Georgenis Postat Septembrie 23, 2008 Partajează Postat Septembrie 23, 2008 Re: R.A.R-ul si modificarile La foarte multe LJ-uri am vazut trecuta dimensiunea asta. Fiind foarte ambigua nu se leaga nimeni de roti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Septembrie 27, 2008 Partajează Postat Septembrie 27, 2008 Re: R.A.R-ul si modificarile Salut, Eu am trecut RAR-ul fara a avea modificari facute. Urmeaza roti mai mari decat cele din talon, suspensie, bara fata, troliu, blocanti. Legat de ITP, nu-i o problema...stiu pe cineva care are statie ITP si se ocupa si de masini de teren...asa ca omul intelege, si se rezolva. Legat de militie..sper sa nu am probleme cui ei. Nu inteleg de ce naiba avem astfel de porbleme in Romania, cand ceea ce punem pe masini e original, si cand in strainatate totul se poate rezolva. Mi-e scarba de Romania din acest punct de vedere. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Septembrie 29, 2008 Partajează Postat Septembrie 29, 2008 Re: R.A.R-ul si modificarile mda........si din acest punct de vedere Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Septembrie 29, 2008 Partajează Postat Septembrie 29, 2008 Re: R.A.R-ul si modificarile Cautati o baba batrina cu briul de lina ... sa va stinga neste carbuni ... si poate va trece :h5 I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Septembrie 29, 2008 Partajează Postat Septembrie 29, 2008 Re: R.A.R-ul si modificarile Mi-a soptit cineva ca pot trece in CIV gume de 31.....cu un cost modic....ramane de vazut.....daca merge...o sa va anunt :grin: :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Septembrie 29, 2008 Partajează Postat Septembrie 29, 2008 Re: R.A.R-ul si modificarile Cautati o baba batrina cu briul de lina ... sa va stinga neste carbuni ... si poate va trece :h5 Ba eu ash cauta mai degraba o vrajitoare tanara cu parul de noapte ochii de taciune si trupul de sarpe......care sa stie sa descante de umflatura :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Septembrie 29, 2008 Partajează Postat Septembrie 29, 2008 Re: R.A.R-ul si modificarile cine stie.....stie :ha: :ha: :ha: Ps....daca gesesti vreuna....vreau si eu :grin: :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Septembrie 29, 2008 Partajează Postat Septembrie 29, 2008 Re: R.A.R-ul si modificarile gata nene Turagmes.....se face cica daca iau doua ....obtin discount :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Septembrie 29, 2008 Partajează Postat Septembrie 29, 2008 Re: R.A.R-ul si modificarile :h5 sper sa-mi iasa figura cu RAR-ul...... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Septembrie 29, 2008 Partajează Postat Septembrie 29, 2008 Re: R.A.R-ul si modificarile Si eu sper.....bafta.....oricum....asha...preventiv.....treci intai pe la vrajitoare :as scuze de :off Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
guerilla Postat Septembrie 30, 2008 Partajează Postat Septembrie 30, 2008 Re: R.A.R-ul si modificarile Cauciucurile mai mari decat cele trecute in talon pot fi omologate? Da. E vorba de o taxa (iti dau si chitanta, e un fel de spaga pe fata) si esti in regula. Nu este asa ! ... Rotile "mari" se trec in cartea de identitate a masinii DOAR daca dimensiunile acelea sunt omologate de catre producator ... adica, pe romaneste, iti iei "bot cu compot" ! ... ... evident, daca ai timp de pierdut si bani de aruncat poti face "omologare individuala" ... adica, platesti o roaba de bani si ei iti fac tot felu' de teste [ de franare, de zgomot, etc., etc. ] ... apoi, dupa ce ai platit toate aceste teste, te rogi la bunul Dumnezeu ca rezultatul sa se incadreze in normele lor ... daca nu iese bine, asta e, ai ramas cu banii dati ...[/quote:1evrmexu] treaba este mult mai usoara decat va inchipuiti ca sa treceti dimensiuni de roti mai mari. iti trebe o foaie cu antet de la un dealer al producatorului masinii voastre (cs3 anyone ?!? :grin: ) in care sa scrie ca modelul vostru poate fi echipat, fara a schimba comportamentul rutier, cu anvelope de dimensiunea X (care vreti voi). se plateste o taxa de 70ron (sau pe-acolo), bonusul de rigoare si va plimbati linistiti. Mitsubishi Pajero 3.2 AT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator liviugolf Postat Octombrie 5, 2008 Partajează Postat Octombrie 5, 2008 Re: R.A.R-ul si modificarile Am si eu o intrebare, daca cineva isi omologheaza alte cauciucuri , si vin eu cu aceeasi masina si vreu aceleasi cauciucuri, nu ar trebuie sa fie o treba de rutina pt cei de la R A R?? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Ianuarie 5, 2009 Partajează Postat Ianuarie 5, 2009 Re: R.A.R-ul si modificarile Legat de anvelope: nu este necesara omologarea, daca anvelopele pe care vreti sa le puneti, se incadreaza in procentul de toleranta, fata de anvelopele indicate de fabricant si specificate in CIV. Procentul este de 3%... Tot ce depaseste acest procent, trebuie omologat de RAR, cu costurile de rigoare! Legat de lift-kit: daca faceti inaltarea prin schimbarea arcurilor, fara sa utilizati distantiere, ii prostiti pe fata! "Astea-s arcurile sefu'! De la mama ei!". Daca folositi distantiere si body-lift, aveti toate sansele sa nu le placa... si sa trebuiasca sa cadeti "la pace"... asta daca aveti "omul"... ca nu mai ia oricine de la oricare... Legat de mecanica: tot ce nu se vede si/sau nu are serie, poate fii schimbat/modificat - la mine merge si motorul! E trecut in carte "fara serie motor / nu se poate poansona"! Deci, liber la grupuri, blocante, axe, cutii de viteze si de transfer - bineinteles, fara sa sariti calu' si sa va puneti axe de UNIMOG pe Samurai... Legat de caroserie: aici e groasa... nu prea aveti ce sa fentati! Bare, praguri, portbagaje, lumini suplimentare, roll-cage, suporti roti rezerva... trebuiesc omologate! Bull-bar-ul este interzis! Fac exceptie doar cele montate de fabricant, daca nu depasesc bara de protectie! Despre protectiile pentru lumini si trolii... nu stiu... :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 5, 2009 Partajează Postat Ianuarie 5, 2009 Re: R.A.R-ul si modificarile La Mazda mea scrie in talon "6. Categoria: AUTOUTILITARA 7. Caroseria: BA SUPRASTRUCTURA DESCHISA" si adica dk eu imi pun un capac de aluminiu la bena de la pick-up trebuie sa-l omologhez?!? Si cum fac asta?!? Si unde?!? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Ianuarie 5, 2009 Partajează Postat Ianuarie 5, 2009 Re: R.A.R-ul si modificarile nu se ia nimeni de tine dar daca vrei sa fii "in regula" il cumperi de la o firma si te duci cu masina si actele de la acoperitoare platesti taxa la rar si esti in regula eu am inchis bena si am pus bara arb si e in regula - de bara nu au zis nimic zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 6, 2009 Partajează Postat Ianuarie 6, 2009 Re: R.A.R-ul si modificarile Ok, revin cu detalii pentru a intelege eu mai bine cum sta treaba. Capacul imi va fi confectionat intr-un atelier auto de un tip care se pricepe la asa ceva si va fi din tabla de Al de 6mm si va veni precum capacul la o cutie, cu balamale, etc. Imi va fi pus si un roll-bar de inox in spatele cabinei. "Bull-bar", intentionez sa-mi cumpar, mai incolo, un ARB. Deci, cum va fi treaba cu capacul? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Cilan Postat Ianuarie 6, 2009 Partajează Postat Ianuarie 6, 2009 Re: R.A.R-ul si modificarile Legat de anvelope: nu este necesara omologarea, daca anvelopele pe care vreti sa le puneti, se incadreaza in procentul de toleranta, fata de anvelopele indicate de fabricant si specificate in CIV. Procentul este de 3%... Tot ce depaseste acest procent, trebuie omologat de RAR, cu costurile de rigoare! Legat de lift-kit: daca faceti inaltarea prin schimbarea arcurilor, fara sa utilizati distantiere, ii prostiti pe fata! "Astea-s arcurile sefu'! De la mama ei!". Daca folositi distantiere si body-lift, aveti toate sansele sa nu le placa... si sa trebuiasca sa cadeti "la pace"... asta daca aveti "omul"... ca nu mai ia oricine de la oricare... Legat de mecanica: tot ce nu se vede si/sau nu are serie, poate fii schimbat/modificat - la mine merge si motorul! E trecut in carte "fara serie motor / nu se poate poansona"! Deci, liber la grupuri, blocante, axe, cutii de viteze si de transfer - bineinteles, fara sa sariti calu' si sa va puneti axe de UNIMOG pe Samurai... Legat de caroserie: aici e groasa... nu prea aveti ce sa fentati! Bare, praguri, portbagaje, lumini suplimentare, roll-cage, suporti roti rezerva... trebuiesc omologate! Bull-bar-ul este interzis! Fac exceptie doar cele montate de fabricant, daca nu depasesc bara de protectie! Despre protectiile pentru lumini si trolii... nu stiu... Eu inmatriculez L200 in Germania. Bull-barul trebuie sa-l dau jos ( asa le import , cu bull-bar ) iar la troliu trebuie sa-i pun husa ! Asa e regula , in trafic cu husa ( botnita :ha: ). 0745634366 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Cilan Postat Ianuarie 6, 2009 Partajează Postat Ianuarie 6, 2009 Re: R.A.R-ul si modificarile Ok, revin cu detalii pentru a intelege eu mai bine cum sta treaba. Capacul imi va fi confectionat intr-un atelier auto de un tip care se pricepe la asa ceva si va fi din tabla de Al de 6mm si va veni precum capacul la o cutie, cu balamale, etc. Imi va fi pus si un roll-bar de inox in spatele cabinei. "Bull-bar", intentionez sa-mi cumpar, mai incolo, un ARB. Deci, cum va fi treaba cu capacul? Nu trebuie sa mergi la RAR ! Nu se modifica nici o caracteristica tehnica a masinii ! 0745634366 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Ianuarie 6, 2009 Partajează Postat Ianuarie 6, 2009 Re: R.A.R-ul si modificarile eu am avut factura de la pick up si atit ca de montat l-am montat eu asta se intimpla in vara zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Ianuarie 6, 2009 Partajează Postat Ianuarie 6, 2009 Re: R.A.R-ul si modificarile Eu inmatriculez L200 in Germania. Bull-barul trebuie sa-l dau jos ( asa le import , cu bull-bar ) iar la troliu trebuie sa-i pun husa ! Asa e regula , in trafic cu husa ( botnita :ha: ). Foarte destepti nemtii, s-au gandit sa nu murdaresti troliul in caz de accident :ha: :ha: :ha: ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CIUPERCA Postat Ianuarie 23, 2009 Partajează Postat Ianuarie 23, 2009 oare...? am schimbat la al meu samurai overfenderele originale cu unele din cauciuc gros panzat lat de 10 cm . comenteaza oare cei de la R A R ??? ce ziceti ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
khumall Postat Ianuarie 23, 2009 Partajează Postat Ianuarie 23, 2009 Re: oare...? in mod normal nu ar trebui sa ii afecteze doar ca pe la noi daca iti schimbi ceve p la masina esti privit ca si cum ai fi suspectat ca ai comis o crima cu premeditare!asa ca daca se uita urat la tine nu ar trebui sa te mire caci doar traim in romania ,nu? traim in romania si asta se si vede! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
shadow Postat Februarie 18, 2009 Partajează Postat Februarie 18, 2009 Re: R.A.R-ul si modificarile Si eu vreau sa pun overfendere mai mari, stie cineva daca e ok la ITP? 1984 Stangul si Dreptul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 18, 2009 Partajează Postat Februarie 18, 2009 Re: R.A.R-ul si modificarile Si eu vreau sa pun overfendere mai mari, stie cineva daca e ok la ITP? Daca ies din gabaritul masinii nu e ok ... daca dai insa spaga sunt foarte ok! :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Februarie 18, 2009 Partajează Postat Februarie 18, 2009 Re: R.A.R-ul si modificarile Era pe aici pe forum cineva care spunea ca a sters cu flexul de pe cauciuc inscriptia cu dimensiunile cauciucului.Asa ca in trafic militianul se va uita ca boul in teva la roti si nu o sa poata face nimic. :bravo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate