tempestuos Postat Aprilie 22, 2013 Partajează Postat Aprilie 22, 2013 Salut, Am vreo sansa sa gasesc cele 3 bucse de pe bascula , separat , sau le gasesc doar cu tot cu bascula? La mine basculele sunt ok, doar bucsele de cauciuc sunt deteriorate si ar trebuii schimbate. Va multumesc anticipat pentru orice sugestie, stiti si voi cat costa o bascula cu totul si sincer as vrea sa gasesc o varianta mai ieftina. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat Aprilie 22, 2013 Partajează Postat Aprilie 22, 2013 Re: Bucse bascula GC 2007 Buna ziua ! Pot doar sa presupun ca e vorba de motorizarea 3.0CRD, ca in semnatura nu ai binevoit sa scrii nimic, binenteles. Daca as avea masina asta si ar face stres bratele inferioare (ca alea au trei bucsi), m-ar costa 103 Euro bucata alt brat nou, complet cu cele trei bucsi si pivotul aferent. Ca idee, bratul superior (identic stanga cu dreapta, de altfel) luat de la acelasi furnizor costa 87 Euro. Si in nici unul din cazurile de mai sus nu m-am referit la cea mai ieftina varianta... Check this out: Iar daca vrei neaparat doar bucsile, vezi mai jos: Va trebui doar sa ti le aduci de peste ocean, asa cum fac eu cand am nevoie de piese... Dragos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tempestuos Postat Aprilie 22, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 22, 2013 Re: Bucse bascula GC 2007 Multumesc mult pt. rapuns. Intadevar este vorba de 3.0CRD. Cum fac sa cumpar si eu niste bucse din astea, imi poti da un link sa le comand de pe net, sau le aduce cineva in Romania? Tu vinzi asa ceva? Eu as vrea cele trei bucse pe ambele parti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Aprilie 22, 2013 Partajează Postat Aprilie 22, 2013 (editat) Re: Bucse bascula GC 2007 Din pacte de peste ocean a cam fost inchis robinetul cu adusul...plus ca dureaza cam 3 saptamini. Varianta locala iese maxim 10%plus fata de preturile pe care le-a gasit Dragos-HeavyD sau le gasesti in State. Cauta la vinzatorii autorizati pe forum sau varianta mai scumpa. Mie mi-a facut pret la sabotii pt frina de mina 300lei destul de ok cu livrare imediata si,bomboana,imediat 125 lei la 1l de ulei pt transfer...ulei care la toti ceilalti vinzatori este 65lei... :old pt ca ma grabeam si eram in nevoie urgenta. Repet, omul are tot ce vrei rapid si pe stoc de este un pic oportunist din pacate.Daca ai temele facute, nu te poate intepa. Suna si fa o discutie, are site si gasesti preturile afisate de principiu,daca nu intrebi si strecori sopirla...dincolo era mai ieftin:ha: Bafta! Editat Mai 23, 2013 de Max Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tempestuos Postat Aprilie 22, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 22, 2013 Re: Bucse bascula GC 2007 Pe Horatiu il stiu si eu, dar el zice ca nu are doar bucsele separate, vinde bascula inferioara cu totul si e scumpa rau! Alte surse de piese in Romania nu mai stiu, poate ma puteti ajuta voi. Din State am cum sa-mi iau, dar nu stiu de pe site sa cumpar, ca pe unde m-am uitat eu am gasit aceeasi varianta, bascula cu totul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Aprilie 22, 2013 Partajează Postat Aprilie 22, 2013 Re: Bucse bascula GC 2007 State vezi Quadratech,site mega stufos..... Vezi la jeepmania,dai clic pe prima pagina unde scrie Crown , setezi anul,masina,suspensie sau ce piese vrei.....et Voila....programul cu piese Ai posibilitatea sa comanzi sau doar sa vezi codul de piesa/pretul pt cautari ulterioare Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tempestuos Postat Aprilie 22, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 22, 2013 Re: Bucse bascula GC 2007 E dubios, am incercat si la Jeepmania si pe Quadratech si nicaieri nu exista doar bucsele (ca in pozele puse de Heavy D). Peste tot gasesc bascule cu totul! Daca m-ati putea ajuta cu un link, v-as fi recunoscator! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
octaviannus Postat Aprilie 23, 2013 Partajează Postat Aprilie 23, 2013 Re: Bucse bascula GC 2007 La mine basculele sunt ok, doar bucsele de cauciuc sunt deteriorate si ar trebuii schimbate. Categoric bascula este OK. Nici nu are cum sa se uzeze. Este din metal. Doar bucsele se uzeaza. Eu nu cred ca la o masina GC 2007 CRD (veche de 6 ani) sa aiba bucsele uzate doar pe o parte (stanga , dreapta, nu conteaza - in mod normal uzura trebuia sa fie pe ambele bascule). Eu zic ca cel care ti-a zis ca ai uzura in bucsi a fost bandit. Am intalnit si eu un bandit cand am facut ITP-ul, mi-a zis ca am joc in capatul de bara dreapta. Am zis "ok sefu, cat face sa iau ITP-ul ?". Am platit si am mers mai departe. Capatul de bara dreapta fusese schimbat, in fata mea, cu o luna inainte si aveam aproximativ 1.000 Km. Cred ca ai inteles ce vreau sa-ti zic. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
caregrup Postat Aprilie 24, 2013 Partajează Postat Aprilie 24, 2013 Re: Bucse bascula GC 2007 La lizeanu erau niste baieti care turnau bucsi, iesi cel mai ieftin asa si ai si niste bucsi care se uzeaza mai greu.. stai cu masina pe dreapta o zii si aia e. mie sa reconditionez bucse bascula grand mi au luat 600 ron ambele parti brate si sus si jos. din fericire pivotii erau ok, dubios.. Au anunt pe net. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate