georgep1 Postat Octombrie 7, 2015 Partajează Postat Octombrie 7, 2015 Re: Dilema ambreiaj Frontera 2.0 Multumesc - da are si de acolo se pare ca am scos aerul in prima etapa. Initial am crezut ca a ramas aer pe furtun, furtun care face o bucla - dar este prea mult aer inca. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CatalinU Postat Octombrie 11, 2015 Partajează Postat Octombrie 11, 2015 Re: Dilema ambreiaj Frontera 2.0 Daca are aerisitor,cea mai rapida meroda ar fi cu o pompa Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgep1 Postat Octombrie 18, 2015 Partajează Postat Octombrie 18, 2015 Re: Dilema ambreiaj Frontera 2.0 Buna Ziua, Am reusit sa fac aerisirea prin ,,sangerare,,. Am facut intai un drenaj - am lasat aerisitorul intermediar deschis si am asteptat pana a curs lichidul din pompa prin furtunas in sticla. Am inchis intermediarul , am completat si am repetat operatiunea jos . Apoi din 10 pedale s-a rezolvat. Cu stima. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate