smeagle Postat Mai 9, 2013 Partajează Postat Mai 9, 2013 cine stie un centru de dezmembrari unde sa aiba piese de feroza sau la ce magazin bun gasim piese sau la vreun coleg care e specializat pe asa ceva ? practic imi trebuie fie un motor bun cu totul fie vilbrochenul si cuzinetii pentru ca al meu este praf ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
misujr Postat Mai 10, 2013 Partajează Postat Mai 10, 2013 Re: de unde luam piese pentru feroza ? Cauta pe google dezmembrari Feroza si pe langa cei mentionati ni alte threaduri de genul asta, eu il recomand si pe Atilla din Odorheiul Secuiesc. Un tip de nota 10 +. Daca vrei nr lui, ti-l pot da pe PM. Mie mi-a trimis si poze si ce am luat pe incredere tot bun a fost. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Mai 10, 2013 Partajează Postat Mai 10, 2013 Re: de unde luam piese pentru feroza ? @misujr sa imi dai si mie datele de contract ale lui Atila.Eu am mai luat de la Bistrita Nasaud de la Autoluc si am fost multumit. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
misujr Postat Mai 10, 2013 Partajează Postat Mai 10, 2013 Re: de unde luam piese pentru feroza ? @Caphonne - ti-am dat pe PM datele de contact ;-) Autoluc este foarte ok dar eu am avut surpriza sa gasesc piesele noi pe care le vindea el si mai ieftin ( am avut o diferenta de 100 ron la piesa care ma interesa pe mine) si atunci nu am avut inca un deal incheiat cu el :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate