Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Colțul noctambulilor - sau ce noutăți am mai aflat/văzut astăzi ...

mita31

Postări Recomandate

Re: Colțul noctambulilor - sau ce noutăți am mai aflat/văzut astăzi ...

Singur, singurel!

Screenshot_2013-05-18-03-48-50.thumb.jpg.00c1a6fe494af5a662796a2ebe36aed6.jpg

Și dimineață la 10.00 plec pe munți ... Noapte bună :cl!

Numai bine!:h5

All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! lllllll
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 145
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Nu, nu ...si eu dimineata ...plec cu ...barca ... :ha1:shrk:ti (pe ei pe mama lor ...de rechini! )

Sa negociem cu expresorul ...ne da sau nu ne da (cafea)... :beat

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Bkp,

Vericule la tine a venit "anu viitor"? Sau inca esti tot in stadiul de a "cocheta" cu ideea? :grin:

Nu inteleg ce vrei sa zici :e

Link spre comentariu

@ Yonutz: Scuze de off-topic (ca-i abia 13 : 29 :grin: ) dar faza aia imi aduce aminte de vorba: "De lunga poa' sa fie cat de groasa, numa' de scurta sa nu fie prea subtire!" :pt

Link spre comentariu

Hai sa va spun una tare ma prinde acum vreo doua saptamanii police-ul pe autostrada cu viteza in fine imi da tiket si azi ma duc la tribunal acolo stau astept si ma intalnesc cu un nene politist imbracat corespunzator cu arma etc. intram in vorba si intreb

-ce faci pe aici l-ai ars si tu pe careva?

-a nu spune el am primit un tiket pentru speed in alta suburbie

-si zic cum asa nu ai putut rezolva doar sunteti colegi ce naiba chicago si lincoln sunt una laga alta

-pai spune omul doar eram cu masina de politie eram in timpul serviciului ma trimise-se sa duc ceva acte la o sectie apropiata

-nu cred spun eu si omul imi arata tiketul atunci ma gandeam sa rad sa nu rad

oricum una peste alta judecatorul a fost foarte darnic cu noi ne-a servit cata 200$ la amandoi si cel putin mie mi-a trecut cu speed-ul oricum omul foarte haios si relaxat convins ca a gresit si ca trebuie sa plateasca una peste alta eu am invatat ce poate mai trebuia sa invat din povestea asta iar concluzia o tin pentru mine .

p.s . am vazut ca se discuta de,, smecheri" la volan pe un topic pe acei ,,smecheri" i-as trimite aici si as vrea sa vad cum vorbesc obraznic sau sa spuna ,, tu stii cine sunt eu tata mama sau etc" tare as mai vrea sa vad tupeul prostec dus aici de ei la extrem.

Sa auzim de bine

Gabi

Mitsubishi Pajero 3500 v6
Link spre comentariu

Mare dreptate a avut cine a spus că închiderea OTV nu a însemnat nimic. Diaconescu și-a lăsat puii sau ouăle peste tot ... adică pe la toate celelalte televiziuni.

Nu știu alții cum sunt, dar eu câteodată am chef să mai văd câte-o știre și atunci mi se întâmplă să nu pot. Așa și azi, toate buletinele de știri au debutat cu câte 20 de minute despre ce face Gigi, ce mănâncă Gigi, ce nașpa de Gigi că n-are voie cu nuștiu ce TV în pârnaie, că e om bun și ăștia sunt răi, că dacă muncește scapă în doi ani și ceva. Păi credeți că ne interesează, măi retardaților avizi de audiență? Cel puțin pe mine nu, am schimbat postul, aici la fel, am schimbat iar ... același lucru ... ce :uameni

Sunt curios câte săptămâni o să continue să mestece acest căcat. Oare vor termina vreodată? Sau o să facă vreun reality show, în direct de la bulău, pentru telespectatorii direct interesați?

GUIE MIGI!:ha:

• Like 1
Link spre comentariu

Si ajungi acilisea si tot despre Jiji vorbesti ... :grin:

Asta cu inchisoarea si cu Jiji e un spectacol mediatic ieftin de promovare al unui pseudoerou, pseudosalvator al natiunii (exact ceea ce se cere la TV :grin:)... adica miroase de la o posta a campanie electorala ...

Daca ultima data a stat 15 zile ...acum nu cred ca va sta mai mult de 3 luni "dupa gratii" ...si pastea le va sta ca sa para cazul cat mai real...nu ca data trecuta ...circ ...pe fata!

Partea aia cu "SRI-ul care i-a dejucat planul prin care dorea sa paraseasca tara" e extrem de amuzanta ...in ultimii 24 ani ar fi primul grangur care a incercat sa fuga de justitie si nu a reusit ... :grin: La fel a fost si cu Nastase ... cum naibii cand si-a pus pistolul in gura ... si a apasat pe tragaci ...nu a reusit sa-si provoace decat o banala zgarietura.

Manipularea indirecta prin media ...isi spune cuvantul in cazul de fata ...

In ultimul timp prin "plasa nemiloasa" a justitiei s-au perindat de ochii lumii tot felul de personaje celebre, majoritatea executand pedepse mult prea blande ptr faptele lor.

Daca imi spune si mie cineva cand vreodata vreun cumparator de buna credinta cu acte ...poate intra la puscarie ptr ca a intrat in posesia vreunui bun mobil sau imobil ptr care a platit o suma de bani...pe loc imi modific toate "gandurile" in ceea ce il priveste pe "El salvatore de la Patria" ...Pana atunci insa ...la mai multe rasarituri ...si marmelazi cu margarina! :wink:

Link spre comentariu

Ce-o să fie-n uichend la Romecspo?

Link spre comentariu

Aha, am văzut Bucharest Wheels Arena. O să fie fain. Cu de toate din fiecare și puțin trial off-road și kart-uri și drift ... și ... păcat că nu pot merge :ang, dar poate ne povestesc și eventual ne arată și ceva poze&filmulețe după, cei care vor fi prezenți. Distracție plăcută!:h5

Link spre comentariu

RazvanGTC spunea la TV ieri dimineata ca vor fi si demonstratii pt public, asa ca cei cu degetele obosite de la offroad au ocazia sa se dea cu masini profi, pe post de copiloti. :ca

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Si au ajuns si calugarii de pe muntele Athos ,la Bucuresti ,sa-l viziteze pe monsenior Jiji.

Sunt roman si ca roman ma socot buricul pamantului.Ca daca n-as fi roman n-as fi nimic.Nu ma pot imagina francez, englez,german,adica nu pot extrapola substanta spiritului meu la alt neam.Sunt roman prin vocatie,ca altfel nu pot sa ies.
Link spre comentariu

Sa o lumineze :grin:

Sunt roman si ca roman ma socot buricul pamantului.Ca daca n-as fi roman n-as fi nimic.Nu ma pot imagina francez, englez,german,adica nu pot extrapola substanta spiritului meu la alt neam.Sunt roman prin vocatie,ca altfel nu pot sa ies.
Link spre comentariu

Adica ori o dam in salata ...ori in suc de rosii cu votcushoara ...vedem noi ... :grin:

Link spre comentariu

Ma gandeam sa fac rost de ceva biciclete FREE sa le aduc si sa le dam copiilor in sat ...sau alta idee,sa mai fac un transport cu ajutoare medicale pentru dispensarul din zona Rosia...am mai facut unul pentru 5 catune in Caras-Severin.Ca sa vezi cu ce imi ocup noaptea :grin:

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

De maine se intrerupe circulatia trenurilor catre Constanta dinspre Bucuresti.Cum este posibil sa stam la bariera la trecerea la nivel cu calea ferata ?

Locomotivele de 100.000 E sa se pise pe un automobil de 200.000 euro ?

Ori suntem golani ori nu mai .. trec trenuri?

"Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea."
Link spre comentariu

Nu s-a mai scris demult pe aici... revin noctambulii? :grin:

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu

De maine se intrerupe circulatia trenurilor catre Constanta dinspre Bucuresti.Cum este posibil sa stam la bariera la trecerea la nivel cu calea ferata ?

Locomotivele de 100.000 E sa se pise pe un automobil de 200.000 euro ?

Ori suntem golani ori nu mai .. trec trenuri?

Si vor circula doar cele dinspre Constanta catre Bucuresti ?

Rubicon 2.8
Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

E ceva legat de regalitate. Se zice ca adevarata independenta a Romaniei a fost obtinuta pe vremea regalitatii si e legata strans de casa regala.

Nu cunosc detalii dar stiu ca e o manifestare mare aici in oras si participa toate autoritatile.

Later Edit:

Am gasit niste informatii:

10 mai reprezinta o data importanta pentru istoria Romaniei, avand multiple semnificatii istorice.

Astfel, la 10 mai 1866, Carol I a depus juramantul in fata parlamentului roman si a devenit Principe al Romaniei.

La 10 mai 1877, Senatul Romaniei a votat proclamatia de Independenta fata de Imperiul Otoman, iar la 10 mai 1881, Carol I a fost incoronat Rege al Romaniei

Totodata, intre 1866 si 1947, 10 mai a fost Ziua nationala a Romaniei.

M-am trezit si eu la spartul targului, da asta e cand nu ai somn!

Tot pe 10 Mai este si ziua mea de nastere! Eveniment de mare insemnatate in istoria personala :grin:

In alta ordine de idei: M-am pus sa citesc tot thread-ul si am ras pe cinste :ha::ha::ha:

Chiar sunt oamenii odihniti la ore de-astea din noapte.

"Destinul alearga dupa noi ca un nebun cu briciul in mana" A. Tarkovski

Nissan Patrol GR Y60 4.2, Nissan Patrol GR Y60 2.8 (deja de piese), Toyota Avensis 2.2D-CAT 177CP

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare