Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

tampon diferential

nicoras

Postări Recomandate

Buna seara ! Am un Freelander td4 din 2003 cu motor bmw. De ceva timp se aude un zgomot , o bataie cand schimb, cand las mai brusc ambreiajul sau cand accelerez brusc. Problema asta o am de un an si zilele astea am fost cu el la service . Acolo mi-au zis ca zgomotul se aude de la grupul de pe spate pt ca sunt uzate tampoanele de la diferential.Tampoanele de schimbat ar fi 3 , 2 de la diferential si mai unul si costul lor ar fi de 1100 lei. Inca nu le-am comandat pt ca mi se par scumpe si m-am uitat un pic pe net si am gasit pe landatelier tampon diferential la 136 lei.

Ii rog pe cei care se pricep daca pot sa ma ajute cu un sfat ! Va multumesc !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: tampon_diferential

1100 e exagerat dar cred ca e pret oki si e vorba de toampoanele originale eu am avut o problema similara dar a fost afectat tamponul ce prinde diferentialul in fata partea de catre cardan daca nu ma insel in jur de 100 si ceva de roni a fost ...piesa oem de la land atelier! am cerut atunci si o oferta pentru celelalte 2 identice parca 250 roni deci vreo 350 toate 3 ! ia legatura cu baietii de la landatelier si se rezolva!

Tamponul are deja 1 an nici o problema ! sfatul meu pastraza-le pe cele vechi si vezi daca nu iti poate face cineva bucsa din cauciuc din poliuretan! le faci si cand pica iarasi le schimbi !

hai noroc:2dr

Land Rover freelander td4 2001 :n1 " I've rather push my Landy ,than drive your cruiser ":old
Link spre comentariu

Re: tampon diferential

daca le au la landatelier pe stoc pe toate trei ia de la ei ca le ai urgent si diferenta de pret nu e mare... daca nu le au pe toate trei poti comanda de aici toate trei:

1. http://www.lrdirect.com/KHC500080-Bracket-Assy-Axle-Frl-Rh/?sfi=khc500080

2. http://www.lrdirect.com/KHC500090-Bracket-Assy-Axle-Frl-Lh/?sfi=KHC500090

3. http://www.lrdirect.com/KHC500070-Mount-Bracket-Rear-Suspension-F/?sfi=khc500070

...la preturile alea pui 20% TVA(sau daca ai firma nu mai platesti TVA) transportul e 18.5 lire (+TVA) ... eu iau de la ei fest si ajung la Arad in 5 zile ... acolo unde sunt mai multe tipuri de "replacement part" mergi pe Allmakes sau Bearmach ... sau daca vrei sa iei ceva mult mai durabil alegi un OE, daca nu faci greucenisme cu masina merg si alea mai ieftine...ai de unde alege

Editat de sierrafery

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe 🙂

Link spre comentariu

Salutare ! M-am interesat la landatelier pt cele 3 tampoane si mi-au trimis urmatoarea oferta :

Piesa

Tampon CENTRAL diferential 1 51 RON Pe stoc ALLMAKES

Tampon CENTRAL diferential 1 137 RON Pe stoc Land Rover

Tampon DR diferential 1 102 RON Pe stoc ALLMAKES

Tampon STG diferential 1 102 RON Pe stoc ALLMAKES

Ma gandeam sa-mi comand tamponul central original pt ca il au pe stoc si celelalte 2 de la ALLMAKES . Va intreb acuma daca e bine sa le combini unu original si celelalte 2 nu . Va multumesc !

Link spre comentariu

ele sunt identice ca format...cele originale sunt mai durabile(in general)...atata tot... dupa parerea mea combina'le cum vrei... sunt cazuri in care nu e prea mare diferenta dar platesti "Brand"-ul

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe 🙂

Link spre comentariu

esti sigur ca sunt si cele dr stg problematice? sau doar cel central? Poti sa pui de care vrei da cauta poate gasesti pe cineva sa faca pe suporti bucsi din poliuretan si apoi ai rezerva fireste un poliuretan sa se potriveasca in situatia data!

Land Rover freelander td4 2001 :n1 " I've rather push my Landy ,than drive your cruiser ":old
Link spre comentariu

@nicoras, de obicei tamponul central cedeaza primul, asa ca poti sa faci o combinatie si cel central sa fie original LR iar cele laterale sa fie Allmakes, sau cum ti-a recomandat @sierrafery.

Reading the Owners Manual doesn't hurt.

NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.)

KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru')

SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah)

KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix)

Link spre comentariu

Azi am fost la alt service la o verificare si au gasit foarte uzat tamponul central . Celalte 2 inca merg . Dincolo mi-au zis ca tre sa schimb tampoanele de la diferential , 1100 ron :) . Acuma sper sa se rezolve problema pe maine k deja am facut comanda . Multumesc petru sfaturi si pentru promtitudinea la intrebari . Numai bine !

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Salut.Se auzea numai bataie sau si vibra putin masina din cauza tamponului???

Se auzea numai bataia . Problema s-a rezolvat , am schimbat tamponul de la diferentialul central si gata .

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare