Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Probleme cu Dif central si implicit cu blocantul

alexcomodim

Postări Recomandate

De ceva vreme am observat ca antunci cand introduc levierul in pozitia Hlc sau LLc becul de la central licare si nu ramane aprins, si nu ma lasa sa cuplez blocantul spate (apas pe buton si nu mai face nimic nici bazait nici bec aprins ) care ar putea fi problema? nu am fost inca la service ca mi-au zis ca trebuie data cutia cu reductorul jos sa vada de ce (adica 300 RON manopera) Ma poate ajuta cineva? a mai avut cineva problema asta?

Pajero MK2 '95 2.5 TDi :grin:

Vw New Beetle 1.9 TDI ALH - tine cu casa

ex:Vw Passat 2.5 TDI 4motion tiptronic - consuma ca nesimtita:x

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Probleme cu Dif central si implicit cu blocantul

Cel mai ieftin ar fi sa tragi un buton separat ptr blocantul spate...ai vreun fir sau senzor bulit si nu mai cupleaza ca nu stie daca e in mic sau mare...:wink:

pregatim masina ta pentru off road

www.modificarioffroad.ro

modificarioffroad@yahoo.com

dezmembrari pajero mk2.

0730678039

Link spre comentariu

da la varianta asta ma gandisem si eu, insa nu inteleg de ce imi licare becul pentru diferntialul central... blocantul banuiesc ca merge din momentul ce a mers inainte, din cate mi-a zis un "cunoscator" am inteles ca din cauza ca nu ramane becul de la central aprins, nu ma te lasa sa cuplezi blocantul, dar intrebarea era... de ce licare becul de la central si nu mai ramane aprins, ca din cate am inteles in reductor nu are nici un motoras ... se cupleaza mecanic ... de la maneta.

Link spre comentariu

Pe reductor are niste sonde..una trebuie sa fie martor la blocant central...nu merge nu mai merge nici becu...yo asa cred...

pregatim masina ta pentru off road

www.modificarioffroad.ro

modificarioffroad@yahoo.com

dezmembrari pajero mk2.

0730678039

Link spre comentariu

ideea e ca atunci cand bag in Hllc incepe sa licare... deci sonda "simte" ca am bagat (inainte licarea de vreo 2 ori si ramanea aprins - acum licare in continuu)

Link spre comentariu

ideea e ca atunci cand bag in Hllc incepe sa licare... deci sonda "simte" ca am bagat (inainte licarea de vreo 2 ori si ramanea aprins - acum licare in continuu)

si la mine facea la fel la blocantu spate si o fost un fir ciobit facea masa pe caroserie. Verifica firele

Link spre comentariu

Salut

Ce fel de diferential ai pe spate?

Mitsubishi Pajero 2.5 TD 3usi 1995

Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 2006

Link spre comentariu

Ca sa verific firele trebuie sa demontez ceva(cutie,reductor)? sau se pot verifica doar ridicando pe elevator?

@bocancel

nu stiu ce blocant am..... nu prea ma pricep e al ei din fabrica, nu i-am facut modificari

Link spre comentariu

Ca sa verific firele trebuie sa demontez ceva(cutie,reductor)? sau se pot verifica doar ridicando pe elevator?...

Trebuie sa ridici masina pe elevator sau pe o rampa. Cablurile sunt deasupra si in laterala cutiei. Va fi totusi destul de dificil ca sa le vezi dar poti incerca. Poate fi doar un conector oxidat.

Aveam eu instalatia cu toti senzorii de pe cutia de transfer. Voi cauta in garaj si daca o gasesc si chiar ai nevoie, pot sa ti-o trimit.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare