sel Postat Mai 3, 2013 Partajează Postat Mai 3, 2013 Buna ziua in primul rand pentru toata lumea . Am achizitionat masina cam de o luna cu cateva probleme , cea mai sacaitoare find ca se oprea motorul in mers . Toate bune si nu prea frumoase , am citit forumul si am ajunt sa scot sita de la pompa de injectie , am curatat-o , am montat sita la loc si tot asa se comporta masina .Am zis ca e pompa de injectie asa ca am schimbat pompa .Problema cu opritul motorului este rezolvata in problema fumului a ramas ....Orice idee e binevenita . Multumesc ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Mai 3, 2013 Partajează Postat Mai 3, 2013 Re: Nissan Terrano II 2.7 scoate fum alb daca este fum alb ..e ceva mai dureros... papa si ceva ulei deci .....bataie de cap segmenti eventual cuzineti .. sa ai spor:h5 Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Mai 3, 2013 Partajează Postat Mai 3, 2013 (editat) Re: Nissan Terrano II 2.7 scoate fum alb Buna ziua in primul rand pentru toata lumea . Am achizitionat masina cam de o luna cu cateva probleme , cea mai sacaitoare find ca se oprea motorul in mers . Toate bune si nu prea frumoase , am citit forumul si am ajunt sa scot sita de la pompa de injectie , am curatat-o , am montat sita la loc si tot asa se comporta masina .Am zis ca e pompa de injectie asa ca am schimbat pompa .Problema cu opritul motorului este rezolvata in problema fumului a ramas ....Orice idee e binevenita . Multumesc ! Fumul....cum miroase ? Daca miroase dulceag, atunci e dusa garnitura de chiulasa.... Merita sa urmaresti: a) nivelul antigelului in vasul de expansiune b) culoarea antigelului in vasul de expansiune c) daca apar bule in vasul de expansiune d) uleiul sa nu fie urme de antigel in el e) daca furtunele de apa se intaresc exagerat Editat Mai 4, 2013 de Astral NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sel Postat Iunie 7, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 7, 2013 Re: Nissan Terrano II 2.7 scoate fum alb de vina a fost pompa de injectie , am schimbat-o si totul a fost ok pana acum cateva zile cand a inceput sa curga motorina pe la capacul de la pompa de injectie. Am incercat sa mai strang cele 4 suruburi insa degeaba . Stie cineva cum as putea remedia problema ? multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
munchen_rosen Postat Iunie 26, 2013 Partajează Postat Iunie 26, 2013 Re: Nissan Terrano II 2.7 scoate fum alb O alta pompa sau incearca repararea ei. In legatura cu fumul,cateva verificari inainte sa intri in ea serios: -as observa injectoarele in ce stare sunt -starea chiulasei -o verificare a turbinei,o curatare Respect,Iulian Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate