat Aprilie 18, 2013 Re: Jeep. Go Anywhere, Do Anything Mariuse cand am pomenit de tzatze si craci ...ma refeream doar la look ...si atat! Arata bine ...sunt frumoase ...dar la prima pervesiune fie "se sinucid" fie se epuizeaza rapid! :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate