Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Se inchide site-ul mobile.ro........

Astral

Postări Recomandate

De vreo saptamana tot incerc sa pun Lebada la vanzare si pe mobile.ro si nu reusesc pentru ca imi aparea codul de eroare 500, iar azi i-am sunat pe cei de la site ca sa aflu ca motivul pentru care nu se mai pot pune anunturi este faptul ca site-ul se inchide in mai putin de o luna.....

Motivul acestei decizii, luate de site-ul "mama", mobile.de, este acela ca dealerii romani nu au putut fi convinsi sa colaboreze cu mobile.ro, chiar daca preturile erau incomparabil mai mici decat pe alte site-uri de profil, deci cum s-ar spune, romanii apreciaza mai mult tigania de site autovit si altele similare.......:uameni

Si eu in naivitatea mea, cumva aceeasi cu aia din `89, inca mai trageam nadejde sa avem si e-bay.ro si sa dispara cealalta tiganie, okazii.ro.....

In alta ordine de idei, cred ca de-asta pe noi nu ne-a cucerit nimeni in toata istoria noastra controversata : genetic nu acceptam ceva mai bun si ramanem tot la ale noastre.....tzeapa, neseriozitatea, munca in zadar sau deloc, treaba inceputa si neterminata, infatuarea, superficialitatea, spoiala, etc, etc, astea ne caracterizeaza ca neam si natie.......si nu ne vom "vindeca" nici in urmatorii 1000 ani......

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Se inchide site-ul mobile.ro........

Treaba de rahat... :bleah

Sa iti mai dau o veste "buna".

Ministerul Culturii tocmai ce a dat avizul pentru cei de la Gold Corporation pt Rosia Montana.

albus.jpg.4461e195be3370a859f03af57678877c.jpg

Link spre comentariu

In alta ordine de idei, cred ca de-asta pe noi nu ne-a cucerit nimeni in toata istoria noastra controversata : genetic nu acceptam ceva mai bun si ramanem tot la ale noastre.....tzeapa, neseriozitatea, munca in zadar sau deloc, treaba inceputa si neterminata, infatuarea, superficialitatea, spoiala, etc, etc, astea ne caracterizeaza ca neam si natie.......si nu ne vom "vindeca" nici in urmatorii 1000 ani......

Mare dreptate ai ...

Link spre comentariu

Si ca sa leg vestile de la Astral si Max... Personal am o oarecare aversine fata de mobile.ro de cand au bagat un banner mare de 1 Decembrie cu.... Gabriel Resources Gold Corporation.... va ureaza La multi ani si un lingou de aur.

Ca era platforma tehnica destul de buna si usor de folosit e ceva, dar s-au dezis in ochii mei.

• Like 1
Link spre comentariu

... dealerii romani nu au putut fi convinsi sa colaboreze cu mobile.ro, chiar daca preturile erau incomparabil mai mici decat pe alte site-uri de profil, deci cum s-ar spune, romanii apreciaza mai mult tigania de site autovit si altele similare...

Si eu in naivitatea mea, cumva aceeasi cu aia din `89, inca mai trageam nadejde sa avem si e-bay.ro si sa dispara cealalta tiganie, okazii.ro...

Eu sunt de parere ca adevarata tiganie e mobile.ro, cele mai penale tepe erau acolo. Cand am postat un anunt acolo, prima si ultima oara, un "capitan" de nu stiu unde vroia sa-mi "cumpere" masina "foarte avantajos" (pentru el poate).

Faptul ca userii prefera autovit.ro in locul mobile.ro, si implicit dealerii la fel, arata ca autovit.ro ofera "mai mult" decat mobile.ro. O dovada in plus este si asta ca nu au avut succes cu toate ca tarifele erau mai mici. Deci de vina sunt ei, nu romanii, talibanii, extraterestrii, etc.

De asemenea, okazii.ro mi se pare un site rezonabil, nu sunt comerciant de sh, dar in cateva randuri am vandut unele maruntisuri acolo si am cumparat niste componente de PC vechi pe care nu aveam nici o sansa sa le gasesc noi prin magazine. De fiecare data, am avut experiente pozitive pe okazii.ro.

In alta ordine de idei, cred ca de-asta pe noi nu ne-a cucerit nimeni in toata istoria noastra controversata...

Complet fals! Tocmai ne-au mai cucerit o țâră aia carora te pleci tu cu prea multa usurinta:

Ministerul Culturii tocmai ce a dat avizul pentru cei de la Gold Corporation pt Rosia Montana.

Dincolo de toate astea, bafta la vanzare! :grin:

Editat de Optimus
Link spre comentariu

Nu, Optimus, nu m-ai inteles, asa cum nu o sa inteleg niciodata de ce avem noi mandria de a reinventa roata si de ce nu putem sa luam doar ce e bun de la aia care deja au inventat roata si sa ne vedem mai bine propriul interes.......

De site-ul "mobile" stie toata planeta, la fel de e-bay.....adica aia toti sunt idioti si noi suntem mai cu mot ?!?

Daca ai fi fost putin atent la postarile mele, probabil ca ai uitat ca inclusiv in semnatura am avut bannerul cu link pentru semnaturi contra RMGC, ai fi vazut cat detest politica capului plecat dusa de aproape toti conducatorii acestui neam.....

Link spre comentariu

Treaba de rahat... :bleah

Sa iti mai dau o veste "buna".

[ATTACH=CONFIG]178891[/ATTACH]

Cat e SF cat realitate insa imi permit sa fiu si eu putin offtopic cu un text despre asta:

"Deplasarea de duminică a lui Traian Băsescu la Satu Mare, ca să participe la sărbătoarea de la Sîmbra Oilor, a fost doar o acoperire şmecherească pentru ca acesta să se vadă, în secret, cu premierul Ungariei, Viktor Orban, şi cu George Sörös. La rîndul său, şi Viktor Orban a folosit, ca şi Traian Băsescu, un pretext penibil, pentru a-şi justifica prezenţa în judeţul Satu Mare: acela că a dorit să se reculeagă (?!) la mormîntul românului ucis în bătaie în arestul Poliţiei din Izsak, de doi miliţieni unguri. De fapt, surse din Serviciile Secrete ne-au spus că adevărata miză a deplasării celor doi la Satu Mare a fost alta. Duminică, în jurul orelor 17,30, ei s-au întîlnit într-o vilă de protocol a SRI, situată lîngă Carei, cu George Sörös, pentru a pune la cale deblocarea pe plan european a proiectului Roşia Montană. Dialogul celor trei răufăcători a durat circa o oră şi jumătate, iar chestiunile discutate au fost strict cu privire la poziţia pe care o va adopta Ungaria în legătură cu Roşia Montană. Pînă în acest moment, Budapesta s-a dovedit un critic vehement al demarării exploatării cu tehnologii pe bază de cianuri, pentru că deşeurile de ape cianurate, ce provin în uriaşe cantităţi din aplicarea acestei metode, pot scăpa de sub control, iar o deversare haotică poate distruge ape şi terenuri din Ungaria. Sursele noastre spun că Sörös i-a promis lui Orban o rentă de 100 de milioane de euro anual, atîta timp cît va funcţiona exploatarea, indiferent dacă acesta va mai fi sau nu premier al Ungariei, condiţia fiind aceea ca Guvernul său să sprijine, pe plan european, viitoarele demersuri ale Guvernului Ponta în acest sens. În următoarele luni, prin ministrul Mediului, Rovana Plumb, Guvernul Ponta intenţionează să iniţieze la Comisia Europeană depunerea unei cereri, prin care România să fie exceptată în următorii 5 ani de la Rezoluţia Parlamentului European, votată, la 5 mai 2010. Deşi Rezoluţia nu are putere de lege, încălcarea de către România a documentului votat în 2010, la Strasbourg, ar atrage după sine o serie de sancţiuni ale Comisiei Europene, care pot merge pînă la stoparea acordării fondurilor pe proiectele de mediu, sau poate atrage chiar declanşarea procedurii de infringement pe capitolul mediu, care poate genera tăierea totală a fondurilor şi uriaşe penalităţi. Astfel, pentru a încerca deblocarea în siguranţă a operaţiunii Roşia Montană este nevoie mai întîi de un acord cu Comisia Europeană, acord care nu poate fi obţinut dacă Ungaria se opune exploatării. În altă ordine de idei, nu se ştie încă ce şpăgi vor lua demnitarii români implicaţi în afacere, respectiv Traian Băsescu, Victor Ponta, Dan Şova şi Rovana Plumb, pentru că acestea nu au fost încă stabilite. Conform surselor noastre, George Sörös a evitat în acest ultim voiaj în România să se mai tocmească, pentru că în 2009, pentru aceeaşi operaţiune, a băgat în campania electorală a lui Traian Băsescu 150 de milioane de euro, dar, aşa cum se ştie, Basescu nu a reuşit să urnească proiectul. Dincolo de asta, cu siguranţă, sumele pe care le va promite Sörös celor responsabili vor fi unele cu mult mai consistente decît banii promişi lui Viktor Orban. Deşi nu există la ora actuală decît o singură evaluare clară şi precisă a zăcămintelor de la Roşia Montană, şi aceea îi aparţine Gold Corporaţion, care o ţine la mare secret, totuşi specialiştii apreciază că la Roşia Montană s-ar afla circa 800 de tone de aur, circa 2.000 de tone de argint, vreo 300 de tone de uraniu, alături de multe alte zăcăminte de o valoare inestimabilă, ca wolframul, precum şi alte minerale, cu utilizări în industria militară, sau în electronica de vîrf.

Oricum, avînd în vedere sumele vehiculate în această afacere numai ca şpagă, precum şi îndîrjirea şi tenacitatea cu care, din 2005, Gold Corporation încearcă să exploateze zona este clar pentru toată lumea că afacerea Roşia Montană este una strategică, România fiind pe cale de a fi jefuită de mari bogăţii, cu concursul celor aflaţi acum la putere"

Am incheiat citatul :bleah

• Like 1

Azi refuzi sa participi la viata publica.

Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai !

Link spre comentariu

......... Deşi nu există la ora actuală decît o singură evaluare clară şi precisă a zăcămintelor de la Roşia Montană, şi aceea îi aparţine Gold Corporaţion, care o ţine la mare secret, totuşi specialiştii apreciază că la Roşia Montană s-ar afla circa

800 de tone de aur,

circa 2.000 de tone de argint,

vreo 300 de tone de uraniu,

alături de multe alte zăcăminte de o valoare inestimabilă, ca wolframul, precum şi alte minerale, cu utilizări în industria militară, sau în electronica de vîrf.

.....

DA !

Asta e adevarul adevarat si implicit miza teribila pentru exploatarea de la Rosia Montana !

Dar zacamintele astea nu sunt facute publice, sa afle tot gura-casca din tara asta si de aceea mi-am permis sa le scriu cu litere mari si colorate si sa ramana pe retina a cat mai multi dintre noi si sa se inteleaga astfel cat valoreaza acel 4-5% pe care au fost vandute aceste bogatii !

PS - Da-mi, te rog, si link-ul de unde ai citat ca sa-i drumul si pe FB.....

• Like 1
Link spre comentariu

Ca sa ramanem on-topic, eu m-am exprimat strict pe subiect, si pot sa sustin ca mobile.xx nu avea nimic in plus pentru piata din Romania, poate doar banditii care dau tepe. Ca platforma online pt vanzari auto, autovit.ro ramane cea mai buna din Romania, ca dovada ca a ramas online, in timp ce altii dispar. Chiar si numai prin prisma traficului web si a sigurantei tranzactiilor, ca sa nu mai zic si de restul.

Iar daca romanii cumpara masini de afara, e una, dar sa cumpere strainii masini din Romania, e alta. Sunt sigur ca numarul de masini romanesti cumparate de straini prin mobile.xx este nesemnificativ, de aia nici nu a existat interes fata de aceasta platforma.

Insa de aici si pana la a emite judecati ca tot "romanii is de vina" ca se inchide mobile.ro, mi se pare exagerat... :wink:

Iar cu ebay la fel... pe mine personal nici nu ma intereseaza, si la fel pe alte milioane de romani. Pt nevoile mele e perfect okazii.ro. Si atunci, care e problema ca exista okazii.ro? :ha1 Pe mine personal nu ma deranjeaza ca exista ebay.xx si altele, e treaba lor. Fiecare platforma isi are utilizatorii sai. Cand piata din Romania va cere un ebay.ro, fi sigur ca va exista, pana atunci, pauza. Eu cand am vandut un smartphone pe okazii.ro a fost perfect, nicidecum nu as fi ales sa-l pun la vanzare pe o platforma internationala, nici nu m-as fi obosit sa-l trimit in Tanganyika...

Ce ma dispera pe mine de fiecare data, este aceasta asociere a oricarei "probleme" cu "natia", chiar si atunci cand nu are a face nimic una cu alta.

Si ce nu intelegeti voi, este faptul ca exact aceasta atitudine dauneaza enorm acestei tari si voua insiva. Daca macar 10% din acesti sfatosi ar canaliza cel putin 10% din eforturile lor zilnice pt a transforma ceva in tara asta, va asigur ca situatia ar fi cu totul alta. In schimb, nu faceti decat sa serviti interesele celor care manaresc din umbra destinul Romaniei si care va manipuleaza abil prin intermediul guristilor formatori de opinie din massmedia, si care promoveaza acest curent anti-romanesc.

Nu zic ca societatea romaneasca este perfecta, dar sunt constient si de contextul politic care a generat aceasta stare de lucruri, vad si eu care e mersul si de unde bate vantul, si mai stiu ca lucrurile se pot indrepta, pe felia mea de activitate urmaresc sa-mi aduc contributia in acest sens ca sa fiu un exemplu si sa-i motivez si pe altii, atunci cand e cazul ma bag si imi exprim opinia pe subiect (cum fac si acum) chiar daca nu sunt trendy...

Daca doar iti exprimai nemultumirea personala ca se inchide mobile.ro care tie iti place, nu era nici o problema, dar cand te apuci sa asociezi cu asta toate "relele" si "natia" si sa extinzi tema catre cuceriri si alte alea... deja e altceva, si am simt dator sa intervin, prieteneste, sau colegial, evident. Daca o fi vreodata sa nu mai activez pe acest forum, nu voi mai comenta nimic, dar pana atunci... Si consider ca fac un gest necesar si moral.

Pe bune, si fara nici o suparare... :grin:

• Like 1
Link spre comentariu

PS - Da-mi, te rog, si link-ul de unde ai citat ca sa-i drumul si pe FB.....

Eram curios si eu. Googlw zice ca:

http://www.ziartricolorul.ro/intilnire-ultrasecreta-la-carei-intre-cei-trei-raufacatori-care-vor-sa-jefuiasca-zacamintele-uriase-de-la-rosia-montana-viktor-orban-va-primi-spaga-de-la-george-soros-100-000-000-de-euro-in-fiecar/

Edit: Google nu Googlw, scuzati. Si daca tot am editat postarea, o sa adaug ca eu cred.

Editat de workaholic_ro
Link spre comentariu

Ca de obicei ar trebuii sa inghitim orice kkt bun la gust(cica)doar ca este germanesc,nu este chiar asa,in mai toata europa useri de vaita de tepele date prin europa de tot felul de vanzatori neverificati.

In europa mobile.xx este cu mult sub alte site-uri precu autoscout24.xx sau car.xx,autoscout fiind cel mai preferat.

Pe autovit daca eu pun acum la vanzare o masina de 10000 la 2000 imi nu imi publica anuntul si imi trimit un mesaj precum ca datele anuntului sunt eronate,eu am patit asa ceva cand am mancat un"0" dela 4000 la 400euro.

Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP
Link spre comentariu

Daniel, eu sunt utilizator al platformelor de vanzri auto SH.

Iti spun cu siguranta ca nu e nici o pierdere inchiderea mobile.ro.

Nu se inchide din cauza romanilor ca natie ci din cauza incompetentei angajatilor ce raspund de platforma pentru Romania. Delasarea si dezinteresul sunt calitatile de baza ale celor de la mobile.ro. Simplul fapt ca reprezinta un brand, in cazul de fata "mobile" nu garanteaza succesul.

Pai crede-ma ca cei de la Autovit sunt extrem de profi pe langa cei de la mobile.ro si8 sunt tot romani. Angajatii si implicarea acestora au facut diferenta.

Concluzia: "bad management"

Editat de atar
"Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford
Link spre comentariu

Nu se inchide din cauza romanilor ca natie ci din cauza incompetentei angajatilor ce raspund de platforma pentru Romania. Delasarea si dezinteresul sunt calitatile de baza ale celor de la mobile.ro. Simplul fapt ca reprezinta un brand, in cazul de fata "mobile" nu garanteaza succesul.

Pai crede-ma ca cei de la Autovit sunt extrem de profi pe langa cei de la mobile.ro si8 sunt tot romani. Angajatii si implicarea acestora au facut diferenta.

Corect! - si stiu alte cateva brand-uri care au avut sau vor avea aceeasi soarta

PS nu am vazut pe nicaieri articole sau emisiuni cu CAT DE MULT SE FURA DIN COMPANIILE PRIVATE....voi ati vazut?

Link spre comentariu

PS nu am vazut pe nicaieri articole sau emisiuni cu CAT DE MULT SE FURA DIN COMPANIILE PRIVATE....voi ati vazut?

Nici nu vei vedea rpea multe asemenea "stiri": politica de imagine a majoritatii companiilor private nu permite difuzarea acestui tip de stiri. Pentru simplul motiv ca "dauneaza imaginii de ansamblu a firmei si a echipei de management". Probleme de genul asta, in companiile private, de rezolva tacut si subtil prin "punerea pe liber" in secunda doi a vinovatului/vinovatilor! Ajung in presa stiri de genul asta numai in cazuri exceptionale sau cand paguba e mult prea mare si nu poate fi acoperita prin bugetul firmei cu pricina:wink:

• Like 1

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu

Bancile pot fi considerate companii private ? Vezi cazul BRD.

Rubicon 2.8
Link spre comentariu

Asta nu contest si chiar i-am spus-o si celui cu care am vorbit la telefon ca e posibil ca echipa lor de vanzari sa nu-si fi facut treaba si sa nu fi reusit sa convinga clientii targetati.......

Si ca sa nu mai intru in conflict cu nimeni si pentru ca respect parerea celor care au alta parere decat mine, consider ca, oricum, inchiderea mobile.ro este o pierdere, fie si numai prin faptul ca niste romani isi vor pierde locurile de munca.......

Link spre comentariu

Sunt perfect deacord cu tine, dar asta vroiam sa subliniez. Ca nu suntem noi de vina pentru esecul lor.

E o pierdere disparitia mobile.ro, dar golul va fi acoperit de concurenta.

Nu trebuie sa te deranjeze numele. Ce conteaza ca e mobile sau autovit sau car sau oricum altfel. Ar fi populate de aceleasi anunturi si aceleasi masini si vanzatori indiferent de numele site-lui. Piata e aceeasi, marfa e aceeasi, vanzatorii aceeasi. Difera numele site-ului. Nici o problema. Nu am nici o preferinta.

Parerea mea.

Eu, spre deosebire de tine, ma bucur cumva pentru ca aroganta si neprofesionalismul au fost taxate de piata.

• Like 1
"Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford
Link spre comentariu

Siteul "mobile"

-in Romania e gratuit ptr persoane fizice.

-in Germania e de asemenea gratuit ptr persoane fizice

Banii la astia vin de la aia cu parcuri ...si in Germania sunt parcuri. N. Cate parcuri exista in Romania care ar putea aduce un venit?

Eu cred ca siteul mobile doreste o scurta restructurare de personal ...Nimic mai mult...

Ce pierdem? NIMIC ...oricum belim ochii pe mobile.de

Ce castigam? TOT NIMIC ... aceleasi masini le gasim si pe alte siteuri de profil.

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Marea măgărie românească este următoarea: Sunt foarte multe parcuri în România. Nu multe, foarte multe. Dar românii e JMe și gândește românește. De ce să mă dau eu ”handler“ pe mobile.ro, când pot să-mi pun anunțurile moca, pe persoană fizică, ”care este“? Oricum dacă le place mașina mea polishată, mă sună și le spun că dau factură și garanție ... Nu a rentat mobile.ro pentru că nici nu mai e piața auto second-hand ce era acum câțiva ani în România. Mai exact, cam când au venit ei ... amintiți-vă, atunci se vindeau troacele la greu. În plus, au apărut tocmai, mercador și alte bălării, tot moca. Chiar și Autovit a avut pierderi destul de mari din cauza concurenței și a scăderii numărului tranzacțiilor cu autoturisme second-hand. În 2009, dacă nu știați:

Site-ul autovit.ro, vandut cu suma record de 4,7 milioane de euro

Cel mai mare site de vanzari de masini second-hand de pe piata locala, autovit.ro, a fost cumparat de una din companiile integrate in grupul sudafrican Naspers (unul dintre cei mai mari jucatori media mondiali), valoarea tranzactiei fiind de peste 4,7 milioane euro, spun surse apropiate tranzactiei.

Negocierile au demarat in vara acestui an, iar un audit fusese comandat in urma cu un an, au mai declarat sursele citate. Banii obtinuti in urma tranzactiei au revenit in intregime actionarilor firmei care opereaza site-ul autovit.ro, Cornel Parvu, Florea Parvu, Florian Nila si Irina Nila. Acestia mai opereaza de asemenea si Targul de masini Vitan, in tranzactie fiind consiliati de avocatii de la Dojana si Asociatii.

Site-ul de anunturi autovit.ro are o medie de 72.000 de vizitatori pe zi, fiind primul site din categoria auto si pe locul 22 in topul celor mai vizitate site-uri din Romania. In ultima luna peste 2,2 milioane de persoane au intrat pe autovit.ro.

Oricum, eu foloseam mobile.de de cel puțin 10 ani și am învățat germană cât să mă descurc, cu mult înainte să apară mobile.ro. După ce a apărut, mă enerva că nu mai înțelegeam nimic, exact ca la windoze sau la telefoanele inteligente, traduse în română.

Din punctul meu de vedere, nici o pierdere ... bine că n-am uitat germana. ”Suchen“ rullz! :h5

Numai bine!

Editat de mita31
All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! lllllll
Link spre comentariu

Din punctul meu de vedere, mobile.ro este mai bine structurat iar criteriile de cautare sunt mult mai bine definite fata de alte site-uri inclusiv autovitul. Autovitul nu are in nici un caz o platforma pe masura valorii lui. La 4,7 milioane de euro consider ca trebuia sa aiba o platforma mult mai buna.

Platformele de tip mercador.ro sau tocmai.ro sunt jalnice. Ce este important intr-un site cu specific de vanzari auto este modul in care organizezi criteriile de cautare in site.

Orice site de genul asta trebuie sa castige din ceva.

Autovitul castiga din fiecare anunt postat indiferent ca e firma sau persoana fizica plus bannere de reclama.

Mobile.ro nu are bannere de reclama, nu taxeaza persoanele fizice ci a incercat sa castige bani de pe parcurile auto sau firme cu specific de vanzari auto. Din pacate asta nu prea tine deoarece la noi se incearca fentarea in orice chip prin postarea de catre parcuri a unor anunturi individuale ca si cum ar fi persoane fizice cu o vanzare ocazonala. Daca ni de aici nu se castiga, atunci eu inteleg decizia celor de la mobile de a inchide site-ul mobile.ro

Link spre comentariu

Din punctul meu de vedere, mobile.ro este mai bine structurat iar criteriile de cautare sunt mult mai bine definite fata de alte site-uri inclusiv autovitul. Autovitul nu are in nici un caz o platforma pe masura valorii lui. La 4,7 milioane de euro consider ca trebuia sa aiba o platforma mult mai buna.

Platformele de tip mercador.ro sau tocmai.ro sunt jalnice. Ce este important intr-un site cu specific de vanzari auto este modul in care organizezi criteriile de cautare in site.

Orice site de genul asta trebuie sa castige din ceva.

Autovitul castiga din fiecare anunt postat indiferent ca e firma sau persoana fizica plus bannere de reclama.

Mobile.ro nu are bannere de reclama, nu taxeaza persoanele fizice ci a incercat sa castige bani de pe parcurile auto sau firme cu specific de vanzari auto. Din pacate asta nu prea tine deoarece la noi se incearca fentarea in orice chip prin postarea de catre parcuri a unor anunturi individuale ca si cum ar fi persoane fizice cu o vanzare ocazonala. Daca ni de aici nu se castiga, atunci eu inteleg decizia celor de la mobile de a inchide site-ul mobile.ro

@Max - valoarea la care a ajuns autovit.ro nu are nicio treabă cu platforma (care oricum s-a schimbat/modificat, după ce au cumpărat-o sud-africanii) ci cu brand-ul dezvoltat, care a funcționat și funcționează - are jdemii de vizitatori zilnic și face bani din anunțuri + reclame, după cum remarcaseși și tu. Foarte mulți bani.

Cât despre cât de bine sunt făcute, pentru omul simplu, care vrea să vândă sau să cumpere - acest aspect nici nu contează - gândește-te câte anunțuri scrise de oligofreni ai văzut - eeee ... ăia habar nu au ce-i ala HTML sau FLASH ... pe ei îi interesează să-și pună anunțul moca. Pe cât mai multe saituri. Bogații folosesc promovarea contracost prin SMS. Se vând mașini și pe 4tuning și trebuie să dai UP ... din când în când. A mai apărut și auto.ro ... de-aia n-a mai mers mobile.ro. Și, o altă chestie pe care nici eu n-o știam și am văzut-o acum pe autovit.ro în josul paginii ... autovit.ro și mercador.ro sunt surori și fac parte ambele, din ”Grupul Allegro în România“.:h5

Numai bine!

Editat de mita31
All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! lllllll
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare