Petre Niteanu aka bullbar Postat Mai 9, 2013 Partajează Postat Mai 9, 2013 (editat) Cine are urgent DELCOU ELECTTRONIC SAU REPARTITOR ELECTRONIC DE APRINDERE pt motor Chevy 383 de 5,7 litri v8???? Si poate imi spune si mie cineva de ce o injectie multipunct are delcou? In afara cutiei de aprindere electronica sau Distribuitor Electronic de Aprindere??? Editat Mai 9, 2013 de Petre Niteanu a.k.a. bullbar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Mai 9, 2013 Partajează Postat Mai 9, 2013 Re: Urgent delcou Chevy 383 Ai o poza cu piesa? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Mai 9, 2013 Autor Partajează Postat Mai 9, 2013 (editat) Re: Urgent delcou Chevy 383 N-am. Edelbrok e firma care l face. Adica e o mare jmekerie pentru ca sincer ... cam nimeni nu stie care ar trebui sa fie configuratia exacta pt aprinderea transformata de pe carburator in injectie multipunct Editat Mai 9, 2013 de Petre Niteanu a.k.a. bullbar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
U R S U Postat Mai 9, 2013 Partajează Postat Mai 9, 2013 Re: Urgent delcou Chevy 383 Incearca la Al Padrino. Cred ca site-ul e al-padrino.ro Aici gasesti piese de americane si bine la bani. Au si online si chat! Succes! radiez de energie pozitiva !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Mai 9, 2013 Autor Partajează Postat Mai 9, 2013 Re: Urgent delcou Chevy 383 N-au acolo. Daca are cineva un delcou electronic de 5.2 de Jeep? Ca merge si ala! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Mai 9, 2013 Partajează Postat Mai 9, 2013 (editat) Re: Urgent delcou Chevy 383 N-am. Edelbrok e firma care l face. Adica e o mare jmekerie pentru ca sincer ... cam nimeni nu stie care ar trebui sa fie configuratia exacta pt aprinderea transformata de pe carburator in injectie multipunct Si eu am injectie monopunct dar nu retin sa am asemenea delcou pe el. E drept ca al meu e alt motor , e un 350 Vortec facut de la mama lui pe injectie monopunct nu adaptat. Editat Mai 9, 2013 de Max Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Mai 13, 2013 Partajează Postat Mai 13, 2013 Re: Urgent delcou Chevy 383 N-au acolo. Daca are cineva un delcou electronic de 5.2 de Jeep? Ca merge si ala! Am eu delcou bun de 5.2 ,cred totusi ca ar fi mai bine sa pui ceva poze cu al tau sa putem compara . ALIN:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate