hdragos Postat Mai 20, 2013 Partajează Postat Mai 20, 2013 Re: De ce depasiti coloana care sta la semafor sau dupa refugiul de tramvai si va bagati in fata tuturor? Orice demers care se face inpotriva porcilor din politica nu va avea nic-un efect dac nu va fi luat in masa. Da eu sustin ca neplata taxelor are efect dar sa fie un demers sutinit de cat mai mult lume,vreau sa vad ce fac astia dupa cateva luni de neplatit taxele,de unde mai fura,de unde mai platesc contractele baietilor dastepti. Referitor la nesimtiti din trafic am si eu ca voi toti portia zilnica de nervi,dar intr-o buna zi am trecut acea limita si am mers mai departe. Eram in intersectie la Eroii Revolutiei si ma indreptam spre Giurgiului,din dreapta dinspre str.Pieptanari venea o Dacia 1300 destul de tare dar am crezut ca vazandu-ma ca vin si ca nici o lege a fizici ne le permitea sa intre vor oprii,eu nu am mai accelerat dar imi continuam drumul atent la acea Dacie,cand ei nici chip sa se opreasca,atunci eu am apasat frana la fund,ei au trecut milimetric eu fiind acela care am evitat un accident destul de urat,nu au schitat nimic si au continuat ca si cum nimic nu sa intamplat,unul di ghinioanele lui a fost ca a intrat tot pe sos.Giurgiului,eu i-am ajuns din urma la trecerea de pietoni de la statia de tramvai unde cand m-am apropiat de ei sa le bat obrazul atunci a tras dreapta de volan sa intre in mine sau sa ma faca sa raman in urma,am reusit totusi sa ajung in dreptul lor si iam facut semn ca nu are minte si ie nesimtit,el radea si tragea in continuare de volan sa intre in mine sau sa raman in urma lui. In acel moment satana a pus stapinire pe mine,m-am luat dupa ei si cand au vazut(erau 3 in masina) ca e groasa a inceput sa o ia pe unde poate numai sa scape,mie in acelasi timp imi cresteau coarnele lui Nosferatu si la cur ma jena coada care imi crestea,au luat-o pe contrasens,la stanga la dreapta,prin parcari,dracu dupa ei,pina cand pe una din stradute in spatele Pietei Progresu un taxi bloca strada,au trebuit sa se opreasca ca nu aveau pe unde trece,in momentul cand am coborat din masina au inchis toti usile si zbierau la mine cat ai tine gura ca sunt nebun si ca nu vreau sa ai las in pace,eu cu calm m-am dus la geamul soferului si iam spus"bai dobitocule eu vin de la munca si am 2 copii care ma asteapta acasa,dece tu vrei sa ajung la spital sau in pamant?Sper ca aceasta lectie sa iti fie invatatura de minte si sa te gandesti ca alti au mai mult de riscat dacit o tabla indoita". Am smuls stergatorul de la parbrizul daciei si am inceput sa il fac zob,dupa care farurile si pe urma luneta,m-am suit in masina si am plecat,fiind mult mai linistit,pe tot parcursul drumului pina acasa transformarea in sens contrar din drac in persoana civilizata se incheiase,am intrat in casa unde mi-am strans baieti in brate si mi-am sarutat sotia asa cum fac in fiecare sfanta zi. Nu pot zice ca sunt mandru de isprava dar cateodata trebuie,altfel nu se poate. Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Mai 20, 2013 Partajează Postat Mai 20, 2013 (editat) Re: De ce depasiti coloana care sta la semafor sau dupa refugiul de tramvai si va bagati in fata tuturor? deaia a fost inventata bara ARB :) nu e reclama ci doar un mod de a spune ca uneori o bar ametalica masiva la cate un nesimtit de genul face mult :) si la mine se bagau multi si uneori ii lasam alteori nu in functie de starea de spirit dar pe unul tot asa la un semafor l-am prins din urma si i-am spus ca daca pe el nu il intereseaza de altii nici pe altii nu il intereseaza de el iar daca el tine la fierul lui un Sclasse pe mine ma cam doare in basca de al meu Niva :) si cum rca am si e valabil nu am nici o jena sa ii ascut vopseaua. dupa care a depasit coloana si sa facut nevazut iarasi nu merita parerea mea sa te pui la mintea idiotului dar uneori sa ii iei putin vopseaua de pe coaja e foarte fain sa vezi cum se cuteaza tabla ca la conserva cand agati usor toata laterala cu un colt de bara sau cu rolele de troliu:) :) Editat Mai 20, 2013 de KAROLOKW Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kibitz Postat Mai 20, 2013 Partajează Postat Mai 20, 2013 Re: De ce depasiti coloana care sta la semafor sau dupa refugiul de tramvai si va bagati in fata tuturor? Salut, Intrebare: eu, daca am bara metalica (monetan nu am, dar presupunem) si in lovesc pe unu' astfel incat sa fie din vina lui (sau, mai bine, il las pe el sa intre in bara mea). Cum e cu asigurarea? Ca asiguratorii, te intreaba si de fes, numa'-numa' n-or trebui sa-ti dea banii. Am inteles ca daca unu' intra in tine si te loveste in bara din spate (deci, clar vina lui @ nerespectarea distantei de siguranta) si, tu, ai anvelope cu alta marime decat cea trecuta in cartea masinii, asiguratorul se poate lega de asta. De bara metalica - nu mai zic... Sorin P.S. prin Sibiu, sunt putin mai linistiti soferii, dar nu cu mult... aka v1tara aka Sorin (__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v [__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Mai 20, 2013 Partajează Postat Mai 20, 2013 Re: De ce depasiti coloana care sta la semafor sau dupa refugiul de tramvai si va bagati in fata tuturor? Salut, Intrebare: eu, daca am bara metalica (monetan nu am, dar presupunem) si in lovesc pe unu' astfel incat sa fie din vina lui (sau, mai bine, il las pe el sa intre in bara mea). Cum e cu asigurarea? Ca asiguratorii, te intreaba si de fes, numa'-numa' n-or trebui sa-ti dea banii. Am inteles ca daca unu' intra in tine si te loveste in bara din spate (deci, clar vina lui @ nerespectarea distantei de siguranta) si, tu, ai anvelope cu alta marime decat cea trecuta in cartea masinii, asiguratorul se poate lega de asta. De bara metalica - nu mai zic... Sorin P.S. prin Sibiu, sunt putin mai linistiti soferii, dar nu cu mult... pai stiu ca barele ARB sunt omologate daca ma pot exprima asa.adica sunt acceptate de catre fabricand ca piesa OM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Mai 20, 2013 Partajează Postat Mai 20, 2013 Re: De ce depasiti coloana care sta la semafor sau dupa refugiul de tramvai si va bagati in fata tuturor? pai stiu ca barele ARB sunt omologate daca ma pot exprima asa.adica sunt acceptate de catre fabricand ca piesa OM Din ce stiu eu, nu-s omologate de RAR. Au doar TUV. De fapt, nu-s nici legale, nici ilegale (situatie tipica in Romania), dar pot fi un bun motiv sa-ti frece ridichea un asigurator, un militian, un procuror, etc... Mai stiu ca se mai fac omologari individuale la RAR, cu bara, chiar custom-made. Dar tot asa, in caz de belea, poate fi incurcata rau situatia. Revenind on-topic, chiar daca si eu am tendinta uneori sa ma urc peste nesimtitii din trafic, totusi nu sunt de acord cu asta pt ca ar conduce la anarhie. Si ar fi tocmai un bun motiv ca sa mai vina vreun m|_|ist de psiholog sa ne dovedeasca ca noi soferii in general suntem de vina pt accidente si nu sistemul de c@c@t, si sa ne mai faca de niste bani la buzunar, dar fara nici un efect asupra traficului. Cand ar fi mai eficient si mai ieftin sa anuleze jumatate din permisele din Romania, care oricum sunt date degeaba, si sa regandeasca programa scolilor de soferi si cu examene pe bune. As introduce si chestia care e la americani, cu dreptul de a conduce in primul an doar insotit de cineva cu permis valabil. 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Mai 20, 2013 Partajează Postat Mai 20, 2013 Re: De ce depasiti coloana care sta la semafor sau dupa refugiul de tramvai si va bagati in fata tuturor? Asiguratorii nu sunt altceva decat niste jigodii ordinare adaptati la un sistem bolnav. Nu are rost sa vorbim de intarzierea platilor catre service,mofturi la fiecare constatare sau magariile cu piese second/no name ca pierdem timp inutil. Legat de "jmecheria" in trafic si bara metalica...rezolvarea e simpla,parerea mea. Camera pe masina,lovitura in puncte sensibile in masina fraierului (motor,sasiu,directie etc) si dupa ce va pierde cateva saptamani/luni sa isi repare masina sau sa isi recupereze banii se va gandi de 3 ori inainte sa depaseasca o coloana la semafor. Ps:Imi pare nespus de rau ca INCA nu am bara metalica sa fac un demo dupa care sa ii transmit taranului cocalar un sincer :sr Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Mai 20, 2013 Partajează Postat Mai 20, 2013 Re: De ce depasiti coloana care sta la semafor sau dupa refugiul de tramvai si va bagati in fata tuturor? As introduce si chestia care e la americani, cu dreptul de a conduce in primul an doar insotit de cineva cu permis valabil. La americani daca nu esti major si faci scoala de soferi, la liceu sau in privat, ti se da un permis temporar si trebuie sa fii insotit de "cineva". Examenul consta in proba teoretica chestionar , in majoritatea statelor cu 26 de intrebari, in California 100, proba practica(parcare laterala, inrare in trafic din parcare, accent pe semnalizare, folosirea oglinzilor retrovizoare si alte maruntisuri), iar proba cea mai dura, in vizionarea unor filmulete facute de un muist psiholog. Cu insotitor un an dupa ce iei permis, cine stie la ce americani o fi, dar la ei politia e politie si-si face datoria. Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Mai 20, 2013 Partajează Postat Mai 20, 2013 Re: De ce depasiti coloana care sta la semafor sau dupa refugiul de tramvai si va bagati in fata tuturor? Asta va fi de viitor, http://jurnalul.ro/stiri/observator/bataie-ca-n-filme-in-traficul-bucurestean-razboi-total-intre-un-biciclist-si-un-taximetrist-video-643394.html Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nikepatrol Postat Mai 20, 2013 Autor Partajează Postat Mai 20, 2013 (editat) Re: De ce depasiti coloana care sta la semafor sau dupa refugiul de tramvai si va bagati in fata tuturor? Mai devreme am vazut urmarirea lui Jiji Becali in direct de la Casa Popoului pana in Pipera.Au fost incalcate toate regulile de circulatie de catre Masina lui Jiji si de 4 televiziuni flamande.Podul din Pipera /depasire coloana /linie dubla,in giratoriul din Pipera (la OMV) au intrat ca la englezi prin STANGA,la toate trecerile de pietoni au mers pe contrasens.. Unde traim ?? Editat Mai 20, 2013 de nike&patrol "Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Mai 20, 2013 Partajează Postat Mai 20, 2013 Re: De ce depasiti coloana care sta la semafor sau dupa refugiul de tramvai si va bagati in fata tuturor? Mai devreme am vazut urmarirea lui Jiji Becali in direct de la Casa Popoului pana in Pipera.Au fost incalcate toate regulile de circulatie de catre Masina lui Jiji si de 4 televiziuni flamande.Podul din Pipera /depasire coloana /linie dubla' date='in giratoriul din Pipera (la OMV) au intrat ca la englezi prin [u']STANGA[/u],la toate trecerile de pietoni au mers pe contrasens.. Unde traim ?? :br:tk:g Oricare roman de rand ar fi ramas fara permis imediat.Din pacate traim in tara in care anumite numere de inmatriculare sau masini NU POT FI ATINSE de bratul ciung al legii. Sunt curios daca acel CACAT numit Mihai Stoica va ramane fara permis asa cum ar fi normal, sau acei reporteri imbecili care in goana lor dupa o stire de cacat ,si-au batut joc de codul rutier vor plati cumva . Stii ce e mai grav? TOTI (infectiile din Mercedes) si reporterii (niste infectii mai mici), au trecut pe contrasens pe langa un MCV de parca era o bicicleta.... Unde esti tu Tepes DOAMNE !!! Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Mai 20, 2013 Partajează Postat Mai 20, 2013 Re: De ce depasiti coloana care sta la semafor sau dupa refugiul de tramvai si va bagati in fata tuturor? La americani daca nu esti major si faci scoala de soferi, la liceu sau in privat, ti se da un permis temporar si trebuie sa fii insotit de "cineva". .......... Cu insotitor un an dupa ce iei permis, cine stie la ce americani o fi, dar la ei politia e politie si-si face datoria. La treaba asta faceam si eu referire, acum ca o fi 1 an sau mai mult sau mai putin, ca permisul e "temporar" sau "permanent" nu conteaza, importanta este ideea. Incepatorul daca merge insotit are mai putine "sanse" sa faca un accident decat daca e singur, si in plus exista si interesul major al celui care pune masina "la bataie" ca sa nu se produca accidente. In schimb, in sistemul nostru, scoala de soferi se face pe fuga, de multe ori nici macar nu se face, se trimit doar banii si se primeste permisul, cand e suspendat se ia inapoi rapid, pe bani, in multe cazuri, sunt foarte multi analfabeti care nu stiu sa citeasca si sa scrie si detin permise si circula pe drumurile publice (am fost lovit in urma cu multi ani de un asemeena specimen), samd... Cat despre psihologul ala, te asigur ca e un mare sugaci, dar nu vreau sa murdaresc topicul asta cu el, cand voi avea timp voi demonstra asta pe topicul dedicat. De obicei nu folosesc cuvinte de genul asta, dar "reputatul psiholog" e un mare mizerabil si cei care l-au invitat aici si au orchestrat toata smecheria aia sunt niste gunoaie si mai mari. :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mita31 Postat Mai 20, 2013 Partajează Postat Mai 20, 2013 Re: De ce depasiti coloana care sta la semafor sau dupa refugiul de tramvai si va bagati in fata tuturor? La fel cum, un mare gunoi e și cel despre care se discuta anterior, George Becali. Acest infractor, trebuia să fie la pârnaie de mult. La fel și mulți, mulți alții. Din păcate, se prea poate ca și asta să fie doar praf în ochi, cum se obișnuiește de mult timp în România. GUIE MIGI!:ha: All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Mai 20, 2013 Partajează Postat Mai 20, 2013 Re: De ce depasiti coloana care sta la semafor sau dupa refugiul de tramvai si va bagati in fata tuturor? Am si eu o intrebare: imi spune si mie cine e acest George, Gigi sau Jiji Becali de i se acorda atata atentie? consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Mai 20, 2013 Partajează Postat Mai 20, 2013 Re: De ce depasiti coloana care sta la semafor sau dupa refugiul de tramvai si va bagati in fata tuturor? Sunt curios daca acel CACAT numit Mihai Stoica va ramane fara permis asa cum ar fi normal, Cat de curand, s-ar putea sa nu mai aiba ce face cu el . Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nomad Postat Mai 20, 2013 Partajează Postat Mai 20, 2013 Re: De ce depasiti coloana care sta la semafor sau dupa refugiul de tramvai si va bagati in fata tuturor? Cat de curand, s-ar putea sa nu mai aiba ce face cu el . Stai,ca azi s-a casat decizia si s-a trimis spre rejudecare,daca te referi la proces ... asta dupa 57 de termene,parca ... 1 Life's Too Short To Drive Boring Cars Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Mai 23, 2013 Partajează Postat Mai 23, 2013 Re: De ce depasiti coloana care sta la semafor sau dupa refugiul de tramvai si va bagati in fata tuturor? Da, merge un studiu de caz despre respectarea legii si impasibilitatea politiei. Apropos, nu am auzit nimic pe tv despre subiect. Folosind imaginile postate pe paginile de net ale fiecarei emisiuni, grosul incalcarilor incepe la ora reala 19.22 , pe inregistrarile postate se poate vedea ceasul sau timpul efectiv pe player RTV pe la min 37.10 pe inregistrare http://www.rtv.net/emisiune/romania-in-60-de-minute_654.html Antena3 la min 37.09 pe inregistrare http://www.antena3.ro/inregistrari/la-ordinea-zilei-cu-dana-grecu-si-radu-tudor-42-20-05-2013.html Realitatea TV , min 52 pe rec. http://www.realitatea.net/emisiuni/deschidelumea.html#emisiune20Mai2013-1830 B1, de la ora 19.22 pe ceas/ 52.24 pe inregistrare incepe grosul http://inregistrari.b1.ro/view-20_May-2013-aktualitatea_b1-84.html ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mita31 Postat Mai 23, 2013 Partajează Postat Mai 23, 2013 Re: De ce depasiti coloana care sta la semafor sau dupa refugiul de tramvai si va bagati in fata tuturor? @aztec :br :g Rușine să vă fie, rușine Poliția Circulației București și Ilfov. Dacă sunteți niște sclavi și nici acum, după inregistrările video nu le luați permisele lu` M. M. Stoica și săracilor de la Realitatea TV (care dacă nu erau așa săraci aveau și ei un elicopter să filmeze de sus), că și-așa erau cât pe-aci să dea în S-Class-u' lu`Becali, la faza cu retardatul ala cu Loganu` roșu care mergea pe lângă contrasens:uameni. Nu mai am cuvinte, nu am văzut în direct, nu m-a interesat, dar acum când am vizionat o parte din drumul spre "reședința din Pipera" a "latifundiarului" ... :uameni, am crezut că nu e adevărat ce văd. Și la fix pentru discuția noastră de aici: "De ce depășești coloana ..." - răspunsul e simplu - "Pentru că sunt cioban, ghiolban, mârlan etc." GUIE MIGI! All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mihail Postat Iunie 3, 2013 Partajează Postat Iunie 3, 2013 Re: De ce depasiti coloana care sta la semafor sau dupa refugiul de tramvai si va bagati in fata tuturor? Raspuns pentru intrebarea din topic: "Pentru ca am un domn in masina cu mana taiata de o drujba." "Pentru ca am un copil in masina care a cazut cu bicileta si lesina din 3 in trei minute si ambulanta face mai mult decat as duce eu singur copilul de la Otopeni la Spitalul Grigore Alexandrescu". "Pentru ca vecinul de la 3 a uitat apa deschisa si casa scarii, podeaua din apartament curenteaza chiar daca nevasta a coborat toate sigurantele. Plus ca se pare ca a inceput sa miroasa a ars". "Pentru ca am in masina pe soacra care a fost muscata de limba de o viespe. I s-a umflat limba in asa hal incat nu mai poate respira. E vanata saraca. Am nevoie de o farmacie sau de un spital...sau o ambulanta pe care am asteptat-o deja 66 de minute". Ce credeti? Poate asa devenim mai intelegatori. From all the things I've lost, I miss my mind the most [Mark Twain] Land Rover - Discovery 2 (Largareta) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Iunie 3, 2013 Partajează Postat Iunie 3, 2013 Re: De ce depasiti coloana care sta la semafor sau dupa refugiul de tramvai si va bagati in fata tuturor? Raspuns pentru intrebarea din topic: "Pentru ca am un domn in masina cu mana taiata de o drujba." "Pentru ca am un copil in masina care a cazut cu bicileta si lesina din 3 in trei minute si ambulanta face mai mult decat as duce eu singur copilul de la Otopeni la Spitalul Grigore Alexandrescu". "Pentru ca vecinul de la 3 a uitat apa deschisa si casa scarii, podeaua din apartament curenteaza chiar daca nevasta a coborat toate sigurantele. Plus ca se pare ca a inceput sa miroasa a ars". "Pentru ca am in masina pe soacra care a fost muscata de limba de o viespe. I s-a umflat limba in asa hal incat nu mai poate respira. E vanata saraca. Am nevoie de o farmacie sau de un spital...sau o ambulanta pe care am asteptat-o deja 66 de minute". Ce credeti? Poate asa devenim mai intelegatori. Mihail, tot respectul: exista si situatii din acestea! Si marea majoritate a celor de aici le intelegem (foarte probabil ca am si fost unii dintre noi in situatii din acestea... sau altele care ar justifica urgenta). Dar... exista un "dar": ce te faci cand intrebarea este adresata unuia care e singur in masina... si nu are nici o urgenta reala?!? (singura lor motivatie poate fi:"de ce sa stau eu dupa tartanii astia, ca doar am masina de masina"):wink: It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Iunie 3, 2013 Partajează Postat Iunie 3, 2013 (editat) Re: De ce depasiti coloana care sta la semafor sau dupa refugiul de tramvai si va bagati in fata tuturor? Cred ca cel ce a deschis topicul ,nu s-a gandit la situatiile de urgenta ce pot aparea oricand .Speram sa nu, insa viata e condimentata cu diferite probleme,unele chiar si de natura celor expuse mai sus. Intrebarea este adresata acelor animale ordinare ,care din lipsa de respect si educatie se cred zei prin trafic. Nu am nimic cu ei ,in afara faptului ca nu ii suport pt ceea ce fac, insa in Bucuresti e de ajuns sa se bage un taximetrist sau unul care are o masina "de jdemii de euro" si atunci alti prosti il copiaza pe ideea ,da ce ma eu sunt mai prost. Si de aici pana la nervi,claxoane,batai,intersectii blocate,accidente si lista poate continua la nesfarsit, e doar un mic pas. Editat Iunie 3, 2013 de pantzerrow Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Iunie 3, 2013 Partajează Postat Iunie 3, 2013 Re: De ce depasiti coloana care sta la semafor sau dupa refugiul de tramvai si va bagati in fata tuturor? :br:tk:g Sunt curios daca acel CACAT numit Mihai Stoica va ramane fara permis asa cum ar fi normal, Pan'la urma a ramas fara permis, dar din alt motiv http://www.google.ro/url?sa=t&rct=j&q=mm%20a%20ramas%20fara%20permis&source=web&cd=3&cad=rja&sqi=2&ved=0CEMQFjAC&url=http%3A%2F%2Fwww.b1.ro%2Fstiri%2Fsport%2Fmihai-stoica-a-ramas-fara-permis-de-conducere-pentru-o-luna-pentru-ca-nu-a-oprit-la-semnalul-unui-poli-ist-57719.html&ei=6r2sUYqTOo70sgbmioHwDw&usg=AFQjCNFZNqn518wUeXwqqS_r989fqT4x2g Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nikepatrol Postat Iunie 3, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 3, 2013 Re: De ce depasiti coloana care sta la semafor sau dupa refugiul de tramvai si va bagati in fata tuturor? Cand ai urgenta nu te opreste nimic. Nu opresti dupa refugiu in fata tuturor trecand de semafor/refugiu tramvai si nu mai vezi culorile semaforului. Cand te ia cacarea nu ai incotro,cauti un loc de cufureala. Cocalarii se pisa pe aia de respecta pe ceilalti. Vad zilnic aceste specii in Bucuresti. Scarba totala. "Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kibitz Postat Iunie 4, 2013 Partajează Postat Iunie 4, 2013 Re: De ce depasiti coloana care sta la semafor sau dupa refugiul de tramvai si va bagati in fata tuturor? Poate ajuta: http://looktv.ro/tonik-show/video/tonik-show-gps-ul-crestinului :grin: 1 aka v1tara aka Sorin (__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v [__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Iunie 4, 2013 Partajează Postat Iunie 4, 2013 Re: De ce depasiti coloana care sta la semafor sau dupa refugiul de tramvai si va bagati in fata tuturor? Mihail, tot respectul: exista si situatii din acestea! Si marea majoritate a celor de aici le intelegem (foarte probabil ca am si fost unii dintre noi in situatii din acestea... sau altele care ar justifica urgenta). Dar... exista un "dar": ce te faci cand intrebarea este adresata unuia care e singur in masina... si nu are nici o urgenta reala?!? (singura lor motivatie poate fi:"de ce sa stau eu dupa tartanii astia, ca doar am masina de masina"):wink: SalutareTeddy eu sunt unul dintre marlanii care au meers pe contrasens pe rosu pe interzis peste tot pe unde era necesar pentru a ajunge la nevasta care insarcinata fiind in luna a 4 cu primul copil a fost lovita de masina pe trecerea de pietoni si da eram singur in masina nu sunt si nu ma consider astfel sunt unul dintre eia care stau ca fraierul si fac 3-4 semafoare pe vacarescu la bila sau care stau 5-6 semafoare pentru a face stanga de pe eliade pe floreasca ca nesimtitii vin pe banda 1 si se baga in fata... repet sunt situatii si cum si tu spuneai chiar daca esti cu soacra copilul nevasta sau oricine altcineva in masina sau doar singur si te indrepti catre urgenta pe care o ai si aici ma refer la urgenta nu ca te grabesti si trebuie sa ajungi urgent la mol ca inchide. cinstit si corect a fi ca politia daca se intampla asa ceva si daca intradevar e o situatie de urgenta reala sa te ajute sa ajungi sa rezolvi ce ai de rezolvat iar apoi sa te amendeze pentru incalcarile aferente sau cel mult daca sa spunem ca tot suntem romani sa te ierte ca si el e om si intelege cand e o problema,dar in schimb pe marlanul,cocalarul...etc care doar face asta ca e smecher si ca e tare si are spate sa il lase fara permis si cu o amenda sanatoasa...eu asa vad lucrurile. personal in strainatate si aici spun elvetia si austria am avut escorta de politie care ma dus pana unde am avut nevoie fara nici o problema si chiar mi-au multumit ca am apelat la ei intai inainte sa fac vreo prostie si in austria aia mi-au desenat harta si au dat pe statie sa ii anunte pe ceilalti ca vin si sa nu imi faca nimic plus sa opreasca circulatia pana trec..."unii e mai oameni ":):):) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iunie 4, 2013 Partajează Postat Iunie 4, 2013 Re: De ce depasiti coloana care sta la semafor sau dupa refugiul de tramvai si va bagati in fata tuturor? Caz intamplat azi: Veneam cu duba pe Calea Victoriei si la al doilea semafor am facut dreapta, nu stiu cum se numeste strada ...dar e cu sens unic. In capat strada are forma de L si bineinteles masini parcate si pe stanga si pe dreapta ca in Romania. De intrat sa zicem ca a fost usor ...dar in capat un ditai bizonu ...parcat fix pe curba astfel incat urmatoarea curba la dreapta ...era imposibil de luat. Din fata de pe contrasens pe interzis ...veneau cu mainile pe geam ...doi ciumpalaci ...care se uitau intrebatori la mine ... si se vedea pe fata lor ...urmatoarea expresie: "ce naibii cauti si tu paici?" Pe partea stanga a drumului ...intrarea intr-o institutie ...cu bariere ...Am oprit calm motorul ...in curba, m-am dat jos si mi-am aprins o tigare ... :grin: ... Cei din spatele meu claxonau nervos ... M-am dus la paznic, l-am rugat sa-mi deschida bariera ...ca sa pot sa ma dau din calea nervosilor ... Paznicul, mi-a deschis bariera, am intrat in acea curte si am intors masina ...privind showul din strada ...cei de pe contrasens "dati ba inapoi" ...aia de mergeau pe sensu corect "ba pe-a matii" ...Toata povestea a durat in jur de 10-15 minute dupa ce si-au luat unii la altii mamele la controlat ...asta are oua, asta n-are ...samd ... Cazul s-a rezolvat asa: cei care au venit pe sensul bun ...au dat inapoi pana in Calea Victoriei ... iesind unul cate unu in strada ...cei care veneau pe cotrasens si-au dat seama ca de fapt nu pot lua curba ...ptr ca in curba era el, BIZONUL ...masina pe avarii ...loc NOT! Au mai durat cred ca 5-10 minute ... si apare un tanar cu pletele in vant si cu ochelari de soare pe nas intreband interesant... "masina mea incurca aici?" ...si au inceput sa curga iar ...castravetii ... omu s-a urcat in masina si a inceput sa urle la aia de venisera pe contrasens "dar ce voi nu vedeti ca sunteti pe contrasens?" ...aia dupa ce cred ca au asteptat 20-25 de minute ...nu prea aveau cum sa dea inapoi ...si dupa cateva schimburi nu tocmai ortodoxe de timbre cu tenta sexuala ...au dat usor-usor inapoi ... iar el bizonul, soferul pisdii masii care blocase drumul ...A TRECUT PRIMUL! Dupa toate bananele scurse, toti nervii ...EL A TRECUT PRIMUL ... Ma uitam ca prostul si nu imi venea sa cred ...socat de tot ceea ce vazusem ...Am uitat practic ptr ce treaba venisem in zona ...si m-am retras usor, usor, facandu-mi loc prin aglomeratie catre garaj. Cuvantul de ordine e unul singur ..HAOS TOTAL! ...Reguli de circulatie? Respect in trafic? Bun simt? De unde? ZERO! :pt Ne mai miram de ce depasesc unii coloana pe linia de tramvai ...Sunt altele mult mai rele ...sunt chiar sub ochii nostri ...si hai sa nu punem mana pe piatra ...decat daca aia care acuza sunt imaculati ...si nu sunt, va spun eu sigur! :wink: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate