Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

De ce depasiti coloana care sta la semafor sau dupa refugiul de tramvai si va bagati in fata tuturor?

nikepatrol

Postări Recomandate

Valabil si pt posesori de 4x4 ,si pt cei cu autoturisme .Castigati 30-60 de secunde ??Aveti cu ce ? Va pisati pe restul ?Daca nu va las sa va bagati tinand aproape de cel din fata de ce ma injurati ???????

Am vazut multi posesori de 4x4 procedand asa ,eu fiind de regula intr-un autoturism normal (Skoda).Sunteti superiori si mizati ca cei din turisme nu vor sa-si zgarie masina ??

Valabil si pt 90 % din taxiuri .:bleah

Cand ne vom respecta in cacatul asta de jungla ?

Editat de nike&patrol
"Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea."
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 89
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: De ce depasiti coloana care sta la semafor, sau dupa refugiul de tramvai si va bagati in fata tuturor?

Valabil si pt posesori de 4x4 ,si pt cei cu autoturisme .Castigati 30-60 de secunde ??Aveti cu ce ? Va pisati pe restul ?Daca nu va las sa va bagati tinand aproape de cel din fata de ce ma injurati ???????

Am vazut multi posesori de 4x4 procedand asa ,eu fiind de regula intr-un autoturism normal (Skoda).Sunteti superiori si mizati ca cei din turisme nu vor sa-si zgarie masina ??

Valabil si pt 90 % din taxi-uri .:bleah

Naicule, pune-ti bullbar din sina de tramvai... sau si mai bine: ia Patrolu' prin bucale... sa poti si tu sa conduci relaxat:beat:h5

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu

Re: De ce depasiti coloana care sta la semafor, sau dupa refugiul de tramvai si va bagati in fata tuturor?

Mda, explicatie cred ca nu este, alta decat ca sunt RETARDATI.

Am si eu cateva specimene pe la munca, cand sunt cu ei in masina, imi vine sa le fac volanul guler. Acum au descoperit statia, sa vezi acolo cocalareala.

Eu zic sa nu-ti mai bati capul, tine strans in coloana si da-i inainte!

Un exemplu elocvent

http://www.trafictube.ro/offroad-centrul-bucurestiului/

Viata e scurta si plina de KKT

Samurai 2002

Link spre comentariu

Am fost depasit si eu de cateva ori de masini 4x4 (unele chiar brenduite) si de mai multe ori de alti bizoni cu "fundul pe asfalt"... eu fiind in masina de "serviciu" undercover ... De cele mai multe ori pe centura direct pe langa banda de mers (prin dreapta!!!) aruncand pietre de pe marginea drumului ...dar ce le poti cere acestor uameni?

Le putem spune doar ca cele 30-60 de secunde castigate nu se vor adauga la viata lor in cazul in care vor fi unii care vin din contrasens mai putin dispusi sa ii protejeze si or sa le ramana "muia" infipta in parbriz. Ptr ca in marea majoritate a cazurilor ... "bagaii" nu poarta nici centura, in timpul acestei manevre "zmechere" vorbesc la telefon si te mai injura si prin statie ...ca nu vrei sa circuli tu pe contrasens ca sa aiba ei loc!

Valabil si ptr cei care vin in spatele tau la cativa centimetri, pe autostrada si iti dau nervos blitzuri de prajesc toate mustele de pe usile spate ...

Respectul in trafic care unora le lipseste cu desavarsire e similar celor 7 ani de acasa ...

Desi in trecut deveneam brusc agresiv in fata acestor specimene ...am ales sa conduc de ani buni total defensiv ...realizand ca oricati neuroni mi-as omori ...cocenarul tot cocenar ramane ...dejeaba conduce ditai X5-ul sau mai stiu eu ce masina ...ca mamaliga dintre dejete ...tot acolo va ramane! :wink:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Niciodata! Impaca-te cu ideea si nu te mai gandi! Imbatranesti mai devreme de termen, iar viata este mult prea frumoasa ca sa te agiti pentru niste marlani in trafic. Lasa-i in pace, ca mai devreme sau mai tarziu ii asteapta un stalp sau un pom si le ies smecheriile din cap.

• Like 1
Link spre comentariu

Niciodata! ... Lasa-i in pace, ca mai devreme sau mai tarziu ii asteapta un stalp sau un pom si le ies smecheriile din cap.

Cand stalpul sau pomul e indeajuns de mare ...sa le lase semne suficient de adanci ...sau crapa si devin doar niste factori de risc taiati de pe lista...poate doar atunci!

Link spre comentariu

Re: De ce depasiti coloana care sta la semafor sau dupa refugiul de tramvai si va bagati in fata tuturor?

De nesimțiti și de ordinari ce sunt! Și pentru că (în capul lor) sunt JMecheri cu JM mari. De ce nu se monitorizează traficul ca în țările civilizate, cu camerele ălea care sunt deja montate, plus altele câteva și să li se ducă amenzile acasă? Ar fi o sursă de bani și s-ar liniști repede o mare parte din ei. Ăia cu burta goală, măcar. Că e plina țara de proști care simt nevoia să fie și fuduli ... vorba proverbului.

Oricum, nu trebuie luați în seamă, pe cât posibil, și câteodată, trebuie ajutați spre scuare sau tramvaie cu bullbar-u`, când aveți ocazia. Pe greșeala lor. Niciodată nu e rea o mână nouă de vopsea la bull-bar, pe banii asigurării fraierului, să nu ruginește!

Numai bine!

Editat de mita31
All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! lllllll
Link spre comentariu

Mda, explicatie cred ca nu este, alta decat ca sunt RETARDATI.

Am si eu cateva specimene pe la munca, cand sunt cu ei in masina, imi vine sa le fac volanul guler. Acum au descoperit statia, sa vezi acolo cocalareala.

Eu zic sa nu-ti mai bati capul, tine strans in coloana si da-i inainte!

Un exemplu elocvent

http://www.trafictube.ro/offroad-centrul-bucurestiului/

@ Tipicul cocalarului de Bucuresti

Pare sa fie un Amarok. Pacat ca nu se distinge numarul .Video asta e "viral" insa multi nu au inteles nimic.

Am 7 foto (4x4) cu depasiri de refugiu pt tramvai la semafor ,si cu revenire cand nu mai vede (cocalarul) culoarea verde si-si da capul dupa avioane .Se pune verde si pleaca dupa 5 secunde ca a ramas dezorientat si nu mai stie timpii semaforului.

Link spre comentariu

Re: De ce depasiti coloana care sta la semafor sau dupa refugiul de tramvai si va bagati in fata tuturor?

explicatia este...pentru ca poate

daca politia si-ar face treaba serios, nu ar fi asa ceva...sau ar fi mult mult mai putine si tot mai putine in fiecare zi...dupa cum ii prinde pe JMecherii astia si ii arde si ii ilasa pietoni cate 3 luni.

Dar politia romana sta la cipleala, pentru ca nu ai purtat centura in localitate, pentru ca ai depasit viteza legala in localitate (drum european cu restictie de 50, 40 si chiar 30 la ora in localitati.

Deci... fac asta pentru ca pot sa o faca linistiti iar cei care trebuie sa faca dreptatea... se pisa pe noi toti

• Like 1
forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

hai dimineata pe colentina, sa vezi inclusiv microbuzele pe linia de tramvai. sau cum se face stinga la mcdonald's peste 2 linii continue.

da, daca nu-i lasi, te injura. atit ii duce capul. cu dusterul nu-s dispus sa produc zgirieturi. cu toyota este altceva. :grin:

oricum, cei mai tari sint aia care circula pe contrasens.

solutia ca sa scapam de astia este suspendarea permisului, pe loc, fara dovada, pe minim 6 luni.

Editat de air_wolf
  • Like 1

The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500

4x4MANIA is where we are !!!

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu

Ca tot s-a pomenit de microbuze....vi se pare normal sa opreasca de fiecare data cand vrea calatorul,ca acolo are el treaba si sa blocheze o banda intreaga? Ce-i prostia asta cu opriri dese? Daca tot circula pe liniile autobuzelor,macar sa opreasca in aceeasi statie,nu prin curbe,aproape de semafoare si in locurile unde ma forteaza sa le umplu frigiderul:uameni

Link spre comentariu

Ca tot s-a pomenit de microbuze....vi se pare normal sa opreasca de fiecare data cand vrea calatorul,ca acolo are el treaba si sa blocheze o banda intreaga? Ce-i prostia asta cu opriri dese? Daca tot circula pe liniile autobuzelor,macar sa opreasca in aceeasi statie,nu prin curbe,aproape de semafoare si in locurile unde ma forteaza sa le umplu frigiderul:uameni

Da Liviule, ai dreptate... partial:grin: : ei "e profesionisti" ca si soferii de taxi... ei "n-are timp de pierdut" ca tine, un amarat de "sofer de duminica". Asa ca poti sa le umpli frigiderele cat vrei tu, ei tot asa vor proceda si ii doare la bascheti:uameni

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu

Asta e un joc ce nu se va sfarsi niciodata decat prin implementarea unui sistem de amenzi nesimtit si binenteles cand Politia va incepe sa isi faca treaba.

-nu ai loc de parcare iar de aici rezulta un tetris imens care cateodata se intinde si pana pe banda 2.

-politia sta la ciupeala in loc sa fluidizeze si sa ii umple pe acesti imbecili de amenzi sau sa stranga in fiecare zi sute de permise.Un exemplu elocvent este intersectia Barbu Vacarescu-Stefan cel Mare unde in fiecare zi,desi se blocheaza intersectia in ultimul hal,se parcheaza dupa bunul plac,se depaseste coloana inca de pe la Circ, ei stau cate 2 echipaje si ii ard pe cei ce vorbesc la tel sau intorc unde nu au voie. Deci sunt partasi si ei la acesta dezordine :al

-pe langa bizonii astia de bani gata sau cei care sunt pur si simplu prea prosti sa fie posesori de permis,una din problemele majore ale Bucurestiului o reprezinta infectiile de taximetristi.Ei reprezinta o categoria aparte a acestui haos.

Parcheaza oriunde,depasesc pe unde vor,sensurile unice sunt doar de amuzament la fel si semafoarele,iar de semnalizat schimbarea directiei de mers sau de asigurat la iesirea intr-un drum cu prioritate sau intrarea in giratoriu nu mai vorbesc deoarece nu are rost.

In astia ar trebui facuta prima data curatenie deoarece a ajuns mersul cu taxiul prin Bucuresti un sport extrem.

Repet aceeasi intrebare care a fost rostita de zeci de ori pe acest forum:de ce soferul roman e linistit in trafic atunci cand iese din tara? Nu cumva frica de amenzi sau teama sa nu isi piarda permisul?

Editat de pantzerrow

Azi refuzi sa participi la viata publica.

Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai !

Link spre comentariu

Repet aceeasi intrebare care a fost rostita de zeci de ori pe acest forum:de ce soferul roman e linistit in trafic atunci cand iese din tara? Nu cumva frica de amenzi sau teama sa nu isi piarda permisul?

Si eu sunt profund dezgustat de taximetristi,care daca merg mult cu masina, se cred cel putin la fel de experimentati precum pilotii raliuri.

Revenind,eu am mers linistit afara, pentru ca toata lumea era linistita si exista o ordine si o disciplina si mai presus de toate-RESPECT-ceea ce noua,romanilor ne lipseste cu desavarsire.Nu cred ca exista posibilitatea sa poti pleca cu masina linistit si sa ajungi acasa lafel cum ai plecat.E imposibil sa nu dai de vreun manelist,sa iti strice toata ziua si sa-ti produca starea de greata prelungita:bleah

• Like 1
Link spre comentariu

Mai nou am vazut moda in Bucuresti sa depasesti coloana de la semafor....pe trotuar. Vezi intersectia Mircea Voda cu Unirii (linga ex Junior/ biblioteca nationala).....sau scuteristii merg pe trotuar, ca e mai liber si nu e sens unic...un popor cu o mare densitate de nesimiti pe km2.

Link spre comentariu

explicatia este...pentru ca poate

daca politia si-ar face treaba serios, nu ar fi asa ceva...sau ar fi mult mult mai putine si tot mai putine in fiecare zi...dupa cum ii prinde pe JMecherii astia si ii arde si ii ilasa pietoni cate 3 luni.

Dar politia romana sta la cipleala, pentru ca nu ai purtat centura in localitate, pentru ca ai depasit viteza legala in localitate (drum european cu restictie de 50, 40 si chiar 30 la ora in localitati.

Deci... fac asta pentru ca pot sa o faca linistiti iar cei care trebuie sa faca dreptatea... se pisa pe noi toti

Nu stiu exact cum e in alte zone,dar cel putin in Bihor,autoritatilor locale le-a izvorat din putul gandirii o idee fabuloasa: problema gropilor nu se mai rezolva prin asfaltare,ci prin aparatia indicatoarelor de limitare a vitezei la 30 de km/h la tot pasul.La care eventual,se mai adauga si un echipaj cu radar asezat strategic,"la loc cu verdeata,unde si ..."na,ca era sa scriu,Doamne iarta-ma!Si atunci sta organul,si cand aude ce scoti pe gura si-ti citeste mimica fetei,face ochii mari si se intreaba ce-ai cu el,de ce esti revoltat,motiveaza ca el "isi face doar meseria(datoria)"!Si unde e respectul tau de contribuabil si admiratia ta pentru acest lucru?

DN7 Oradea - Deva: ca o forma de protest,s-au plantat penselute in gropile din carosabil:

http://i1279.photobucket.com/albums/y535/nomadlogistic/dispatcher_zpsf515c6fb.jpg

Si ca sa revin mai aproape de discutia lansata de @Nike ,mi-e teama de faptul ca se tinde mai mult spre haosul oriental,http://i1279.photobucket.com/albums/y535/nomadlogistic/Haosul-din-trafic-in-Bucuresti_zps780ad809.jpg decat spre idea de trafic european.Si ca tot am adus vorba de Europa,mi-am pus de multe ori intrebarea: ce anume-i determina pe acei oameni sa fie civilizati in trafic iar raspunsul vine de la sine:legea.Pe principiul "nu te-ai nascut invatat,las' ca te invatam noi".Iar daca esti un razvratit ori un grandoman ori mitocan,n-ai decat sa platesti(sa suporti rigorile legii!:wink:).Poate nici moda camerelor de luat vederi care impanzesc marile orase nu e chiar rea,trecand peste ocultismul invocat de unii legat de acest "big brother"http://i1279.photobucket.com/albums/y535/nomadlogistic/Celebrity_big_brother_2011_eye_zpsd75f1be6.jpg,care-ti violeaza intimitatea.L-ai filmat(tu,ca autoritate),trimite-i amenda acasa... si sa vedem daca o mai comite si a doua oara.Acum,daca se merge pana la propunerea de a-ti confisca bunul,cum vad ca se propune mai nou ... aici se naste o alta discutie,cu trimitere la principiul dreptului la proprietate...

Editat de nomad
Life's Too Short To Drive Boring Cars
Link spre comentariu

Nu. Ideea cu confiscarea bunului e o tâmpenie. Au vrut să ”copy-paste“ legea din alte țări, cel puțin prim-ministrul care cred că este ambidextru - cu stânga copy, cu dreapta paste și viceversa. Există multă prostie in România, am văzut și pe la tv cum, intervievați în trafic conducători auto - în legătura cu speța în discuție - respectivii nu făceau diferența între contravenție și infracțiune. La fel, cred că multă lume nu face această diferență. Știu că în Italia, spre exemplu dacă te duci la furat cu mașina și ești prins, eventual ulterior, cu bunurile în mașina, te-ai lins pe bot de ea. Definitiv!

Cunosc un cetățean român care mai mergea și cumpăra de pe-acolo diverse, jante, anvelope, scootere și le aducea aici, pentru a le valorifica. O dată, la un control vamal, i-au găsit un scooter fără acte - omul îl cumpărase de la o persoană fizică - cu contract de mână. Mare greșeală. S-au făcut pe loc niște verificări, au zis că figurează ca furat și i-au confiscat mașina, un Mercedes Vito aproape nou, plus toată marfa din mașina. A mai dat și o căciulă de bani la avocat să scape el de acuzații și să iasă repede din arest și a venit acasă cu autocarul. Deși a încercat câțiva ani, mașina nu a mai putut fi recuperată. Mi se pare un abuz, complicat de faptul că avocații acolo chiar te usucă de bani și legea e făcută în așa fel încât să descurajeze infracțiunile de acest gen. În plus nu era cetățean italian, ci român, deci din start a fost considerat hoț.

Nu sunt de acord să îti confiște mașina pentru o cotravenție la legea circulației care e ș-așa, destul de ambiguă și prost gândită, pe alocuri în România. Amenda e suficientă, da` aplicată corect, în mod egal și la dulăi și la cătei. Și fără statul echpajelor de la rutieră la pândă, să te ardă prin viclenie, sau să atragă spagă, prin atitudine (știți voi la ce mă refer). Și să se facă și infrastructură, că așa, nu se poate compara circulația rutieră din Romania cu cea din țările civilizate. Când mergem dincolo, putem merge cu viteză legală, constant, sute sau mii de km și în câteva ore traversăm țări întregi, aici să străbați țara de la est la vest e o adevărată aventură, nervi, riscuri, pentru că toți sunt nervoși din cauza stării drumurilor, toți se grăbesc (justificat uneori) - nimănui nu-i convine să facă 2 zile pe drum ...cum era pe vremurile cu trăsuri trase de cai.

Pot înțelege treaba cu confiscarea în cazul infracțiunilor de orice fel. Dar, fără abuzuri, dacă s-ar putea.

În concluzie premieru` a luat-o razna, când spune că el e de acord cu o lege care ar încălca dreptul la proprietate - ”să le confiscăm mașinile pentru viteză“ - se referea la cei care merg cu 250 km/h în localitate. Ba mai bine să le ia permisele, să le anuleze, să le facă rate pe viață la amenzi, se pot găsi soluții prin care ”derapajele“ se pot corecta.

Numai bine!

Editat de mita31
All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! lllllll
Link spre comentariu

.........

Adica pentru ca stie ca acolo LEGEA SE APLICA....simplu si eficient !

Link spre comentariu

poate sa confiste masina, poate fi amenda de 100 ori mai mare (desi si acum sunt cam mari, dupa parerea mea)....DACA NU SE APLICA LEGEA DECAT LA FRAIERI.... ei, pai atunci degeaba schimba legea.

Consider ca viata mea si a altora e de cacat (pe romaneste spus), pentru ca institutia militiei nu isi face treaba decat de ochii sefilor si DOAR pe seama cetatenilor cinstiti, uitandu-se in alta parte oridecate ori apare un cretin cu statut de contravenient (si/sau infractor) profesionist, care isi bate joc zilnic de toate regulile si "fraierii" care le respecta .

De aici apare problema si tot aici e singura rezolvare...numai ca nu e asa usor, militia e un fel de mare mare mafie, in care ministrul se schimba des si e pus de grupuri de interese, iar sefii de IJP uri sunt tot acolo de zeci de ani, in fruntea inconpetentei, indiferentei si ineficientei... pentru cetateni, dar sunt sigur ca se achita cu brio de alte "indatoriri" pentru cei care ii sprijina si mentin pe post.

Editat de soimu`
forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

Din ciclul bizonisticus uitucus ...

Una nevasta plecat la cumparaturi cu masina ...lasat masina in parcare ...apare el, boemul bizon ...lasa loganu scos din viteze ...acesta o ia la vale si se opreste in una bucata aripa audi a4 s-line ...

Am incercat sa ma inteleg amiabil cu dansul si dupa ce s-a scuzat ca a uitat sa traga frana de mana si sa o bage in vreo viteza... mi-a oferit ... 50 de lei ...motivand ca cei 300 de lei care i s-au cerut ptr vopsitorie (toata aripa e de vopsit)... sunt foarte multi bani ...:ha1

De cazul lui se ocupa militia ...ia amenda 250 de lei ...si eu o sa caut un service foarte "accesibil" sa-mi repar masina (reprezentanta) Voi plati eu ...dupa care la trebunal cu dansul ...

Nu e vorba de bani ...atitudinea lasa insa de dorit ...si cum nici o fapta buna n-ar putea ramane nepedepsita ...mi-a venit o idee:

Parcheaza curent in acea parcare ptr ca bizonul are ceva business in zona ...

Ma uit acum la acaretul meu ...placa de troliu de 8 ...flapsurile de 5 ...cam sus bara ce-i drept ...s-ar lasa si cu ceva geamuri sparte ...dar e vara si ploua rar :ha1...si sincer nici nu-mi place cum a iesit bara dupa vopsit...deci daca tot e pe uitate ...sa trec intr-o zi in care ma voi scula cu fata la cearceaf razant cu masina lui si sa uit piciorul pe acceleratie? Cum sa procedez?:beat :hl

Link spre comentariu

Din ciclul bizonisticus uitucus ...

Una nevasta plecat la cumparaturi cu masina ...lasat masina in parcare ...apare el, boemul bizon ...lasa loganu scos din viteze ...acesta o ia la vale si se opreste in una bucata aripa audi a4 s-line ...

Am incercat sa ma inteleg amiabil cu dansul si dupa ce s-a scuzat ca a uitat sa traga frana de mana si sa o bage in vreo viteza... mi-a oferit ... 50 de lei ...motivand ca cei 300 de lei care i s-au cerut ptr vopsitorie (toata aripa e de vopsit)... sunt foarte multi bani ...:ha1

De cazul lui se ocupa militia ...ia amenda 250 de lei ...si eu o sa caut un service foarte "accesibil" sa-mi repar masina (reprezentanta) Voi plati eu ...dupa care la trebunal cu dansul ...

Nu e vorba de bani ...atitudinea lasa insa de dorit ...si cum nici o fapta buna n-ar putea ramane nepedepsita ...mi-a venit o idee:

Parcheaza curent in acea parcare ptr ca bizonul are ceva business in zona ...

Ma uit acum la acaretul meu ...placa de troliu de 8 ...flapsurile de 5 ...cam sus bara ce-i drept ...s-ar lasa si cu ceva geamuri sparte ...dar e vara si ploua rar :ha1...si sincer nici nu-mi place cum a iesit bara dupa vopsit...deci daca tot e pe uitate ...sa trec intr-o zi in care ma voi scula cu fata la cearceaf razant cu masina lui si sa uit piciorul pe acceleratie? Cum sa procedez?:beat :hl

Nu ti-a dat copie dupa asigurare? De ce trebuie sa platesti tu reparatia?Daca ajungi la judecata,cred ca o sa vinzi masina pana vei castiga procesul.:grin:

Link spre comentariu

Raspuns la intrebare:Niste frustrati grabiti din nastere multi conduc masini de firma, taxiuri sau cazane.In ultima perioada am ramas surprins sa vad ca posesori de straineze smechere merg frumos si respecta regulile.Poate este scump casco sau serviceul(nu toti dar am vazut destui).

Faza cu bagatul am patit-o sambata intre Eroii Revolutiei si Brancoveanu cand un baiatel cu un Ford Tranzit a vrut neaparat sa reintre in coloana venind pe linia de tramvai.Dupa ce l-am tinut un pic am zis ca nu este bine s a ma pun cu prostul si l-am lasat sa intre.A intrat si in 5 secunde a iesit iar pe sina a depasit cateva masina iar in dreptul refugiului a luat iar fata colanei ajungand pe a doua banda al patrulea la semafor.Eu mi-am vazut de treaba si am ajuns al doilea la semafor pe prima banda pentru ca se eliberase multi facand dreapta spre Brancoveanu.Am oprit langa el si l-am intrebat de ce face asa si ce a rezolvat ca tot la semafor este.

Se facea ca ploua si se uita rusinat pe geam.Nu m-am putut abtine si recunosc ca l-am injurat.Bineinteles ca banda pe care era asezat facea stanga sa intre spre parc si baiatul a mai prins un semafor pentru ca a venit mult in urma mea.

Deci a facut cateva scheme aiurea si periculoase pentru nimic.Si daca as fi fost cu Feroza recunosc ca ma urcam pe el cu toate ca si fierataniile noastre beneficieaza de aceleasi preturi la service si manopera ca orice alta masina.

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

Link spre comentariu

Ca se fac magariile astea (cu depasit coloana, cu bagat fortat la loc in coloana, mers pe sens interzis, etc.) nu e ceva nou... DAR ce ma deranjeaza cel mai tare este atitudinea lor, a celor care o comit: daca le atragi atentia, sau ii admonestezi, sau nu le faci loc, tot ei sar cu injuraturi, si mai sa te ia si la bataie ca de ce nu te dai la o parte :(

de ce oare li se pare ca au dreptul sa nesocoteasca orice? de ce oare li se pare normal sa se poarte fara cel mai mic respect fata de ceilalti?... :(

Link spre comentariu

Eu trec in fiecare zi prin intersectia de la Sura Mare,dimineata cand vin dinspre Progresu se formeaza o coada cu cel putin o statie de tramvai inainte,care ajungi sa o termini in 5 minute daca nu ar fi cei care o iau pe linia de tramvai pe urma prin statie si la urma se duc in fata langa primul semafor,astfel masinile din coada trec doar cateva pt ca deja sunt in fata cei care au trecut pe linia de tramvai,la fel este si pe sensul celalalt dinspre Cutitul de Argint,mai acum cativa ani pt o perioada scurta de timp statea politia in intersectie si ai amenda pe cei ce treceau pe linai de tramvai,dar cum o minune tine 3 zile dupa scurt timp pe politisti nu ia mai interesat chiar daca sunt in fiecare zi in intersectie pt a dirija circulatia,nu ai mai intereseaza,eu de cateva ori am trecut pe langa ei strigandule ca noi nu suntem mai prosti de stam in coada in timp ce toti cacati trec in fata pe linai de tramvai,am crezut ca atragandule ate3ntia de cateva ori vor lua masuri,dar m-am inselat,nu vor sa isi bata capul,capul trebuie sa ni-=l batem noi cu toti retardatii.

Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP
Link spre comentariu

Fratilor nu castigam nimic din figurile de semafor !Probabil 2-3 minute .In Turcia (Istanbul) am apreciat ca in momentul in care se pune VERDE la semafor ,se aud 100 de ti-ti-uri si toata coloana pleaca instantaneu.In Bucuresti,se pune verde si daca esti a 15-a masina prinzi din nou rosu.

Ce sa facem ??

Unde este atentia din trafic ?

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare