ugod Postat Mai 4, 2013 Partajează Postat Mai 4, 2013 deschid acest topic pt cei curiosi sa vada cam ce extrase se pot gasi pe pajero MK III - Interiorul de Piele cu scaune incalzite si reglabile este de 2 tipuri cu spatarul banchetei cu mocheta sau piele pe facelift - senzor ploaie - pilot automat - interior mahon arat gurile de ventilatie cat si volanul - incalzire motor auxiliara butonul HEAT de sub volan - buton pt antena electrica - proictoare bara - navigatie + magazie 6 cd + comenzi AC + consum motor si multe altele apar pe ecranul navigatiei + telecomanda - CD Player cu sau fara fataza "butoane detasabile" - pragurile sunt de 2 feluri aluminiu sau inox - farurile xenon cu lupa Hella cele cu 2 becuri separate - proiectoare bara sunt 3 modele - 2 modele la prima generatie si sunt mari si dreptunghiulare si rotunde la facelift - kit exterior de bandouri usi ,arcade aripi si bandouri bara daca cineva mai stie si altele sau am mai omis si eu una alta e invitat sa aduca aminte de ele eventual si poze ... eu revin maine cu poze la multe din ele Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marianw8 Postat Mai 5, 2013 Partajează Postat Mai 5, 2013 Re: Dotari suplimentare la Pajero MK III -incalzire parbriz -trapa sticla -asistenta la coborare -imi scapa acum numele ...daca opresti in urcare nu pleaca ' inapoi , sta fara sa atingi pedalele -oglinzi incalzite si rabatabile -Sistem de control al stabilitatii MASC (Mitsubishi Active Stability Control) si sistem de control al tractiunii MATC (Mitsubishi Active Traction Control) -antena integrata in geamul lateral spate -scaune cu reglaj electric incl. lombar -volan reglabil ...magaru' moare de drum lung si prostu' de grija altuia. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ugod Postat Mai 5, 2013 Autor Partajează Postat Mai 5, 2013 Re: Dotari suplimentare la Pajero MK III si cateva poze Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
john doe Postat Mai 8, 2013 Partajează Postat Mai 8, 2013 (editat) Re: Dotari suplimentare la Pajero MK III butonul de diff lock la cele care nu il au auomat (lsd) si tipul de cutie automat/manual carlig remorcare:) cotiera reglabila tipul de bare de pe plafon pt montat diverse oglinzi electrice rebatabile electric si incalzite dezaburire :) trapa electrica cu trei pozitii spalator de faruri la cele cu xenon esp si abs ar mai fi geamurile ionizare fumuriu de fabrica ,cele pentru pasageri si portbagaj unele au system audio Rockford Fosgate cu subwoofer inclus in portbagaj a doua clima pentru pasagerii din spate Editat Mai 8, 2013 de john doe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ugod Postat Mai 8, 2013 Autor Partajează Postat Mai 8, 2013 Re: Dotari suplimentare la Pajero MK III butonul de diff lock la cele care nu il au auomat (lsd) si tipul de cutie automat/manual carlig remorcare:) cotiera reglabila tipul de bare de pe plafon pt montat diverse oglinzi electrice rebatabile electric si incalzite dezaburire :) trapa electrica cu trei pozitii spalator de faruri la cele cu xenon esp si abs ar mai fi geamurile ionizare fumuriu de fabrica ,cele pentru pasageri si portbagaj unele au system audio Rockford Fosgate cu subwoofer inclus in portbagaj a doua clima pentru pasagerii din spate numai V80 are Rockford la audio si e cam trist la cat costa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Mai 8, 2013 Partajează Postat Mai 8, 2013 Re: Dotari suplimentare la Pajero MK III Nu stiu daca-i cazul si la Mitsubishi, insa "bonusurile" depind in mare masura de ....cat se respecta reprezentanta dintr-o tara. Stiu cazuri cand o masina "stock" - versiunea sa zicem troaca de la noi din RO nu prea ai cum s-o compari cu versiunea troaca din tara producatoare sau din alta tara importatoare cu pretentii. Korea (tara producatoare): - audio 7.1 - kit bluetooth - spalator faruri - navigatie dedicata - camera marsarier - senzori parcare fata - clima bizona - controlul tractiunii si ESP Germania - kit bluetooth - senzori parcare fata + spate - control al tractiunii si ESP - AC automat Romania ..................... NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marianw8 Postat Mai 8, 2013 Partajează Postat Mai 8, 2013 Re: Dotari suplimentare la Pajero MK III Domnilor ... poate ramanem la MK3 fara V80 si altele , asta a scris Ugod in titlu "Dotari suplimentare la Pajero MK III" sanatate ...magaru' moare de drum lung si prostu' de grija altuia. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
john doe Postat Mai 9, 2013 Partajează Postat Mai 9, 2013 Re: Dotari suplimentare la Pajero MK III butonul de diff lock la cele care nu il au auomat (lsd) si tipul de cutie automat/manual carlig remorcare:) cotiera reglabila tipul de bare de pe plafon pt montat diverse oglinzi electrice rebatabile electric si incalzite dezaburire :) trapa electrica cu trei pozitii spalator de faruri la cele cu xenon esp si abs ar mai fi geamurile ionizare fumuriu de fabrica ,cele pentru pasageri si portbagaj unele au system audio Rockford Fosgate cu subwoofer inclus in portbagaj a doua clima pentru pasagerii din spate aveti dreptate ,sistemul audio este doar pe v80 . Tot la categoria de dotari suplimentare ar fi si acele bari de inox frontale , spate si praguri si diverse ornamente pe faruri si stopuri. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Mai 9, 2013 Partajează Postat Mai 9, 2013 Re: Dotari suplimentare la Pajero MK III Ca sa nu o mai lungim... asta e direct de la "sursa": http://accesorii.mitsubishi-motors.ro/files/accesorii/catalog-accesorii-pajero-old.pdf [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ugod Postat Mai 10, 2013 Autor Partajează Postat Mai 10, 2013 Re: Dotari suplimentare la Pajero MK III aici e brosura cu dotarile de pe face lift din care lipsesc multe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Mai 10, 2013 Partajează Postat Mai 10, 2013 Re: Dotari suplimentare la Pajero MK III Asta am primit-o pe mail de la un amic de la reprezentanta cand mi-am comandat portbagajul. [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate