Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

GEOMETRIE roti fata-spate 4x4 in Bucuresti ?

Marianw8

Postări Recomandate

Salutare am schimbat de curand suruburile/bucsile fata/spate de la bascule , cele care sunt responsabile cu reglajul pentru geometrie si acum vreau sa fac geometria si nu stiu unde este mai ok .

Auto soft ?! a facut cine la ei ? unde anume se mai face geometria fata /spate , asa cum trebuie fara aparate decalibrate etc. , nu vreau sa pierd timpul degeaba .

Astept parerile voastre

multumec anticipat

Marian

Editat de Yonutz
...magaru' moare de drum lung si prostu' de grija altuia.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: GEOMETRIE roti fata-spate Pajero MK3 in Bucuresti ?

Unde ai gasit bucse de brate fata pentru ca sunt si eu interesat.In magazine nu am gasit decit bratele cu totul iar pretul e ucigator.

Editat de Astral
BUCSA.....BUCSE
Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita.
Link spre comentariu

Pe fata au scapat , am schimbat doar suruburile de reglaj 8 buc. , pe spate vin bratele cu totul , pe fata bucsile de bascule vin separat din cate stiu ( la V60 ) ,

LE : poti intreba la Al Padrino de bucsile pentru fata ... mi-au ramas doua suruburi , le-ai verificat ? la mine au fost blocate :ang2

Editat de Marianw8
Link spre comentariu

Pe fata au scapat , am schimbat doar suruburile de reglaj 8 buc. , pe spate vin bratele cu totul , pe fata bucsile de bascule vin separat din cate stiu ( la V60 ) , daca vrei iti comand in Bucuresti pe original , mi-au ramas doua suruburi , le-ai verificat ? la mine au fost blocate :ang2

Nu e mai simplu sa spui sursa si pretul...decat sa te complici sa le comanzi tu?

Asa cum tu soliciti informatii ...poate ca ar fi fair daca te intreaba cineva sa oferi informatii la schimb. Asta este scopul forumului ...pana la urma ...mai ales in sectiunile tehnice unde toti invatam de la toti.

Pe partea de geometrie ti-as recomanda manualul de clasa a 5-a ...PE BUNE! Iei dupa aia o sfoara de vreo 3-4 metri si ti-o faci singur fara nici un fel de problema ...daca intelegi ce si cum scrie acolo ...Daca n-ai incredere in ceea ce ai facut ...te duci si dai banu ...la o statie ITP ...la care in proportie de 99% ...gasesti si geometrie computerizata.

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

SFOARA?!?! - 2013 ... noooo , acum 15 ani poate :wink: mai faceam dar nici atunci definitiv , doar pana la service sa mearga toate rotile pe aceeasi strada :ha:.

noapte buna

Link spre comentariu

Vezi ma Mareane ...cand eram copil mi-a placut tare mult manualul ala ... si acum in 2013 tot la sfoara ne facem geometria la acareturi...si stii ceva ... n-am dat rateu niciodata ... chiar am corectat niste computerizate ... :grin:

Acum o lunga perioada de timp ...cineva intreba de niste proiectoare ...i-am recomandat wessem ca oricum intra in padure, nu-i importanta marca ca le sparge oricum, trebuie altele ...etc, etc ...si a raspuns ceva de genul:"la valoarea mea ..."

Asa e si cu geometria asta ...la "valoarea ta" ...du-te si fa-ti-o unde doresti ...cauta pe google, sigur gasesti! :ha:

Iar cu informatia impartasita ...se pasteaza raportul...ciuciu dai ...ciuciu primesti ... :wink:

Acum m-am luat de tine cu directie... vezi sa nu uiti sa ma suni si sa ma tragi la raspundere ...daca vrei iti dau si o adresa sa vii eventual sa ma si bati ... :ha:

O noapte linistita ...iti doresc si eu ...:wink:

Editat de Astral

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Ione , n-ai nimic la picioare :ha: , esti bine intentionat dar cu sfoara ma Ione !? dao' dreak :ha:

sanatate si numai bine

Link spre comentariu

Se poate inchide , rezolvat , Cristal auto shop Tel : 0723377666 , strada dambovitei langa BDT Ford , Virtutii , militari , recomand tuturor , stand geometrie pentru fata si spate (4 platane etc) oameni de treaba.

Link spre comentariu

Re: GEOMETRIE roti fata-spate 4x4 in Bucuresti ?

Pe Feisbuc ' am aceeasi poza , m-au mai intrebat , e plita de acasa dar oualele nu mai sunt , mai am doua :ha:

Editat de Marianw8
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare