Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

scurgeri ulei grup fata jeep cherokee kj

Flavius89

Postări Recomandate

Buna seara,

Am un jeep cherokee kj 2004 limited 121 000 km.

Azi m-am uitat sub masina si am observat ca are scurgeri in zona grupului fata .Nu curge pe jos uleiul dar este umeda partea acea toata cu ulei.

Maine o sa vizitez si un mecanic.Vreau sa va intreb daca v-ati mai intalnit cu problema asta.Ce defectiune poate sa fie?Ce ati facut?Cam la ce costuri poate sa ma duca reparatia?Din ce cauza a putut sa apara?

Apreciez orice sugestie sau opinie.

Va multumesc,

Flavius Sfirlea.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: scurgeri ulei grup fata jeep cherokee kj

Salutare

Mecanicul te va trimite mai intai sa speli grupul ca sa poata vedea de unde vine scurgerea. E posibil sa aiba scapari numai in timpul mersului. I-ti recomand sa te strecori sub masina si sa stergi uleiul cu o carpa. Vei observa a doua zi pe unde curge. Am avut surpriza sa piarda chiar pe la busonul de preaplin numai in timpul mersului. Un mecanic a strans mai "sanatos" busonul pana a crapat filetul. Bineinteles nu s-a mai obosit sa refaca filetul si a trebuit sa-mi bat eu capul o vreme pana sa gasesc buba.

Link spre comentariu

Re: scurgeri ulei grup fata jeep cherokee kj

Multumesc Radu,

O sa fac si eu chestia asta daca nu o sa isi dea maine seama mecanicul de unde curge.Sper sa se rezolve si la mine usor problema.

Cu uleiurile din grupuri am facut 40 000 km si am pus originale , in carte scrie ca poate merge cu un ulei 50-60 000 km ,sper sa nu se traga problema de la uleiuri.

Iti doresc o seara placuta.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare