mihai_vasile22 Postat Mai 1, 2013 Partajează Postat Mai 1, 2013 Salut colegi! am si eu un samurai 1.3 din 87 si s-a spart motorul sub bloc... a sarit o bucatica din el cam de 2-3 centimetri! se mai poate reface sau suda cumva? Astept sfaturi! multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jicu Postat Mai 1, 2013 Partajează Postat Mai 1, 2013 Re: Motor samurai spart! adica baia de ulei? daca ai putea pune o poza ar fi bine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai_vasile22 Postat Mai 1, 2013 Autor Partajează Postat Mai 1, 2013 (editat) Re: Motor samurai spart! da dar chiar dedesupt de bloc motor! Editat Mai 1, 2013 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat Mai 1, 2013 Partajează Postat Mai 1, 2013 Re: Motor samurai spart! Buna ziua ! Sub blocul motor e baia de ulei a acestuia. Pana la urma ce s-a spart, blocul motor sau baia de ulei ? Dragos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Mai 1, 2013 Partajează Postat Mai 1, 2013 Re: Motor samurai spart! Bre nea Mihai, Ti-am mai zis-o si alti colegi si ti-o zic si eu ... in comunitatea asta unde ti-ai facut cont doar in scopul de a vinde ceva ...trebuie sa meriti intai sa te folosesti de rubrica de mica publicitate ...Da stiu, suntem o comunitate de ciufuti ...dati dracu, foarte rai, si uneori putin satanisti cu strainii ...(uite o zic eu sa nu fi nevoit sa o zici tu) :ha: Cele 20 de posturi necesare accesului acolo trebuie sa fie putin mai mult decat "ce faina masina", "ce frumos", "bravo". Sfatul meu este sa o iei usor, fara sa te mai grabesti sa iti atingi scopul cu cele "20 de impuscaturi mitraliate" ...si o sa vezi ca lucrurile nu stau chiar asa cum gandesti tu acum ...(nici nu vreau sa-mi inchipui la ce te gandesti! :wink:) Comunitatea te accepta fara doar si poate dar ai mare grija sa nu intri in casa noastra murdar pe picioare si fortand usa, fara sa astepti ca aceasta sa se deschida normal si firesc atunci cand se va deschide. Nu este necesar sa-mi raspunzi la ceea ce am scris aici ptr ca sunt convins ca ai inteles perfect unde bat, exact asa cum ai inteles si care e treaba cu postingul. In ceea ce priveste problema ta ... ne-am putea da cu parerea asupra ei ...daca ai pune cateva poze ... :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai_vasile22 Postat Mai 1, 2013 Autor Partajează Postat Mai 1, 2013 Re: Motor samurai spart! multumesc ! sasa cu voi nu fac mare branza:)) l-am dat la dezmembrari... mi-am pastrat doar grupurile si rotile! mersi oricum se poate inchide :-j Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate