adresavlad Postat Mai 3, 2013 Partajează Postat Mai 3, 2013 A sosit timpul de schimbat placuțele de frână ceea ce n-am mai făcut niciodată. Ce îmi recomandați și de unde pentru prețuri bune? Vă mulțumesc anticipat! Viața asta e moartă; avem nevoie de una nouă. Eu cred că am găsit-o! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ionuc Postat Mai 6, 2013 Partajează Postat Mai 6, 2013 (editat) Re: Plăcuțe frână Eu am apelat la un amic ce are contract cu UNIX-ul cu rabat de 35 %, pe spate au costat fix 41,65 lei, la magazine sub 80-90 nu gasiti. Atentie sa nu forteze la montaj cu 2 leviere, ca la Dacie, cind impinge pistonasul in etrier, se face prin insurubare cu un dispozitiv special( si nu cu mopsul cum am vazut la cineva !!!!-asa se distruge garnitura).Placutele erau Mitsubishi, cel putin asa scria pe ambalaj. Atentie sa nu fie defect etrierul,mie imi bloca unul, in 100 km mi-a uzat serios placutele.TOATE MAGAZINELE ISI PUN ADAOS DE 100% si platesc greu si amina plata cu lunile, asa ca s-au orientat spre micile ateliere la care le duc piesele rapid si care platesc pe loc ! Asa concep eu sa raspund la cererea unui coleg de forum, cind stiu ceva sigur, concret, la obiect si nu dau informatii din auzite , generale si nefolositoare !! Am intrebat pe forum despre reglajul barelor de torsiune, despre unghiul de inclinare a bratelor de la suspensia fata, cum masor sa fie egale stinga-dreapta(sa fie realizarea pozitiei orizontale a caroseriei suficienta?), acum as dori sa stiu valorile de reglaj ale geometriei rotilor fata ca am 2 anvelope noi 235/75/15 si n-am primit nimic. Poate ca nu stiu eu cauta pe forum (am 59 de ani-si PC este pt mine o necunoscuta) Daca ma poate ajuta cineva cu informatii pertinente, m-as bucura. Am un MK2 din '94, 2,5 GLS, pt. vanatoare, cu 2 usi. Editat Mai 6, 2013 de Ionuc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Mai 6, 2013 Partajează Postat Mai 6, 2013 Re: Plăcuțe frână Eu am apelat la un amic ce are contract cu UNIX-ul cu rabat de 35 %, Asta nu poate fi un raspuns foarte folositor deoarece nu toata lumea are un prieten care are discounturi la Unix. Am intrebat pe forum despre reglajul barelor de torsiune, despre unghiul de inclinare a bratelor de la suspensia fata, cum masor sa fie egale stinga-dreapta(sa fie realizarea pozitiei orizontale a caroseriei suficienta?), acum as dori sa stiu valorile de reglaj ale geometriei rotilor fata ca am 2 anvelope noi 235/75/15 si n-am primit nimic. Poate ca nu stiu eu cauta pe forum (am 59 de ani-si PC este pt mine o necunoscuta) Daca ma poate ajuta cineva cu informatii pertinente, m-as bucura. Am un MK2 din '94, 2,5 GLS, pt. vanatoare, cu 2 usi. Cred totusi ca aceasta discutie nu isi are locul aici. Problema ta n-are legatura cu subiectul topicului. Trebuie respectata o rigoare a mesajelor tehnice de aici si posteaza o discutie separata pentru problema ta. Mai devreme sau mai tarziu tot vei primi un raspuns de la cineva. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ionuc Postat Mai 6, 2013 Partajează Postat Mai 6, 2013 Re: Plăcuțe frână In ZALAU este un depozit UNIX, stiu persoane fizice care au reduceri importante, cred ca am sa-mi fac si eu card la ei.. Asta nu convine magazinelor de piese auto, dar m-am saturat sa iau piese contrafacute ce tin 10.000 km la pret de originale(capete de bara la Audi de ex.) sau prag de Polo la pret de Danemarca si era facut in Ungaria.Pt ca da un telefon la Unix dubleaza pretul la magazin !! Scuze, aveti dreptate, am deviat de la subiect, dar remarc ca nu ati comentat indicatiile pur tehnice pe care le consider folositoare si de bun simt. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GALAGIE Postat Mai 6, 2013 Partajează Postat Mai 6, 2013 Re: Plăcuțe frână la autototal am dat pe alea de fata 38 ron Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristiblondu Postat Mai 6, 2013 Partajează Postat Mai 6, 2013 Re: Plăcuțe frână Ionuc ! BATI CIMPII CU GRATIE,etrierii de mitsu nu frina de mina pe ei,deci nu trbuiesc rasuciti. Placutele asa ieftine ,atit valoreaza,pretul scazut nu inseamna si calitate buna Fara poezie,viata e pustiu ! KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ionuc Postat Mai 6, 2013 Partajează Postat Mai 6, 2013 Re: Plăcuțe frână Nu stiu zau de ce intru in polemici, dar eu am adus etrierul de la dezmembrari si zau ca nu avea atasata nici o frina de mina. Se rasuceste pistonasul in etrier, citeste mai atent te rog, eu asa am scris. Placutele alea ieftine luate de la magazinul de piese auto devin "scumpe" si sa inteleg ca isi dubleaza si calitatea, ca de, au alt pret. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristiblondu Postat Mai 7, 2013 Partajează Postat Mai 7, 2013 Re: Plăcuțe frână Acelasi lucru am scris si eu, dar am mincat un AU.Pistonasele NU se rasucesc in etrier Fara poezie,viata e pustiu ! KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bpd84 Postat Mai 8, 2013 Partajează Postat Mai 8, 2013 Re: Plăcuțe frână Acelasi lucru am scris si eu, dar am mincat un AU.Pistonasele NU se rasucesc in etrier am desfacut si eu un etrier pe spate si nu am rasucit nimic. Probabil al lui a fost blocat si numai asa a mers inauntru :hm Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adresavlad Postat Mai 9, 2013 Autor Partajează Postat Mai 9, 2013 Re: Plăcuțe frână Revin cu detalii despre plăcuțele mele: după așezat mașina pe canal a ieșit la iveală că la roata față stânga etrierele erau blocate de cele două șuruburi care le acționează (sper că am zis bine, 'că nu mă pricep prea bine). Mecanicul a rupt 3 chei fără a reuși să le desfacă, dar în final a reușit cu autogenul... Acum totul este în regulă, iar plăcuțele nu trebuie schimbate. Mașina a trecut la următoarea fază: schimbat toate uleiurile și filtrele. Viața asta e moartă; avem nevoie de una nouă. Eu cred că am găsit-o! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate