nelucry Postat Mai 11, 2013 Partajează Postat Mai 11, 2013 (editat) Unde pot gasi piese pentru Kraz intrucat se pare ca voi avea nevoie:banana:banana:banana In prima faza o sa am nevoie de compresor si un cric pentru ca are 2 roti pe pana . Daca aveti idee de unde pot cumpara un cric pentru ea fac cinste ! Tel : 0769213353 Cristi . Editat Mai 12, 2013 de atar - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Mai 11, 2013 Partajează Postat Mai 11, 2013 Re: Piese pentru KRAZ ? ce fel de Kraz...? ce fel de piese? orice cric hidraulic de la 5 tone in sus te ajuta sa faci o pana....plus cateva scanduri groase sub cric :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nelucry Postat Mai 12, 2013 Autor Partajează Postat Mai 12, 2013 Re: Piese pentru KRAZ ? Scuze . Este vorba despre un Kraz 255b din 1980 pe care s-ar putea sa-l salvez de REMAT. Compresorul avea cureaua lipsa ,proprietarul mi-a spus azi ca a iesit fum din curea si-a taiat-o .Azi am ajuns la fata locului si am reusit sa il rotesc:wink:,ramane sa-i pun curea . Cricul original lipseste si mi-as dori unul original, (sau ceva similar ZIL,Tatra)oricum fac cinste. Proprietarul zicea ca ar ridica aproximativ 40 tone ? - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Mai 12, 2013 Partajează Postat Mai 12, 2013 Re: Piese pentru KRAZ ? cel original....hidraulic da...piese gasesti doar la vecinii de la est Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dacuBurebista Postat Mai 13, 2013 Partajează Postat Mai 13, 2013 Re: Piese pentru KRAZ ? ...Cricul original lipseste si mi-as dori unul original... discută "prietenește" cu cei de pe mașinile de intervenție de la RATB, chiar dacă-i găsești in trafic sau ii cauți pe la depourile de tramvaie-troleibuze mai poți incerca la magazine de piese de camioane - sunt căteva pe șoseaua viilor pe lingă intersectia cu constantin istrate http://www.calauzaoffroad.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate