Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Colțul noctambulilor - sau ce noutăți am mai aflat/văzut astăzi ...

mita31

Postări Recomandate

Re: Colțul noctambulilor - sau ce noutăți am mai aflat/văzut astăzi ...

Una vesela ... tot pe rovigneta ...

Culmea tupeului

Dupa ce alaltaieri m-a "strans" intr-o curba unu cu tiru de pe contrasens si am luat o groapa cu "masina de serviciu" de am pierdut destule ore sa schimb o flansa de amortizor procurata cu greu ...aproape de miezu noptii ma opreste un meletian undeva la Comarnic, parca aproape de Campina ...ploua destul de rau ...

-Agent x, va rugam sa prezentati documentele la control

Dau eu constiincios docomentele, se uita meletianu la acte, la mine, da o tura de masina ...si zice:

-Rovigneta aveti?

-Am, dar degeaba, drumurile sunt de cacat

-Mi-o aratati?

Ma uit eu in fata banchetei cum zacea flansa de la amortizor proaspat avortata ...in ambalajul celei schimbate, ma aplec, o iau si o intind meletianului:

-Uite domne, asta e bonus ca sunt bou si platesc rovigneta la niste drumuri de cacat...

Meletianu... isi da un bobarnac in chipiu ... si zice nervos:

-Rovigneta exista domnule?

-Da, este si cred ca ultima pe care o mai platesc vreodata ...

-Pai si chitanta?

-Care chitanta?

-Domnule, dumneata faci misto de mine?

-Nu domnule, va inselati. Puteti sa ma credeti pe cuvant ca am rovigneta sau puteti verifica, eu nu va opresc sa faceti asta.

Mi-a luat actele, s-a dus pana la masina ...probabil sa verifice ...daca mai aveam puncte si daca putea sa ma arza cumva si se intoarce ...eu corect, lumini, centura ...elegant ca un vampir ...

-Domnule B, gasiti chitanta de rovigneta, sau ...?

-Sau ce domnule politist?

-Pai trebuie sa gasiti chitanta.

-Chitanta este undeva prin masina, va invit sa o cautam impreuna. Va promit solemn ca este ultima rovigneta pe care o platesc anul asta.

Afara turna cu galeata ...meletianu ud ciuciulete ... Se uita la mine ...eu la el ...din masina ...nu pe mine ma ploua in gat ...pe el ...il ploua.

-Ce transportati?

-Nimic.

-Cum nimic?

-Absolut nimic, puteti verifica ...usile sunt deschise, eu nu cobor ca ploua ...si sunt in papuci.

Imi intinde actele ...

-Haideti mergeti, drum bun ... si data viitoare sa tineti chitanta la indemana ...

Eu chitanta o aveam in torpedou ...Se duce meletianu la masina intra in masina... eu dau semnal ...plec de pe loc ...si langa emceveul lor opresc, deschid geamul din dreapta, lasa si meletianu geamu usor jos si se uita la mine intrebator

-Domnule politist, am gasit chitanta de rovigneta, doriti sa o vedeti?

Aprind lumina din cabina, intind fituica de hartie pe el ...doar, doar il starnesc ...sa il scot iar in ploaie. El nu, nimic ...

-Mergeti, nu e necesar ...

Toate astea se intamplau dupa 24 de ore de nesomn ... barem daca strazi nu avem, si ne cauta astia si-n cur ..barem de cate ori putem sa-i ardem pe fraieri ...sa-i ardem cu toata viteza...si fara regrete.

Daca vreunu dintre voi se identifica ...fix meletianu din istorie ...sa-mi dea piem ...si pe cuvant ca-i fac pe loc oferta de nerefuzat la ceva piramidon ... :ha1

===

In ciuda faptului ca in popor se vorbesc multe despre cetateni de etnie maghiara eu pot sa va zic cu mana pe inima ca am avut a doua oara noroc ...sa ma numar printre cunoscutii unui superdomn de etnie maghiara, membru al forumului nostru care nu numai ca m-a ajutat sa-mi rezolv elegant problemele dar la sfarsitul zilei m-a dus sa mananc si ceva bun de tot (nu va zic ce ptr ca e noapte si va duceti sa dati spargere la frigider :ha:).

Ar fi de zis asta:

Nagyon köszönöm uram!

Editat de Yonutz

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 145
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

@Yonutz - Bine i-ai făcut. Sincer, cred dacă nu ar fi plouat, mai mult ca sigur că altul ar fi fost comportamentul agentului. În sensul de căutare de cârcotă.:ha1 Așa, l-ai pus cu botu` pe labe și s-a pus la adăpost. :br

Numai bine!

All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! lllllll
Link spre comentariu

@ yonutz;

Sa-ti spun pe scurt o intamplare, legata de unguri.

Am cumparat o masina noua din Ro. In primii 2500 km mi-am dat seama ca masina avea grave probleme la motor.

Dupa ce m-am plimbat cam pe la toate reprezentantele din Ro si toata lumea mi-a spus ca sunt nebun si ca mi se pare mie, m-am hotarat sa incerc si peste hotare (masina respectiva avand garantie internationala).

Primul service la care m-am oprit a fost in Austria. Acolo ce sa vezi; sef de service un ungur roman.

Am zis ca am pus-o cu ungurul.

Vede ungurul ca sunt roman, ii spun necazurile masinii, o ia putin la alergat, o baga in service, face teste peste teste la injectie, calculator, etc...si-mi da verdictul la care ma asteptam; MOTOR DEFECT.

-Bun, zic eu, se poate face ceva?

-Sigur cum sa nu, imi raspunde el, comandam motor nou, dureaza cateva zile pana vine si rezolvam treaba.

Si uite asa mi-a facut ungurul masina in garantie, mi-a gasit cazare la un pret mai mult decat decent si m-am simtit foarte bine in compania lui.

Nici pana-n ziua de azi nu am reusit sa ma revansez in fata acelui om, dar sunt convins ca nici nu avea nevoie de ceva din partea mea. Sa-i dea cel de sus multa sanatate, mai rar oameni ca el.

Alta data a trebuit sa raman in Ungaria vreo cateva zile (trebuia sa ma intalnesc cu cineva), iar acolo la fel de bine am fost tratat, cu toate ca se vedea nr masinii si ungurii stiau ca sunt roman.

Eu zic asa;

Fiecare padure are uscaturile ei. Nu conteaza rasa din care te tragi, conteaza sa fi om.

O noapte placuta!

Editat de mac01
  • Like 1
Link spre comentariu

Cand nu aveti semnal la celular sa stiti ca in 60-70 % din cauze este furtul.

Se fura antene,cabluri RF,cabluri alimentare,sigurante,bucati de pilon,garduri de la pilon,camere video ce supravegheaza statiile izolate.Mai sunt asociatiile de proprietari care vor mai multi bani de la operatori si ingradesc accesul la echipamente(inlocuiesc incuietorile).

Restul avariilor este din cauza lipsei tensiunii /avarii electrice,intemperii,taiatul fibrei optice din marile orase.

In metrou e cel mai bun loc de vorbit :ha1 E securizat !

L E : rozatoarelor le place la nebunie plasticul si fibra optica :beat

Editat de nike&patrol
"Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea."
Link spre comentariu

Azi i-am injurat impreuna cu Liviu pe astia de fac LandRover Freelander ...de pork ...ce e pe sub capota...Desfaci 200 de suruburi ptr o amarata de curea ... Ne-am indeletnicit cu schimbul unei curele de a/c ...

Link spre comentariu

Vreau sa le multumesc celor de la cabana asta (la coada lacului Cerna) care mi-au dat 2L de benzina pt Husqvarna motofierastrau ,cu care am reusit sa ajung las Cerna Sat :tk Am curatat drumul de peste 30 copaci cazuti dupa iarna.

PS : aveau un ATV si un 4x4 in curte.Am vrut sa le platesc benzina insa au au refuzat politicos.

IMAG0389.thumb.jpg.10b0ecd8d8bada996d73d54de50db3b0.jpg

Editat de nike&patrol
"Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea."
Link spre comentariu

Azi i-am injurat impreuna cu Liviu pe astia de fac LandRover Freelander ...de pork ...ce e pe sub capota...Desfaci 200 de suruburi ptr o amarata de curea ... Ne-am indeletnicit cu schimbul unei curele de a/c ...

Deh, daca nu faceti si domniile voastre o intrebare la drum de seara, sa mai aflati una-alta despre acaret, macar erati pregatiti psihologic. :ha:

Da' sa stii ca 10 le-ai desfacut degeaba, celelalte 190 erau importante. :ha1:ha1:ha1

Editat de DKW

Reading the Owners Manual doesn't hurt.

NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.)

KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru')

SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah)

KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix)

Link spre comentariu

Multumim de amabilitate ...daca stiam ca sunt atatea suruburi de desfacut ... puneam o pancarda la intrare ..."AZI NU REPARAM LAND ROVER"! ... :ha1

La capitolul realizari s-a montat la Discovery ala benzinar de doua kile in locul vechii tobe finale de tip DACIA mancate si razmancate de rugina ...o toba de tip tun mai mult sau mai putin HD custom "a la nea Costica"...pun pariu ca daca vedeti masina o sa jurati ca sub capota toarce cel putin un V8 ...:grin:

Link spre comentariu

Multumim de amabilitate ...daca stiam ca sunt atatea suruburi de desfacut ... puneam o pancarda la intrare ..."AZI NU REPARAM LAND ROVER"! ... :ha1

De ce bre? Doar dadeai jos capacul de pe motor ( 3 suruburi), scutul ( 6 sau 8 suruburi in functie de an) si sortul de protectie de pe dreapta ( 2 sau 3 suruburi), apoi treceai la "ginecologie", ca-i locu' stramt.:ha1

Iar urarile de bine trimite-le la BMW la poarta.:ha:

Link spre comentariu

La Nissan daca desfaceam atatea suruburi, deja eram la a 5 montare-demontare de motor! :ha1

Dar probabil ca ne-au ajuns blestemele "Isuzu-lui Topor" ca n-am mai pus mana de mult pe dansa ...tot o masina alambicata ...dar ce-i drept, in ultimul timp s-a cam pus praful pe cheia din cui ...si pe masina din parcare! :ha1

Avand in vedere ca mandrul posesor de LR a prestat si eu doar l-am asistam ...ma gandesc ca pancarda aia as putea sa o dau jos macar odata pe an... in zilele cand sunt sarbatorile legale ...:ha1

Link spre comentariu

Am zis ca am pus-o cu ungurul.

Vede ungurul ca sunt roman,

Sa nu confundam jegurile de politicieni, indiferent de limba vorbita, cu oamenii de rand, oamenii care traiesc ca adevarati oameni .

Editat de Yonutz
  • Like 1
Rubicon 2.8
Link spre comentariu

Vreau sa le multumesc celor de la cabana asta (la coada lacului Cerna) care mi-au dat 2L de benzina pt Husqvarna motofierastrau ,cu care am reusit sa ajung las Cerna Sat :tk Am curatat drumul de peste 30 copaci cazuti dupa iarna.

PS : aveau un ATV si un 4x4 in curte.Am vrut sa le platesc benzina insa au au refuzat politicos.

Mai sa fie, asta nu era acum 2 ani cand am trecut pe acolo...

Samurai incepator
Link spre comentariu

Bucuresteni ' date='mare grija la taxi [u']Pelicanul [/u]!!!!!Ceva infiorator !!Nu au treaba cu regulile de circulatie.

Pai de cand sunt protejati si aparati de A.P.T.T.I. li s-a cam suit la cap, respecta doar legea lor, a taximetriei...

( Asociaţia Profesională a Transportatorilor în Regim de Taxi şi Închiriere /APTTI )

aptti.jpg.682458c79e85e46a9b8855108ca6bc1e.jpg

Editat de DKW

Link spre comentariu

Iar e pustiu pe aici: or fi toti la beute, ca doar e aniversarea forumului:grin::ha1

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu

Am la munca un radio. Canta in surdina. Am auzit muzica lui Cezar, Sezar sau cum l-o cheama. Cica ne reprezinta la Eurovision. Parca ma strange cineva cu patentul de oua!

Si ca paharul sa fie plin, cand vin acasa imi spune fata mea ca are 40.000 de vizualizari pe youtube fata de alti participanti care au doar 2000-3000 de vizualizari.

Maine scap din greseala un ciocan peste radio.

Link spre comentariu

Sizar asta, daca si-ar reveni o clipa si s-ar ascuta cantand, sigur si-ar pune latul de gat. Si se mai intreba unii de ce nu avem succes la Euroshition. Ete de ce!

Da' poate suntem noi 'dereglati' si nu stim ce ie aia muzica buna bre.

"Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva

incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda."

Link spre comentariu

Am cautat si eu melodia ...ia uitati minunatie :ang1

SOOOPEEER-BOO!

...n-am avut curaj sa o ascult pana la capat sa nu iau la scuipat monitoru ...

N-am inteles insa neste lucruri:

1.De ce sta cracanat ...e ghei sau s-a cacat pe el? Dupa voce inclin sa cred ca e ghei si ca intradevar ochiul maro se pare ca nu il mai tine ... supapa de sens ...cu blocant de Y61 ... :ha1

2.De ce naiba se stramba ? N-am inteles ... o avea in gat vreo lamaie ...ceva? :ha1

Probabil s-a bagat Eurovizionu la pariuri si la baieti le prinde bine un bet ptr ..."last place" ... :ha1

Probabil ca noi astia cu 4x4 suntem niste critici de arta necunoscatori ... Dar acu pe bune, chiar daca am fi surzi ne-am da seama ca melodia de mai sus e de tot cacatul ... :ha1

Editat de Yonutz

Link spre comentariu

Mie imi place.. Nu.

Adicătelea, cântă mișto - da` nu prea! :ha1:ha::ha1 ca să-l parafrazez pe deja celebrul coetnic, din reportaju` de aci:

:h5

Numai bine!

Editat de Yonutz
All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! lllllll
Link spre comentariu

Mie asta

...mi se pare ca e bunicel ...oricum mult mai bun decat "OUATU" (cica asa i se zice lu ala cu rahatul intre picioare de sta cracanat :ha1)

Link spre comentariu

Bkp,

Vericule la tine a venit "anu viitor"? Sau inca esti tot in stadiul de a "cocheta" cu ideea? :grin:

Ptr ca sunt afon la muzica ...sa revenim la "oaiele" noastre...decim na daici din fundul ...pardon in fundul gradinii cu prosti:

Editat de Yonutz

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare