KAROLOKW Postat Iunie 4, 2013 Partajează Postat Iunie 4, 2013 Re: De ce depasiti coloana care sta la semafor sau dupa refugiul de tramvai si va bagati in fata tuturor? a tot la pe vacarescu la bila intersectia cu glinka sau ceaikovski nu le stiu exact cum se numesc unde e refugiul de tramvai ...cam 7-10masini pe banda...bizonul cu jeep GC v8 HO cu numar de SJ nu stiu cat culoare albastru inchis fara nici o jena intr-o scarba totala trece din banda 1 direct pe linia de tramvai si trece ca el nu avea chef sa stea la semafor la rand. aaa si tot individul acelasi dupa doua ore intamplator ma aflam iarasi in zona exact aceeasi procedura dar de data asta venind dinspre stefan cel mare tot asa linia de tramvai si dunga ca el nu are rabdare sa stea ca fraierii ailalti. daca e de-al nostru de pe aici de pe forum RUSINE iar daca avea vre-o urgenta...atunci sa imi fie cu iertare retrag toate cele spuse desi nu cred. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Iunie 4, 2013 Partajează Postat Iunie 4, 2013 Re: De ce depasiti coloana care sta la semafor sau dupa refugiul de tramvai si va bagati in fata tuturor? a tot la pe vacarescu la bila intersectia cu glinka sau ceaikovski nu le stiu exact cum se numesc unde e refugiul de tramvai ...cam 7-10masini pe banda...bizonul cu jeep GC v8 HO cu numar de SJ nu stiu cat culoare albastru inchis fara nici o jena intr-o scarba totala trece din banda 1 direct pe linia de tramvai si trece ca el nu avea chef sa stea la semafor la rand. aaa si tot individul acelasi dupa doua ore intamplator ma aflam iarasi in zona exact aceeasi procedura dar de data asta venind dinspre stefan cel mare tot asa linia de tramvai si dunga ca el nu are rabdare sa stea ca fraierii ailalti. daca e de-al nostru de pe aici de pe forum RUSINE iar daca avea vre-o urgenta...atunci sa imi fie cu iertare retrag toate cele spuse desi nu cred. Hai sa fim seriosi: doar n-ai fi vrut sa stea la rand cu toti "luzarii" la cat consuma motorul ala al lui:uameni It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Iacob Postat Iunie 4, 2013 Partajează Postat Iunie 4, 2013 Re: De ce depasiti coloana care sta la semafor sau dupa refugiul de tramvai si va bagati in fata tuturor? Ne civilizam instant daca politia devine politie se inmultesc amenzile cu 1000 sau mai mult se ridica drept de a conduce pe 1-2-3-4-5 ani in fc de ce ai facut...se confisca masini... Ia sa vedeti ce repede devine trendy si la moda sa respecti regulile de circulatie.....si o sa vedeti toti basinosii cu mega masini cum stau la semafoare...ca nu le convine sa le confiste masinile...si aia cu dacii...trec pe rosu - da-o drecu daca o ia.... Altfel nu avem nici o sansa.....decat sa facem o gasca de 20 de dacii rupte in doua si sa NU ii mai iertam pe bivoli cand ne taie calea .... Altfel...nu se schimba nimic.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat Iunie 5, 2013 Partajează Postat Iunie 5, 2013 (editat) Re: De ce depasiti coloana care sta la semafor sau dupa refugiul de tramvai si va bagati in fata tuturor? Azi dimineata in celebra intersesctie de la Sura Mare eram la semafor pe prima banda in dreptul statiei de tramvai,se pune verde si coloana se misca,ma uit in oglinda dau semnal si vad ca pe banda a2a am loc sa ma incadrez pt ca una din masini a uitat sa mai plece,in timpul ce eu faceam manevra un dobitoc vine pe linia de tramvai si profitand de faptul ca acela ramasese in urma lasand spatiu intra pe banda a2a si ma claxoneaza insistent ca i-am luat fata(sincer fata i-as fi luat-o :wink:),ma bufneste un ras ironic si imi vad de drum inca cateva zeci de metri pina la urmatorul semafor unde tipul vine in dreapta mea si imi face semn ca sunt nebun,ma dau jos din masina si ma indrept spre el,a inceput sa bulbuce ochii si se uita la mine ca mireasa la topor,il intreb dece mi-a facut semnul iar el imi replica ca"nu esti sanatos,mi-ai taiat calea" eu ai raspund"nu imi rezulta dar sa zicem ca sunt nebun dar tu cat poti fi de nesimtit sa ma claxonezi si sa ma faci nebun cand tu ai venit pe linia de tramvai si te-ai bagat fara nici-un drept,eu cand m-am asigurat tu erai inca pe linia de tramvai dar daca te crezi Mika nu este vina mea" intre timp curva de nevastasa din dreapta il tot tragea si ai spunea"lasa-l draga nu vezi ca e prost",atunci m-a apucat crizele si si i-am spus"fai curva ieftina vrei sa vezi cum prostul de mine va lesina pe caldaram pe amandoi,cat sunteti voi de jmecheri si destepti?zi,vrei sa vezi cun in 2min va dau educatie ce nu ati primit in viata voastra si de acum in colo ve-ti fi cetateni model?zi vrei?",intre timp s-a pus verde si m-am urcat la volan sa nu blochez traficul. Si cum ma deplasam spre munca la semaforul de la Leul dinspre Razoare stateam la arhiobisnuita coada,eram a 3a masina la semafor pe banda a2a,pe sectorul acela de drum mai este un controvial despartit de strada printr-o parcare si spatiu verde,foarte multi jmecheri o taie prin aceasta parcare si se baga in fata la semafor,in aceasta dimineata in prima masina de la semafor era un tip care nu vroia el sa joace postura de prost(si bine a facut) iar cand 2 masini au vrut sa intre in fata el a inaintat in asa fel incat sa nu ai lase sa intre claxoninda sa ai atentioneze ca nu ai va lasa,una din masini a inceput nervoasa sa faca manevre de tot tipul doar doar intra,tipul nici chip,ai claxona si nu ai lasa sa intre,sa facut verde si tipul incadrat regulamentar a plecat repede dupa care a incetinit in asa fel incat masina din spatele lui si ea incadrata regulamentar sa se apropie in asa fel incat sa nu ai lase loc bizonilor sa intre,daca tot a facut manevra asta s-a inimerit sa incetineasca in dreptul militianului atragandui atentia ca este posibil sa ai cada frunzele daca sta ca dudul si nu face nimic,s-a mai oprit o masina tot pentru ca soferul sa ai atraga atentia organului care de altfel era la andropauza,replica acestuia a fost"ce vreti sa le fac,circulati ca blocati intersectia". Voi reveni cu urmatoarele episoade,din pacate. Editat Iunie 5, 2013 de hdragos Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Iunie 5, 2013 Partajează Postat Iunie 5, 2013 Re: De ce depasiti coloana care sta la semafor sau dupa refugiul de tramvai si va bagati in fata tuturor? cu confiscarea masinii nu sunt deacord tocmai din principiul libertatii si dreptului de proprietate care ar trebui nu doar sa fie ocrotit de statul roman ci ci garantat,,,dar asta e alta discutie. in schimb sunt deacord ca amenzile sa fie date si fara drept de comentarii atat timp cat organul aplica legea corect si clar fara drept de apel. sunt deacord cu suspendarea permisului pe o anume perioada in functie de regula incalcata iar daca perpetuesi in prostie sa iti suspende dreptul de circulatie pe 1-2..etc ani in functie de ce faci. nu sunt deacord cu creearea unui grup de cazaturi care sa patrulam prin oras in cautare de bizoni ca atunci am intra sub incidenta legii ca e premeditata actiunea iar cu asta nu sunt deacord, in schimb sunt deacord o sustin si o practic nelasarea bizonului sa intre in coloana sau in fata mea la semafor/intersectie...etc atata timp cat vad ca e nesimtit si incearca sa fie smecher. deasemenea ii las pe altii care semnalizeaza frumos cer voie fac un semn roaga fara nici o problema sa se bage in fata iar daca pot chiar le fac si loc,lafel procedez si cu cei din alte localitati care nu sunt obisnuiti cu traficul si stilul de aici din Bucuresti si cand intra in trafic sunt unii dintre ei ca o caprioara in lumina reflectoarelor si au ochii cat cepele la tot ce se intampla... deasemenea sustin ca fara o unitate si o implicare a tuturor fara o coeziune in atitudine si desigur sa nu uitam aici fara o politica de PR din partea rutierei care prin atitudine/reclame/anunturi poate face ceva nu se va face nimic daca in primetime apare un anunt de 1 minut cu o atentionare de la politie care sa spuna : dragi soferi nu trebuie sa face-ti asa ca riscati asta...va costa asta...iar daca face-ti cum trebuie e mai sanatos ajunge-ti acasa intregi la familie si copii. cred ca asta ar fi mult mai eficient ...pacat de emisiunea aia REFLECTII RUTIERE era extrem de utila. 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Iunie 5, 2013 Partajează Postat Iunie 5, 2013 Re: De ce depasiti coloana care sta la semafor sau dupa refugiul de tramvai si va bagati in fata tuturor? http://adevarul.ro/life-style/auto/ce-patesc-smecherasii-rusia-depasesc-coloana-contrasens-8_51ada1f5c7b855ff5656fc96/index.html Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iunie 11, 2013 Partajează Postat Iunie 11, 2013 Re: De ce depasiti coloana care sta la semafor sau dupa refugiul de tramvai si va bagati in fata tuturor? http://adevarul.ro/life-style/auto/ce-patesc-smecherasii-rusia-depasesc-coloana-contrasens-8_51ada1f5c7b855ff5656fc96/index.html coreeect !!!! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iunie 11, 2013 Partajează Postat Iunie 11, 2013 (editat) Re: De ce depasiti coloana care sta la semafor sau dupa refugiul de tramvai si va bagati in fata tuturor? @pitonul & Astral Si acea atitudine credeti ca va rezolva problema respectului din trafic? Ii deschizi usa, ii dai un picior in gura ...si? Mai departe? Credeti ca acel idiot nu va mai depasi niciodata neregulamentar? Parerea mea ca o corectie fizica oricat de crunta ar fi ...nu va suplini nicicum educatia ...si nici bunul simt! Asta e doar unul dintre zecile pe care ii vedem zilnic in trafic ... si probabil unul din miile pe care nu ii vedem ... Editat Iunie 12, 2013 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Iunie 12, 2013 Partajează Postat Iunie 12, 2013 Re: De ce depasiti coloana care sta la semafor sau dupa refugiul de tramvai si va bagati in fata tuturor? http://adevarul.ro/life-style/auto/ce-patesc-smecherasii-rusia-depasesc-coloana-contrasens-8_51ada1f5c7b855ff5656fc96/index.html ba pe mine ma uns pe suflet forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Iunie 12, 2013 Partajează Postat Iunie 12, 2013 Re: De ce depasiti coloana care sta la semafor sau dupa refugiul de tramvai si va bagati in fata tuturor? coreeect !!!! Vezi, din cauza ta ne-a facut observatie doamna educatoare. Raule, pana saptamana viitoare nu mai vorbesc cu tine ! Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragoslav Postat Iunie 12, 2013 Partajează Postat Iunie 12, 2013 Re: De ce depasiti coloana care sta la semafor sau dupa refugiul de tramvai si va bagati in fata tuturor? .cateodata lectiile dure au un efect mai profund si mai educativ decat alte metode mai ortodoxe...cred totusi ca individul din filmulet a scapat prea ieftin. Land Rover Discovery 2 TD5 , Manual an 2000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat Iunie 14, 2013 Partajează Postat Iunie 14, 2013 Re: De ce depasiti coloana care sta la semafor sau dupa refugiul de tramvai si va bagati in fata tuturor? Pe parcursul evolutiei omului el a fost educat numai cu parul,istoria o demonstreaza,iar in tarile civilizate la care noi tanjim la fel au fost educati,tot cu parul,doar ca ei au facut acest lucru cu cateva sute de ani inaintea noastra. Ce spune istoria cum erau tarile germanice pe vremuri ca si civilizatie,cum erau tarile nordice,niste barbari,pe cand noi in acele vremuri eram ceva mai civilizati,tocmai de aceea in aceste tari sa pus parul pe oameni si li sa impus civilizatia cu forta,nu exista popor care sa se fi fost civilizat prin bun simt. Si noi candva eram mai civilizati dar ne-am pierdut bunul simt pe drum si de cand cu democratia pe care noi am inteles-o complect gresit am devenit si mai prost crescuti,doar e libertate si fac ce vrea muschiul meu de jme. 1 Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stane Postat Iunie 15, 2013 Partajează Postat Iunie 15, 2013 Re: De ce depasiti coloana care sta la semafor sau dupa refugiul de tramvai si va bagati in fata tuturor? http://adevarul.ro/life-style/auto/ce-patesc-smecherasii-rusia-depasesc-coloana-contrasens-8_51ada1f5c7b855ff5656fc96/index.html coreeect !!!! Si eu am avut ideea candva sa procedez asa dar din masina au coborat 3 si mi-am luat-o. De atunci fac semne numai cu geamul inchis. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cleo Postat Iunie 19, 2013 Partajează Postat Iunie 19, 2013 (editat) Re: De ce depasiti coloana care sta la semafor sau dupa refugiul de tramvai si va bagati in fata tuturor? Ca tot este similar subiectul... Ieri dadeam prioritate de dreapta ca sa intru pe o banda undeva in centrul orasului ,stationam semnalizand ca o iau la dreapta iar un destept zice ca nu m-a vazut si m-a lovit in spate in roata de rezerva cu vreo 35 mile pe ora ...a fost un soc/impact puternic,este evident ca nici macar nu a incetinit in curba si la trecerea de pietoni , la 08:30 sunt multi copiii care se duc la scoala...Probabil a sperat sa se infiltreze repede in trafic... Ceea ce m-a socat a fost agresivitatea soferului dupa ce s-a dat jos din masina ! Apoi a mai facut pe desteptul cand am cerut datele lui pentru a anunta casa de asigurari.Zicea ca am o masina veche si a lui este din 2006 si ca nu e nevoie :uameni Dar nici nu a incercat sa rezolvam situatia amiabil. M-am ratoit la el si i-am adus aminte ca el m-a lovit cand stationam dupa care s-a linistit,cand a observat ca mai sunt doua persoane in masina mea si-a cerut si scuze.Partea lui stanga era sub masina mea, distrusa-lovita bine, iar Gargarita mea a suferit ceva ,suportul rotii de rezerva este indoit putin, ducand roata de rezerva in jos, pe bara si impingand in usa ,si bara este lovita bine . Partea proasta este ca asiguratorul refuza sa imi plateasca reparatiile ,prefera sa imi trimita masina la scrap .Mi-au evaluat masina la 1100 de lire iar reparatiile sunt prea scumpe raportat la valoarea masinii.Vor sa catalogheze masina cu Categoria C ,adica din cei 1100 ei vor retine 26% iar eu voi pastra masina si difrenta de bani ,dar eu voi siuporta reparatiile.Daca o repar eu nu ma va costa mult insa daca voi dori sa vand masina atunci va scadea valoarea pentru ca a fost implicata intr-un accident. Oricum vreau pastrez masina ...trebuie urmez anumite proceduri :VOSA, MOT ... sper ca rezolv pana plec pentru ca am platit feribotul pe masina asta ... Editat Iunie 19, 2013 de Cleo Sunt roman si ca roman ma socot buricul pamantului.Ca daca n-as fi roman n-as fi nimic.Nu ma pot imagina francez, englez,german,adica nu pot extrapola substanta spiritului meu la alt neam.Sunt roman prin vocatie,ca altfel nu pot sa ies. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Iunie 19, 2013 Partajează Postat Iunie 19, 2013 Re: De ce depasiti coloana care sta la semafor sau dupa refugiul de tramvai si va bagati in fata tuturor? Probabil ca va trebui sa accepti ideea ca banii vor ramane oarecum blocati ( nu toti , o valoare de revanzare minima va avea orice masina , in orice stare ...pana la o limita de stare ... ) , si va trebui sa traiesti cu ideea ca orice masina personala e consumatoare de bani , oricum ai considera asta . ...aaa... poti acum sa treci in tabara sentimentalilor de conjunctura ...( n-o mai dau ca mi-e draga , etc ... etc ) si e mai usor de accceptat . Am observat si o tendinta mecanicoasa ( sper ca n-ai ajuns la citirea manualului pe 'scaunul imparatului' - daca s-a intamplat deja tot acest comentariu e tardiv ) , deci ....capu' sus , si steagu'n vant ! ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cleo Postat Iunie 19, 2013 Partajează Postat Iunie 19, 2013 (editat) Re: De ce depasiti coloana care sta la semafor sau dupa refugiul de tramvai si va bagati in fata tuturor? Probabil ca va trebui sa accepti ideea ca banii vor ramane oarecum blocati ( nu toti , o valoare de revanzare minima va avea orice masina , in orice stare ...pana la o limita de stare ... ) , si va trebui sa traiesti cu ideea ca orice masina personala e consumatoare de bani , oricum ai considera asta . ...aaa... poti acum sa treci in tabara sentimentalilor de conjunctura ...( n-o mai dau ca mi-e draga , etc ... etc ) si e mai usor de accceptat . Am observat si o tendinta mecanicoasa ( sper ca n-ai ajuns la citirea manualului pe 'scaunul imparatului' - daca s-a intamplat deja tot acest comentariu e tardiv ) , deci ....capu' sus , si steagu'n vant ! Masina nu are daune mari,cu speranta ca motorasul de la geamul din spate nu a fost impins .Vreau sa o pastrez ,nu dau Toyota mea ...cum spui ,poate ca m-am atasat de ea insa sunt masini bune ,cele mai bune zic eu :grin: Daunele masinii mele : Masina celuilalt..fotografia a fost facuta de fiica mea prin oglinda,nu se vede bine .Aripa stanga ,farul si capota sunt bine lovite. Editat Iunie 19, 2013 de Cleo Sunt roman si ca roman ma socot buricul pamantului.Ca daca n-as fi roman n-as fi nimic.Nu ma pot imagina francez, englez,german,adica nu pot extrapola substanta spiritului meu la alt neam.Sunt roman prin vocatie,ca altfel nu pot sa ies. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate